Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור היום עשיתי בדיקה לרכב מיצובישי כריזמה GLX1998.

הרכב הינו יד ראשונה.

מספר קילומטרים: 203785.

המחיר הוא : 16000 מחיר אחרון.

עכשיו עשיתי בדיקה ע"י שמאי והשמח אם תגיבו ותגידו האם כדאי לקנות את הרכב או לא? .

scan0002.jpg

פורסם

מדהים, השמאי קטל את הרכב בכל צדדיו מבחינת שילדה ומרכב, ברח מהר.

מעניין לשמוע איך נעשתה הבדיקה ובאיזה ציוד השמאי השתמש.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

נתחיל מהערה לסדר -הרכב לא יד ראשונה (בעלים קודמים 01= יד שניה).

לעניין- השמאי כתב שהרכב בלשון העם "מפוצץ",אני הייתי תובע את המוכר על החזר הבדיקה ושלוח אותו לחפש פראייר שיקנה את הגרוטאה הזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מדהים, השמאי קטל את הרכב בכל צדדיו מבחינת שילדה ומרכב, ברח מהר.

מעניין לשמוע איך נעשתה הבדיקה ובאיזה ציוד השמאי השתמש.

לגבי הבדיקה היה לא מחשב שסורק את המרכב ע"י לייזר , השמאי הרים את הרכב באוויר לגובה של איזה חצי מטר באמצע הרחוב על מנת לבדוק גם מתחת לרכב, הוא פירק את האוטו לחתיכות כל חלק הוציא והחזיר לאחר הבדיקה.

הבדיקה נערכה כשעתיים ,לגבי המרכב היה לו גם מכשיר שבודק גליות במרכב לא רק בשלדה.

במהלך הבדיקה הוא גם פירק את הגומיות בכל בדלתות.

השמאי בדק גם נקודות חלדוה.

זהו כעקרון אם אתם רוצים לדעת עוד פרטים את מוזמנים לשאול.

ורק לפי מה שהבנתי לברוח מהרכב.:-P

פורסם
נתחיל מהערה לסדר -הרכב לא יד ראשונה (בעלים קודמים 01= יד שניה).

בהמשך להערה הנ"ל, אני חושב שיש מצב שהסתבכת עם סוחר(ואולי במקרה הגרוע מדובר ברכב שהוחזר לכביש).

תדרוש את כספי הבדיקה, גם אם לא תזכה בהחזרתם לפחות תדע שניצלת מרכב אומלל.

אני הייתי מפרסם את פרטים לגבי הרכב והמוכר, למניעת נפילת אנשים אחרים לבור שהוא כורה להם.

אכן בדיקה לא שגרתית "באמצע הרחוב", אבל נראה שהייתה דקדקנית יותר יחסית למס' מכונים שבדקתי אצלם.

בהצלחה!

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...