Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לא מזמן הרכבתי מערכת{מגבר,קומפוננט,סאב} הרכב המדובר, ניסן טידה2009.

התקנה נקיה ומסודרת כמובן, אבל לפני כמה ימים נדלקה לי נורה של כרית אוויר מהבהבת באופן קבוע.

רציתי לדעת עם יש צורך לפרק את כל המערכת לפני שאני ניגש לחברה או שאין קשר ולא יגידו לי כלום?

תודה מראש לעוזרים.

נ.ב:הכרית אוויר עכשיו לדעתכם עובדת במצב של תאונה חס וחלילה?

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

אינך צריך לפרק דבר.

אם התקלה נגרמה בגלל התקנת הרדיו אז הם יוכלו להתנער מאחריות רק בגין תקלה זאת.

אין יבואן רכב יכול להסיר את האחריות מכל הרכב בגלל התקנה או טיפול או שרות שלא נעשה במוסכים המורשים שלו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני מציע לך לגשת בהקדם למוסך מורשה יבואן, להתחבר לסורק תקלות ולראות מה הבעיה בדיוק.

יש בעיה בכריות האויר - אף אחד לא יוכל להבטיח לך שאם הנורית מהבהבת, הן תפתחנה.

alfa 156 2.5.

פורסם

כן אבל ההיתי במוסך לא היה להם כל כך זמן אליי שאלו אותי עם התקנתי רדיו דיסק ואמרתי כן אז הוא אמר שחיברו משהו לא טוב ולכן הופיע התקלה אך למזלי הוא לא רשם כלום ולא ראה את הרכב אפילו.

לכן אני שואל עם לפרק את כל מה שהרכבתי? כי הבנתי שזה לא סיפור זול ביכלל הכריות האוויר.

שאלתי אותו עם זה יעלה כסף הוא ענה בביטחון עצמי מלא "כמובן שזה יעלה לך כסף נגעתה במשהו לא נכון"

מה דעתכם?

פורסם

דעתי שתקווה שהמתקין לא היה סתם עוד איזה חאפר ודפק לך שם משהו.

אולי תנסה לחזור אליו ולבקש שיעבור שוב על ההתקנה לראות שהכל בסדר?

פורסם
כן אבל ההיתי במוסך לא היה להם כל כך זמן אליי שאלו אותי עם התקנתי רדיו דיסק ואמרתי כן אז הוא אמר שחיברו משהו לא טוב ולכן הופיע התקלה אך למזלי הוא לא רשם כלום ולא ראה את הרכב אפילו.

לכן אני שואל עם לפרק את כל מה שהרכבתי? כי הבנתי שזה לא סיפור זול ביכלל הכריות האוויר.

שאלתי אותו עם זה יעלה כסף הוא ענה בביטחון עצמי מלא "כמובן שזה יעלה לך כסף נגעתה במשהו לא נכון"

מה דעתכם?

אולי המתקין בסדר ואולי לא.

ואני אומר לך - תחליף מוסך. מוסך רציני היה קודם כל בודק את הרכב (המוסך עוד לא ראה את הרכב - כבר יודע שיש נזק

מאיזושהי התקנה). זה מוסך לא מקצועי שהיה גובה לך תשלום גם אם התקלה היתה במסגרת האחריות, ולא נבעה

מהתקנת המערכת (המוסך רק מנסה "להכין את הקרקע" לחייב אותך).

זו כמובן רק דעתי.

alfa 156 2.5.

פורסם

כן הקטע שהמתקין פה הוא אני ולא אף אחד אחר אך חייב לציין שיש לי נסיון וכמובן שבזמן ההתקנה מהתחלתה עד הסוף המינוס היה מנותק מהמצבר! עברתי כמה פעמים על ההתקנה הכל נראה בסדר. בקשר למוסך. מדובר במוסך מורשה של ניסן בראשון לציון.

אולי באמת כדאי ללכת למורשה אחר?

פורסם

אם התקנת לבד ואתה לא חשמלאי מוסמך, נראה לי שיש לך בעיה, כי היבואן לא יכול להוריד את האחריות אם התקלה/ התקנה בוצעה במוסך מורשה מטעם משרד התחבורה, אם אתה עשית את זה לבד ואתה לא חשמלאי רכב מוסמך, יכולה להיות לך בעיה.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...