Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה גודל יכול להכנס?

אם האפשרויות מאוד מצומצמות, ממליץ על בניה קטנה בדלת, פתח בפניך אין סוף אפשרויות של גדלים וחברות, ותשמע ברוב המיקרים הרבה יותר טוב מרמקול קטן בדש בורד, טוב ככל שיהיה.

את המקום בדש תשאיר לטויטרים שיגיעו יחד עם המידים לדלתות.

קח בחשבון שזה ידרוש תוספת משמעותית בתקציב, אבל זה גם מעלה אותך ליגה אחת למעלה 8)

מתחדשת*

פורסם

ואללה לא חשבתי על זה וגם התקציב שלי די מוגבל

יש לי 4 אינץ' בדש בורד אולי אפשר לחתוך יפה את הפלסטיק שעל הדש-בורד?

האינפינטי הוא 2 way בגלל זה הוא גבוה ולא נכנס.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

לא שאני מבין הרבה אבל נראה לי שלמגבר בתא המטען יש עוד ערוץ (ערוץ High עם 2 כניסות כמו RCA פנויות)'

אני זוכר בזמנו ששילמתי עליו כלום כסף אז אולי הוא לא שווה הרבה. זה הנתונים שלו

"מגבר לרכב SOUND XTREME X-1200

מפרט טכני:

מגבר 2 ערוצים לרכב בעוצמה מטורפת של 1200 וואט

X 400W MAX @ 4 ohm 2

Frequency response: 10-60KHz

Low Pass Filter: 50-250Hz, 12 dB per octave

High Pass Filter: 40Hz-500Hz, 12 dB per octave

Bass Boost: +6/+12 dB at 45Hz

Made in USA

"

כרגע מחובר עליו סאב P1

וכמה אמור לעלות סט כזה של הרץ?

-איוניק 5 עלית

פורסם

שלא יבלבל אותך, זול זה יחסי.

הסט המדובר הוא היי אנרג'י 3 חלקים, כאשר ה2 חלקים עולה סביבות 1500 (אם אני לא טועה) אז השלושה עולה יותר.

מעבר לכך הוא גם מחייב בניה בדלת אצלך, ע"מ לחבר את המידבאס 6.5". המקום ה"קלאסי" הוא עבור המיד ריינג' שחוסך בניה אם יש עבורו מקום בדש (לא תמיד זה מספיק מבחינת עומק התקנה/זוית/קוטר ביצועים אקוסטיים)

מאמין שאנשים יציאו לך פחות דברים שלא רלוונטיים עבורך, אם תציין את התקציב העומד לרשותך באופן כולל, ואת השידרוג שאתה מנסה ליישם (אולי כבר אמרת את כל אלה, יכול להיות שכבר שכחתי :lol:)

מתחדשת*

פורסם

טוב אז יש לי מקום ל- 4" ולא ל 6.5 על הדש. כיום יש לי זוג פיונירים שמחוברים ל HU עם 20 וואט RMS.

התקציב הוא כ-500 שקלים כאשר חשבתי להתקין 2 אינפיניטי 2way - אבל הם לא נכנסו בגובה (יש מכסה לרמקול בדש-בורד) 35 RSM.

אני ממש בספק שהפתרון של בניה יכנס בתקציב של 500 ש"ח :lol: אבל אולי מישהו מכיר רמקול 4" בגובה של הפיוניר שלא יחרחר בווליום מעל הבינוני.

או אולי פתרון אחר לחיתוך הרשת בדש-בורד.

מצ"ב תמונה של הכיסוי רשת של הרמקול בדש-בורד

87635992.jpg

-איוניק 5 עלית

פורסם

טוב, אז חשבתי להתקין Dotech MKII 4" Morel

האם אני יכול לחבר את הרמקולים האלה לערוץ הנותר שיש לי במגמר בתא המטען? האם זה מתחבר ל HU?

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...