Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, סליחה על הביטוי בכותרת אבל היום (ממש עכשיו) עבר כל גבול!

נסעתי עם חברים ברכב שלי (קולט 94' שהיא גם כ-כ-ה נמוכה!) מאזור קריות חזרה לחיפה דרך הצ'ק פוסט ומשם לעיר תחתית, מי שעובר באזור יודע שמהגשר של הצ'ק פוסט עד גשר פז (נסיעה של 2-3 קילומטר) זה כביש "מהיר" ואפשר לנסוע שם 70 או 80 ואף -פעם אין שם פקק - עכשיו היה!

2 הצפות ע-נ-ק-י-ו-ת! אחת ממש מטר אחרי גשר פז, שמהפקק הענק שנוצר שם כל המכוניות עברו רק לנתיב הכי שמאלי וחצו אותו - שאני חציתי אותו גובה המים עבר לי חצי מהגלגל אבל זה עוד ניחא, ממש אחרי יש פיצול : ימינה לכיוון עיר תחתית, שמאלה לכיוון הדר ומפה זה כבר לא "כביש מהיר" ומותר לנסוע 50 ויש מדרכה להולכי רגל.

אני פניתי ימינה לכיוון עיר תחתית ופשוט אי אפשר לעבור בכלל = בריכה ענקית!, אז מה עושים? מטפסים על המדרכה (עם הקולט ג'יפ שלי) ונוסעים על המדרכה לאורך עוד 200 מטר, איך שעליתי על המדרכה שמעתי חרקות מהרכב שממש מגרד את המדרכה מלמטה (לכו תדעו איזה נזק עשיתי) ואותו דבר היה שירדתי - זה היה או זה, או להיתקע במים.

**מה שהכי מדהים שהיה שם, סובארו DL שנת 80 ומשהו חצתה את הבריכה הזו במהירות ועוד המשיכה בנסיעה, איך היא לא שקעה אין לי מושג.

מאז ומתמיד אני גר בחיפה, כבר 5 שנים שיש לי רשיון כל שנה באותו חורף לא משנה חורף קל או קשה תמיד המקום הזה מוצף!! פעם אחת ולתמיד עריית חיפה לא יכולה לסדר את זה? לבנות את כל הגשרים המפגרים האלה ובניית כיכרות מטומטמות זה כן אבל לסדר את הים שנעשה שם כל חורף? עמדו שם בצד בתוך המים שורה של 3-4 מכוניות תקועות!

עכשיו הגעתי הביתה, פוחד שעשיתי נזק לרכב, במידה וכן, יש לי את מי לתבוע?

**אני מפגר שלא עליתי על גשר פז לפני ונסעתי מכביש דורי.

תמונה תועלה בהמשך.

אוהד.

פורסם

אני כימעת גמרתי את הרכב שלי שם ביום חמישי בלילה.

נסעתי על 80 בסבבה הכביש היה דיי יבש ופתאום שלולית עצומה בלימת חירום ונכנסתי לשלולית ב40 ולמזלי לא קרה לרכב שום דבר פשוט מזל!:|

אחרי זה התקשרתי לחבר שנסע אחרי והזהרתי אותו משלולית,בידיוק בזמן שהוא סיים את השיחה הוא נכנס לשלולית ענקית בנשר ועשה כניראה נזק למנוע בגלל המים.

אנשים היו זהרים.

****לכול האלה שנוסעים בחיפה מרוממה בדרך רופין איפה שפונים שמואלה בצומת לכיוון הדר היזהרו מחצת שהדרדר לכביש מלא הכביש נהיה פשוט עפר אם מלא אבנים ענקיות.

כול הכבישים ועבודות האלה שאנחנו סובלים ובסוף אין שום שינוי כאילו אנחנו בתקופת המנדט!:? :

אדי.

פורסם

לא חסרים מקרים של בלאגן בכביש , אתמול היתה מונית טרנזיט שהחליטה שהכביש לא מתאים לה אז היא עלתה על גדר שנמצאת במרחק 2.5 מטר מהמסלול כדי לנוח..

כל קילומטר וחצי יש איזה מישהוא על איתות חירום.

אנשים הכינו את הרכב לחורף, לפחות בצורה מינימלית.

וסעו בזהירות.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני פשוט הייתי עוצר ולא עובר, מה כבר יכול להיות כ"כ דחוף שצריך לעבור בכל מחיר ?

אם היה מדובר במקרה חירום והייתי נאלץ לעשות צעד כמו עליה על מדרכות, הייתי מבקש מהאנשים לרדת מהרכב כדי להוריד משקל.

בכל עיר בארץ יש את האיזורים שכבר 50 שנה כל חורף מוצפים, ולא משנה כמה עבודות עושים בהם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

צריך גם לזכור שמדובר בשבר ענן שלא מתרחש כל יום וממטיר כמויות גדולות יחסית של מים בזמן מאוד קצר.

מקרים כאילו אינם שככיחים במחוזותינו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ישראלים.

אין גשם-בוכים.

יש גשם-בוכים.

