Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב זוג אחוריים HED1693 Cerwin Vega, זוג קדמיים TSG1041R כולם מחוברים ל HU של סוני Sony CDXGT470US

מגבר P1 שמחובר למגבר לא ידוע :)

עד לפני כחודש הייתי מרוצה עד השמים מאיכות השמע אצלי ברכב, יום בהיר אחד התחלתי לשמוע צרימות בלא מעט מהשירים בעוצמות גבוהות (יותר מ-26 במערכת חחח סורי על המונחים הרחוביים)

חשבתי שהרמקולים האחוריים רופפים אז חיזקתי את ההברגות אך הדבר לא עזר, שיחקתי קצת עם המגבר (למרות שהסאב לא מורח צליל וזה לדעתי הרמקולים האחוריים + הקדמיים שאשמים) וגם זה לא עזר

מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם ויותר מזה איך אני יכול לבדוק מאיפה זה מגיע (שאני עובר רמקול רמקול במערכת זה נשמע טוב (ז"א 100% קדמי - שמאל, 100% אחורי ימין וכו'))

בכללי אני שוקל להחליף את זוג הקדמיים שלי, מה המידה הגדולה ביותר שנכנסת בפולו 6n שנת 2000. תודות

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אם היה שינוי משמעותי מטוב לרע בזמן ידוע, כנראה שארע נזק לאחר מרכיבי המערכת בנקודת זמן זו.

תנסה לבודד קדמיים/ אחוריים.

תבדוק אם יש סמנים חיצוניים לנזק פיזי.

אם יש לך אפשרות לבדוק עם יחידת ראש שונה, זה גם יכול לעזור (במידה והרמקולים עצמם נשמעים בסדר)

אגב, צרימות הצליל התחילו כאשר לפני כן לא היו, או שבוקר אחד הגברת את הווליום ואז הן הופיעו?

מתחדשת*

פורסם

ממש בוקר אחד התחלתי להיות לא מרוצה מהסאונד היוצא מהמערכת.

הצצתי היום על מצב הרמקולים חיצונית, הוא נראה טוב פרט לרמקול אחורי אחד שממש צף על המגש האחורי כי הברגים לא תפוסים טוב (מרוב החלפת רמקולים שביצע היד הקודמת לי כל האזור שם במגש ממש ספוגי)

יש לי HU אחר אבל אני בספק אם אני מספיק מבין כדי לשנות את הקונקטורים.

-איוניק 5 עלית

פורסם

אם אתה לא מספיק מבין, אז קפוץ למתקין שיבצע את ההחלפה.

זה יתן לך אינדיקציה לגבי החלק הלא תקין: רמקולים / יחידת ראש.

מתחדשת*

פורסם

המערכת שלך נשמעת טוב יותר בימים מעוננים ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אל תשכח מטריה ותזהר, שוקולד מוליך חשמל.

אם זה הופיע לך יום בהיר אחד כפי שאתה אומר - תבדוק אולי הרעש בכלל מגיע מהפלסטיקה של הרכב - משהו השתחרר אולי.

אם לא אתה צריך לעשות בדיקה של רמקול אחרי רמקול בעוצמה נמוכה בינונית וגבוהה עד שתמצא את זה

ואז כל פעם להוסיף משהו עד שתעלה על הרמקול שנשמע לא טוב.

בדקת מצבר ואלטרנטור?

בדקת חיווט?

שינית אולי את הדיסקים שאתה שומע לאחרונה ואלה שאתה שומע עכשיו פשוט לא הוקלטו טוב?

יש אלף ואחת סיבות שמשהו כזה יקרה.

באמת - תיגש למתקין

בקצב הזה אתה באמת תתחיל לצאת עם הרכב החוצה רק אחרי שהחזאים יבטיחו לנו קצת גשם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי מנחש שאולי כוח החשמל ברכב ירד.

ובגלל זה ירדו הביצועים על כל המשתמע(תרתי משמע :idea: ) מכך.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

שלא נדבר על הסטאנדאפ שנפתח פה על גבי הפורום, אחלה אז אתם מבינים באודיו לרכב ואני לא... :roll:

בדיוק בגלל זה אני מבקש פה עזרה תוך התנצלות מראש על המונחים הלא מקצועיים.

-איוניק 5 עלית

פורסם

אל תעלב.

גם חלק ממי שהתלוצץ, רשם דברים רלוונטיים.

תעבור שוב על הכל, תבדוק חיבורים, מקורות, תבודד כל רכיב בנפרד, ותעלה רשמים.

מתחדשת*

פורסם

חלילה להעלב, אני לא איזה משתמש חדש פה בפורום :)

חזרתי בלילה ראיתי מלא תגובות חשבתי יש לאנשים דברים חכמים להגיד... :p

-איוניק 5 עלית

פורסם

אתה מתאר שסאונד מרוח (בכותרת) וסאונד צורם (בפתיחת האשכול)

נשמע כמו משחקי איקולצייה,אולי מישהו אחר שעלה על הרכב "שיחק" בכיוונים?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

לא לא... זה רכב שלי ורק אני נוהג עליו מה גם שאני יודע מצוין לכוון את האקולייזר.

-איוניק 5 עלית

פורסם

עדכון: מסתבר שכל הבעיה היא שהרמקולים הקדמיים (פיוניר 20 וואט RMS דגם TSG1011R ולא כפי שהיה רשום במקור)

מחרחרים בווליום גבוהה.

קפצתי לבחור שהתקין לי את המערכת לאחרונה, הוא טען שאני יכול להשתדרג ל REF4022I Infinity עם 35 וואט RMS

שיעשו עבודה טובה הרבה יותר. היות והוא נתן לי מחיר מעולה (300 ש"ח) נתתי לו OK להתקנה.

הבעיה היא שבפולו שלי הרמקולים יושבים על הדאש-בורד וישנו כיסוי פלסטיק שמכסה את הרמקולים והאינפיניטי לא נכנסו.

האם יש המלצה לרמקולים טובים יותר מהפיוניר שכן יכולים להכנס? :o

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...