Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם מכירים יש מלא אתרי הורדות עם לינקים ישירים להורדת לקבצים שחיפשתם, תמיד זה מפנה להוריד מכל מיני שרתים שדורשים כסף כדי להוריד יותר מהר וכדומה אך אני לא פראייר. כאשר אני מוריד קובץ 1 ישירות מאיזשהו שרת, אז אתן מכירים את התופעה שאי-אפשר להוריד שתי קבצים בו זמנית אלא עם תחכה שעה, או שתחכה שההורדה הראשונה תסתיים, הקאץ' הוא שהם יודעים מאיפה אתה מוריד לפי כתובת IP יש איזושהי דרך לשנות את IP בזמן שאתה עדיין מחובר לאינטרנט? וכך לאפשר לי להוריד שתיי קבצים ויותר בו זמנית?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני לא חושב שאפשרי לשנות כתובת IP בזמן הגלישה.

אתה חייב להתנתק ואז זה נותן לך IP חדש (רק ב ADSL,בכבלים לא ניתן לשנות רק דרך הספקית).

פורסם

יש תוכנות צד שלישי ש"מעלימות" את האייפי שלך. חפש אחת כזו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה יכול להתחבר ל PROXY וכך לעבוד על השרת שיש לך IP אחר. אבל זה קצת קשה - קודם כל שרתי ה PROXY לא מגיעים למהירות מירבית והרבה מהם בכלל לא מתחברים. דבר שני, ייתכן שמישהו עושה את אותו הדבר כמוך והPROXY כבר טפוס.

אני יכול להמליץ לך על התוכנה JDownloader. תכניס את הקישורים שלך אליה, תן לה לעבוד בלילה והיא תוריד לאט לאט את כל הקבצים.

בכל מקרה, אם אתה מוריד הרבה סרטים כחולים, תקנה מנוי לRAPIDSHARE, זה משתלם :lol:

פורסם

אפשר לקנות IP נוסף מהספקית,

ואז מחשב אחד ו-2 אייפים[אבל זה יעלה פי 3 ממנוי].

כבודו מוזמן לתחוב את ידו לכיסו, לשלם שקל ליום, ולגלות איך מורידים 35 קבצים מראפיד שיר ב-750kb לשנייה.

----

פורסם

אני לא מוריד סרטים כחולים, לפעמים מודיעים לי בבסיס שנוסעים לתרגיל או מקפיצים אותי למשהו ואני לוקח את הדיוידי הנייד, אין ממש הרבה זמן להכין סרטים לנסיעה, וניסיתי להוריד כמה סרטים בזמן קצר זאת הסיבה.

וזה לא שקל ליום, 3 שקל ליום זה המינימום שראיתי.

* סליחה על הטעות בכותרת רק עכשיו שמתי לב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מה נסגר? טורנטים לא רואים את ראפיד שר... טוב אני מגזים. אבל עדיין. דברים טרייים ברמה של שעה מרגע הפצה, מהירות פצצה (אם יש מעל נגיד 100 seedים), אני מוריד באופן קבוע ב600 kbps.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אני לא מוריד סרטים כחולים, לפעמים מודיעים לי בבסיס שנוסעים לתרגיל או מקפיצים אותי למשהו ואני לוקח את הדיוידי הנייד, אין ממש הרבה זמן להכין סרטים לנסיעה, וניסיתי להוריד כמה סרטים בזמן קצר זאת הסיבה.

וזה לא שקל ליום, 3 שקל ליום זה המינימום שראיתי.

* סליחה על הטעות בכותרת רק עכשיו שמתי לב.

7 אירו ל30 יום ברפידשר זה ממש לא 3 שקל ליום.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

היי חבר.

לא ניתן לשנות כתובת IP במהלך הגלישה .

בתור אחד שמוריד המון סרטים

יש לי משהו כמו 300 סרטים .

http://www.tv-net.co.il/

שם נותנים קודים .

אם אתה לקוח של ADSL תנתק את המודם או הראוטר למ"ס דקות זאת אומרת משהו כמו 2 דקות

אתה יכול לבדוק באתר הזה את הכתובת החדשה . noc.co.il

לקוח כבלים (הוט) בחיבור אוטומטי MPLS גם יש אפשרות

אם אתה מתקשר אלייהם ומבקש לבטל אל החיבור האוטומטי ואז אתה מתחבר עם חייגן VPN רגיל.

ככה שכל התחברות לספק האינטרנט שלך ייתן לך כתובת IP שונה.

שהיה לך בהצלחה .

ד.א יום שלישי בלילה . בסביבות 3-5 תמיד כל הקישורים של פיילפלייר פתוחים..

תודה רבה

נתי.א

פורסם

שישי בלילה באותה השעה גם כן שמתי לב שפליירפלייר מוריד את כל הקבצים ללא הגבלה

פורסם

לפעמים מפרסמים את אותה ההורדה משרתים שונים, ונגיד זה מחולק ל6 חלקים אז מורידים חלק ראשון משרת אחד, חלק שני משרת שני.. וכו', החלקים זהים בדרך כלל.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...