Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים, לא כל כך ידעתי מה לרשום בכותרת,אז אני אסביר.

אני אוהב לשמוע חזק.ממש חזק. זה לא שאני מתפשר על איכות כי יש לי רכיבים די איכותיים(דוטק אוביישן)

אבל אני ממש מחפש עוצמה במיוחד מהסאב. האוטו שמיש הרבה שהוא פתוח ככה שזה חשוב(על האש וכאלה)

אין לי אפשרות לשדרג איטום\אלטרנטור ולכן כמה שאלות שאני בטוח שתוכלו לענות עליהם :-P

1. כמה מגברים אני יכול "להעמיס" על מע' החשמל?

2. האם לדוגמא מגבר 1600WATT מקסימלי ייצרוך יותר מאשר מגבר 600WATT מקסימלי(בהנחה שלהם אותו מפרטRMS )

4 ערוצים ? או האם כמות הצריכה RMS וכמות הרכיבים היא זו שקובעת ??:shock: או בעצם כמות הפיוזים ?

.

אני יודע שאולי בילבתי אותכם אז לדוגמא הממשית .המערכת אני מדבר עליה:

דוטק אוביישן מקדימה 6.5

טמפו + טוויטר MT-12 מאחורה 6.5

טמפו 6X9 במגש מאחורה

סאב : עוד לא החלטתי, בין 400-500 RMS בשביל מוזיקה שחורה. כרגע יש INFINITY REF1250

אני יודע שחלקכם תנסו לשכנע אותי לעשות שינוי כזה או אחר, אבל זה מה שאני באמת מחפש ולגבי מגברים אני לא יודע מה לבחור אם בכלל אני יכול לעשות שדרוג כזה לאור המגבלות. כרגע הדוטק יושבים על MAC AUDIO MP8000 2X150;1X400

אני ממש ממש זקוק לתשובות כדי להבין אם יש סיכוי לדבר שכזה,אם כן איזה מגברים הייתם משדכים להם כדי לנצל אותם לגמריי??

חבר'ה , המון תודה לכולם !!! ממש מקווה שתוכלו לעזור ושיהיה לילה מצויין !!!:-D:-D

פורסם

אם הבנתי נכון, הדוטק על המגבר של מאק וכל השאר על הר"ד ?

מה עם הסאב ? על מה הוא מוגבר עכשיו ?

בכל מקרה, במצב כמו שלך, כשכמות החשמל מוגבלת ואתה רוצה כמה שיותר דציבלים, מילת המפתח היא נצילות

תשתמש במונובלוק נציל וחזק, תשתמש בסאבים נצילים, ותשים יותר מסאב אחד כדי להעלות את הנצילות.

מה התקציב שלך למונובלוק וסאבים ?

האם יש לך אפשרות להוסיף מצבר פריקה עמוקה ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הטמפו והסאב יושבים על BA4400 .ה6X9 לא קיים כרגע.

אוקיי,הבנתי שאני צריך רכיבים נצילים...האינפיניטי נראה לי נציל (93) דיבי.

מה זה מצבר פריקה עמוקה ומה המחיר בערך?

אממ...לגבי שני סאבים זו יכולה להיות בעיה מבחינת מקום .

מה אתה אומר לגבי כל העומס הזה, לדוגמא שנתתי על שני המגברים ?

3K יספיק ?

פורסם

אני מכיר מספיק אנשים שמריצים 6 ערוצי הגברה + מונובלוק קלאס D ואין להם בעיות חשמל.

מצבר פריקה עמוקה זה עניין של 1500-2000 שקלים אאל"ט.

הסאב שיש לך די נציל, אך הוא עדיין די חלש ומבחינת איכות הוא אחד הסאבים הגרועים שיצא לי לשמוע.

אם אתה הולך על סאב אחד, הוא יהיה קצת יקר לדעתי, סאב חזק ונציל.

בתוספת מונו קלאס D זה יהיה מעולה.

אם אתה ממש רוצה לקבל המון עוצמה מהרמקולים, תחליף הגברה לקלאס D לרמקולים.

פורסם

ישראל ז ה היה בצחוק בעקבות השרשור שהעליתי.

אם הוא מחפש רק רעש מחוץ לאוטו אז הוא צריך מונו וסאב נציל ? במקרה כזה ישמעו רק באסים מחוץ לרכב לא ? הבאסים יתגברו על שאר התדרים

פורסם

הוא כתב שהוא רוצה במיוחד באסים חזקים.

ברגע שיהיו לו 3 סטים מוגברים, הבאס לא יאפיל על המוזיקה מחוץ לרכב.

יש סאבים מאוד נצילים, שמגיעים לאחוזי נצילות של 97-100DB ודורשים הגברה של 400-600 RMS, והם ממש תפורים למצבים כאלה.

השאלה היא כמה הם עולים :)

פורסם

שכחתם לציין שbtl הוא סאב נציל.94db.אבל קצת יקר.

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

פורסם

למה התכוונת בזה שאמרת לבר מגבר קלאס D ? מה זה אומר ,איזה מגבר זה ?

ולגבי הקישור לDLS , איך הסאב הזה ?מתאים למוזיקה שחורה ? מה העלות ?

המוון הון תודה חבר'ה הנושא הזה ממש מבלבל אותי :?

פורסם

מגבר קלאס D זה (ממש בכללי) מגבר שצורך פחות חשמל ממגבר רגיל (קלאס A\B) ומספק את אותו הספק (וואט) לרמקולים.

זה מגבר נפוץ בד"כ לסאבים כי סאבים צורכים הספקים גבוהים.

יש היום כמה חברות שיש להם מגברים מהסוג הזה לרמקולים ולא רק לסאבים.

קח בחשבון שזה אומר שתצטרך למכור את המגברים הנוכחיים שלך.

• תוכן חדש...