Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת לפיז'ו 406

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מבקש עזרה והכוונה לרדיו דיסק וקומפוננט.

כרגע יש לי מגבר LANZER VIBE 421, שאני לא מתכנן להחליף בינתיים.

ומחפש רדיו דיסק עם תמיכה ב- USB ואולי BT. האפשרוי ות שעלו הם דגם ה- 7000 של פיוניר, ואולי 785 של קלריון - שאני יודע שלשניהם אין את שתי האפשרויות ביחד, אלא על ידי מתאם.

יש אולי HU אחר בטווח של עד 1300-1000 שקל? עדיף חדש.

לגבי קומפוננט, בהתחשב במגבר שיש לי, האפשרויות שעלו הם PULSE/TEMP, אולי ה- HYBRID שעולה 1000 של מורל, ואולי הרץ ENERGY 165ESK, בתנאי שהמגבר יוכל להגביר בצורה איכותית.

אפשרויות אחרות/המלצות וכו' יתקבלו בברכה.

תודה מראש.

פורסם

קודם כל המלצה חמה לפני קניית רמקולים היא לשמוע אותם .

דבר שני - איפה ראיתה HYBRID של מורל ב1000 ש"ח ? עולי אתה מתכוון לדוטק ?

HU ב1300 ש"ח - הייתי הולך על משומש , כך תרוויח מכשיר כמה רמות מעל מאשר חדש באותו מחיר .

:-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

בוקר טוב,

טעות שלי, התכוונתי ל- DOTECH OVATION שעולות ~1000 שקל לפי זאפ.

האם ההספק של המגבר יהיה סביר בשביל הרמקולים האלו? כי לפי המפרט המגבר הוא 125RMS, והמורל 140RMS.

לגבי HU, נראה ש- 785 אופציה טובה, אני אחפש משומשים, 880 אכן נראה מבטיח לפי המפרט ולפי התגובות בפורום.

תודה!

• תוכן חדש...