Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מחשב נייד עד 2K יש הצעות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר היחיד שעולה לי לראש במחיר הזה הוא נטבוק כלשהוא.

לרובם (אם לא כולם) יהיה מעבד אינטל אטום 1.6 מה"צ, 1 ג'יגה זיכרון פנימי, 160 ג'יגה הארדיסק וגודל מסך שנע בין 8.9" אינץ' ל-10.2".

אם תמשוך את התקציב טיפה למעלה בכמה מאות שקלים תוכל כבר להשיג נייד גדול עם מעבד ליבה כפולה של אינטל ומסך 15" אינץ' (הניידים הגדולים הזולים יהיו בד"כ כבדים ומגושמים, אבל הרבה יותר חזקים מבחינת חומרה מהנטבוקים).

עכשיו נשאר רק לבחור מה אתה צריך יותר, ניידות או כוח עיבוד.

פורסם

אם השימושים בסיסיים אז נטבוק יספיק.

לאחרונה רכשתי נטבוק של HP למטרת אינטרנט ואופיס (מעבד 1.6, 2 גיגה זכרון) ואני מאוד מרוצה (אני לא מצפה ממנו לגדולות ונצורות) .

אי אפשר להעמיס עליהם יותר מדי דברים ביחס אבל יחסית למחיר ולגודל הם עושים את העבודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפני שתרוץ לקנות מחשב עם מסך "10, כדאי תתנסה אצל חבר בעבודה על מחשב כנ"ל.

רוב הנטבוקים יעמדו יפה מאוד בדרישות סטנדרטיות של משתמש שבעיקר גולש באנינטרנט וכדומה. אך לעבוד על מסך כזה קטן קשה מאוד ומעייף.

פורסם

משומש.

יש המון מחשבים טובים ביד 2 (יש גם המון לא במחירים מופרזים, לקחת מישהו שמבין טוב ויכול לסמן טוב)

למשל אני מוכר אחד סביב המחיר הזה, מחשב שלפני שנתיים וחצי עלה 7800 ש"ח והוא אוכל כל נטבוק עם המפרט שלו.

(ולא זו לא פרסומת, כבר מכרתי אותו, רק נתתי דוגמה)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
אם השימושים בסיסיים אז נטבוק יספיק.

לאחרונה רכשתי נטבוק של HP למטרת אינטרנט ואופיס (מעבד 1.6, 2 גיגה זכרון) ואני מאוד מרוצה (אני לא מצפה ממנו לגדולות ונצורות) .

אי אפשר להעמיס עליהם יותר מדי דברים ביחס אבל יחסית למחיר ולגודל הם עושים את העבודה.

לאחרונה, יצא לי לראות את הדגם החדש עם מסך 11.6. אני חייב לציין שאותי הוא מאוד הרשים:wink:.

פורסם

חברים נטבוק זה לא לפטופ

אני כרגע גולש מהרכבת עם ACER

8.9 אינץ'

עוד רבע שעה אני סוגר אותו אחרת יתחיל לכאוב לי הראש

אמנם אפשר להתרגל אבל זה לא נוח, זה רק בשביל לבדוק קצת מיילים, חדשות או מקסימום קארז פורום :)

במחיר הזה אין לפטופים בארץ, אבל כן ניתן להשיג לפטופים מאד בסיסיים באזור ה2300 - של חברות לא כל כך טובות

תנסה בוואלה שופס

אם במקרה יש לך אפשרות להביא מחשב מארה"ב דרך חבר או משהו זה יהיה מצוין. אני הבאתי אייסר 15.6 עם ליבה כפולה 3 ג'יגה זכרון מבסט ביי בניו יורק בחודש שעבר בשביל חבר ב420 דולר אחרי מיסים.

בהצלחה

פורסם

תגדיל את חלון האקספלורר ל125 אחוז, זה מספיק ויציג את הכל כמו במחשב רגיל. (מקסימום תעבור ל150 אחוז)

זה מחשב לצרכים מסויימים, לא מחשב מספיק חזק כדי לעבוד איתו על הרבה דברים במקביל לאורך זמן.

לאחרונה, יצא לי לראות את הדגם החדש עם מסך 11.6. אני חייב לציין שאותי הוא מאוד הרשים:wink:.

כן , מחשב בעיצוב ממש מרשים שלא חסר בו כלום מלבד כונן DVD.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כאשר ASUS התחילו את ה"מהפכה" של המחשבים האולטרה ניידים, עם מסך 7 אינץ, הרבה אנשים רכשו אחד ולו רק בעקבות הגימיק.

אני מאמין שצריך להתאזר בסבלנות.

לפני שנתיים היה מסך 8.9.

לפי שנה היה מסך 10.1.

השנה זה 11.6.

שנה הבאה ?

סוף סוף מסך נורמלי - 13.3 ! הידד ! :)

נ.ב

לאחרונה, לנובו הוציאה מחשב נייד עם מסך 13.3 ששוקל 1.6, אז אנחנו בכיוון הנכון :).

פורסם

הנטבוק שלי הוא של ACER.

10.1 אינצ'.

אני משתמש בו כל היום לעבודה ולימודים עם רזולוציה של 1024X600

ככה נראה המסך שלי כשאני משתמש בו.

זה בעצם כמו כל מחשב אחר, רק שהמסך קטן יותר.

כשאני מגיע למשרד אני מחבר אותו למקלדת חיצונית ארגונומית ולמסך 32 אינצ' :twisted:

Untitled.jpg

פורסם

גם לי הוא היה נראה מרשים. אבל חבל שהם באים עם המעבד מסדרה z של אטום שהוא חלש מאחיו n270 ו-n280. כמו כן גם מבחינה גרפית הוא חלש יותר מנטבוקים קטנים ממנו מכיוון שיש בו צ'יפסט מיוחד שנועד לחסוך בחשמל (ולתת זמן סוללה ארוך), על חשבון הביצועים.

פורסם

קיבלתי אחד כזה מתנה בעבודה לפני שבוע.

מיני קומפק. ה110C

נראה מליון דולר.

זה הכל.

מבוסס על צ'יפ ישן מלפני 3 שנים של אינטל (945 או 950) וכרטיס מסך מובנה מעפאן שאפילו לא מסוגל להציג סרט בלי לקרטע.

יופי בתור מכונת כתיבה משוכללת.

זרוק אצלי במשרד בתור מקדם דאווין.

פורסם

לפותח השרשור - תגרד עוד 500 ש"ח ותקנה את אחת הגרסאות הבסיסיות

של לנובו או פוג'יטסו. אחלה מחשבים שעובדים מצוין, עם מסך בגודל נורמלי (15 אינץ')

וכונן קשיח בגודל נורמלי (250-320).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אייל גם עם שלי היה ככה, הגיע עם VISTA מקורי ולא היה מסוגל להציג סרטון באיכות ירודה.

FORMAT והתקנת WINDOWS7 העירה אותו לחיים חדשים.

אני לא חושב שהוא יריץ HD אבל להריץ סרטים עם הרבה פרטים ותנועה כמו רובוטריקים 2 הוא עושה בהצלחה

(כרטיס מסך מובנה VIA CHROME 9, משהו כזה)

לנובו ופוג'יטסו הם מחשבים גרועים ולא אמינים, אבל אני בטוח שהביצועים יהיו משמעותית יותר טובים (כל עוד לא מדובר באיזה סלרונים ענתיקות שעדייין נמכרים)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...