אני גם גר בחיפה ואני נתקל לא מעט במסלולים שלמים שהפכו להיות מסלולי עפר אם אפשרות כניסה לג'יפים בלבד, ואני עוד בקטנוע ככה שכל שלולית אני הופך לאופנוע ים.

עוד יום יומיים לא יירד יותר גשם ואז תראו איך כל המדינה תבכה למה אין גשם ושצריך אותו.

פורסם

סיפור דומה קרה היום בשעה 4-5 בבוקר בנתניה.

כל צומת שני שפגשתי היה מוצף והקליאו פשוט לא יכולה לעלות על שום מדרכה בלי להשאיר את הפגוש והחצאיות מאחור.

בגלל שלעמוד בגשם לא היה אופציה (בהתחשב בזה שבפועל הוא הפסק לרדת לפני כשעה) החלטתי לפעול בדרכו של ג'רמי קלרקסון ולתת בגז.

הנזק, לוחית הרישוי מקדימה השתחררה בצד אחד והוברגה חזרה היום בבוקר. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה שמדהים הוא שחיפה הוצפה בערך תוך שעה של גשם זלעפות! זה היה מטורף... כמה גשם ירד ואיך לא רשום על זה בYNET?

גם אני נקלעתי לבריכה ברחוב חניתה בנווה שאנן. תוך כדי שאני חוצה אותה אני רואה מקדימה את המים כאילו משפריצים מאמצע הגריל ואני חושב לעצמי.. מאיפה יונק הטורבו אוויר? אני מקווה שהכל בסדר.

בכלל לא יום המזל שלי. הסתבר לי שגם שכחתי חצי חלון פתוח וכל האיזור ליד הנהג נרטב...

דאגתי לייבש הכל אבל המושב קצת היה ספוג מים. אני מקווה שלא יסריח :(

בהחלט יום מעצבן, אבל לפחות ירד גשם.

פורסם

לפותח השרשור - בגלל שהכביש היה מוצף, נסעת על המדרכה ואתה מחפש לתבוע מישהו?! אם הייתי הולך רגל הייתי תובע אותך ואתה עדיין היית מחפש את מי לתבוע. נתקלת בכביש מוצף? תעצור ואל תמשיך (או אפילו תחזור). המשכת דרך המים/על מדרכה/דרך הסלון של מישהו - זו כבר בעיה שלך.

אבא שלי מכונאי רכב כבר הרבה שנים, וכל חורף מביאים למוסך עשרות מכוניות של נהגים חכמים שניסו לבדוק את עומק השלולית.

פורסם

השלוליות הללו נוצרות מתכנון לא נכון של זויות הכביש ופילוס לא נכון של אמצע הכביש כך שנוצר שקע ולשם מתנקזים המים.

לא צריכה להיות בעיה לסדר את העניין אם זה ע''י מספר בורות ניקוז במרכז השלולית או תיקון של הזוית

הבעיה היא שאין תכנון מוקדם והישראלים תמיד מופתעים שאחרי הקיץ מגיע חורף, ולחורף כידוע יש תופעת לוואי שנקראת גשם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לצערי אני מבקר בחיפה הרבה, ואני מוכרח להגיד שבנוסף למה שאתם אומרים על השלוליות והשיטפונות. אני מוכרח להגיד שרוב הכבישים בחיפה שבורים, עם הרבה חורים, מי שמנסה לשמור על הפעמונים ועל הציריות צריך לנסוע ולפקוח 4 עיניים, וכינראה החיפאים יודעים על מה אני מדבר. ולעירייה לא איכפת מכלום.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

מי שנוסע באזור רעננה-כפר סבא מכיר ודאי הפקקים של צומת רעננה צפון. לא מזמן בנו שם מחלף (הבניה נמשכה יותר משנה למיטב זכרוני), כך שכעת המעבר מרעננה לכפ"ס שקוע וכביש 4 עובר מעליו. זה היה אמור לפתור את הבעיות, אבל למעשה יצר כמה חדשות.

הסימון במחלף הזה לקוי, בעיקר על כביש 4 עצמו, בהשתלבות עם הנתיב היוצא מכפ"ס לכיוון נתניה. הנתיב הימני שם פשוט נגמר ללא הודעה מוקדמת והנהג מוצא את עצמו בתוך בטונדה, או חותך לנתיב שמשמאלו. ויש עוד ליקויים. אבל ניחא.

עכשיו אני רואה דיווחים על הצפות בחלק השקוע של המחלף. אני לא מבין, בחייאת זום זום, בשנת 2009 לא היה ניתן להמנע מבעיות כאלה? לתכנן מערכת ניקוז נורמלית? נו באמת... מתי דברים יתחילו להשתנות במדינה הזאת? מתי מישהו שם יתחיל לעבוד עם שכל ולא מהתחת? :brickwall:

פורסם
אני לא מבין,בשנת 2009 לא היה ניתן להמנע מבעיות כאלה? לתכנן מערכת ניקוז נורמלית? נו באמת... מתי דברים יתחילו להשתנות במדינה הזאת? מתי מישהו שם יתחיל לעבוד עם שכל ולא מהתחת? :brickwall:

בחייאת זום זום,

התשובה בגוף השאלה :-P (במילים אחרות - לא בעתיד הנראה לעין..:-()

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...