Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בזמן הנסיעה, במיוחד בהילוכים 1 ו-2, בכל פעם שאני משחרר את דוושת התאוצה, אפילו בעדינות רבה, הרכב קופץ אחורה. יש לציין שהמנוע מכוון היטב ויציב, כך שהבעיה לא משם.

בשני מוסכים שבדקו את הבעיה, הציעו החלפה של תושבת המשקפיים ותושבת מנוע ימין כדי לפתור אותה. העניין הוא שכבר החלפתי תושבת גיר F-R-33 וזה לא עזר בכלל, ואני חושש להוציא עוד כ-600 ש"ח על שתי התושבות הנוספות הנ"ל מבלי שהבעיה תיפתר.

האם כדאי לי ללכת על זה, לדעתכם, או שייתכן שהבעיה נובעת ממשהו אחר?

תודה רבה.

פורסם

ערב טוב.

לפי דעתי אין לך שום בעיה באוטו.

ההילוך הראשון והשני הם הילוכי כוח ברגע שאתה עוזב את דוושת הגז המנוע מאיט את הרכב ובגלל שאלה הילוכים ראשונים ויחס העברה מאוד נמוך האטה מורגשת יותר חזק מבהילוכים יותר גבוהים.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

תודה על התשובה. העניין הוא שהבעיה הזו התחילה רק לפני זמן מה, ולא הייתה קיימת לפני כן. היא מורגשת מאוד, גם עבור מי שנוסע איתי, וגורמת לאי נוחות רבה. לפעמים הקפיצות מודגשות ממש ומקפיצות אותי פיזית אחורה.

• תוכן חדש...