Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדרך כלל מזמין בידוד מתכווץ מחברת פרנל או RS בגלל השירות והמבחר שלהם וגם בגלל שניתן להשיג דף נתונים מפורט.

 

http://il.farnell.com/3m/eps-400-350-bl-6-pc/heat-shrink-tubing/dp/1612936

 

אתה יכול לנסות אצל אריהב בנתניה שיש להם מלאי בארץ של בידוד מתכווץ עם דבק (שים לב לקוטר הבידוד ומידת ההתכווצות) הם גם שולחים בדואר רשום או עם שליח.

 

http://www.arihav.com/Data/newsearch.asp?lang=heb

 

במנוע החיפוש באתר תרשום בידוד מתכווץ ותקבל הרבה תוצאות.

 

במידה ולא נוח לך לנסוע לנתניה תוכל לקפוץ לאריסטוק בשדרות הר-ציון והוא יזמין עבורך את הבידוד ותוכל לקבלו תוך יומים עד שלושה (כמובן מדובר על כמות מעל 50 שקלים).

איזה כייף לי :)

פורסם

ספציפית בנוגע ל "High Flow Adhesive Heat Shrink Tubing" אני לא יודע, אבל בידוד מתכווץ דביק רגיל אנחנו רכשנו בזמנו באחת מחנויות האלקטרוניקה בשדרות הר ציון בת"א.

×
×
  • תוכן חדש...