Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Urban racer

טורנטים באמת הרבה יותר טובים מכל חשבון ראפידשר

הכל תלוי לאיזה אתר אתה רשום

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
Urban racer

טורנטים באמת הרבה יותר טובים מכל חשבון ראפידשר

הכל תלוי לאיזה אתר אתה רשום

בטח שטורנטים טובים,רק אם אתה בקבוצה או אתר פרטי אם טראקרים פרטיים.

בציבוריים דוגמת מינינובה ודומיהם מהירויות ברצפה ב70% מהמקרים.

לפעמים מפרסמים את אותה ההורדה משרתים שונים, ונגיד זה מחולק ל6 חלקים אז מורידים חלק ראשון משרת אחד, חלק שני משרת שני.. וכו', החלקים זהים בדרך כלל.

rlslog כיום האתר הכי מהיר לסדרות וסרטים כזכור לי,ושם מפרסמים על המון שרתים,אז האופציה הזאת ניתנת ליישום :) (נגיד פרק TV כלשהו,מחולק ל4חלקים,להוריד חלק אחד מ RS,אחד מ MU,אחד מ DF וכו')

חשבון שנתי לראפידשר עולה 55 אירו.

אני קניתי עם חבר חצי חצי, וממש לא מרגיש פראייר

אם היה לי "שותף" הייתי עושה זאת גם,אך אני לא מוריד הרבה אז לפעמים אני רוכש מנוי חד-חודשי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מעבר לדברים מסויימים שאני מוריד דרך קבוצות |(פשוט כי אין מאיפה), אני תמיד מחפש דרך BTJUNKIE וISOHUNT. מעולם לא התאכזבתי. יותר מזה, לשני האתרים יש מערכת דירוג קבצים שדרכה אנשים נותנים מידע על הקובץ. שני האתרים אגב, חינם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...