Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קוראים לי תומר ויש מזדה לאנטיס 323 שנת 2004.

אז ככה הבעיה הראשונה היא שפעם באחרי שאני נוסע באוטו ומחנה אותו ואחרי כמה שעות חוזר לאוטו והוא לא מתניע ואז אני צריך לחכות בערך רבע שעה ואז הוא מתניע עכשיו אני רוצה לדעת אם הבעיה היא באוטו או באזעקה אם למישהו קרה מקרה דומה והוא יודע.

בעיה שנייה היא רעש כשאני לוחץ על הבלמים, צריך לשמן?

ואם כבר תוכלו לענות לי על שאלה, איפה אני יכול לקרוא על הרכב בכללי זאת אומרת חלקים סוגים מנועים הכל, אם יש ספרים שאתם מכירים זה גם טוב.

פורסם

לבעיית ההנעה יכולות להיות המון סיבות בשביל להתחיל לאבחן גש לבטל את ניתוקי האזעקה והקודן (אם קיים).

לאחר מכן אם התקלה תחזור שווה לסרוק את הרכב ולהוציא קודי תקלה ולחזור הנה עם קוד התקלה יהיה הרבה יותר קל לעזור לך.

לגבי הרעשים בבלימה יכול מאוד להיות אתה בסוף הרפידות ואז אתה מתחיל לשמוע רעש של חיכוך ברזל, גש לבדוק זאת במוסך עם בלמים לא משחקים.

פורסם
נתק את המצבר במשך 5 דק' ותחזיר-תתחיל מזה.

בקשר לבלמים,זה כנראה הרפידות-לך למוסך,אסור להזניח את הבלמים.

אין צורך ב-5 דקות, אלא ב-30 שניות עם דוושת בלם לחוצה במשך כל זמן הניתוק.

קוד תקלה הוא קוד אשר מתקבל כאשר קוראים בצורות מסויימות (צב"דים למינהם) את הנתונים שהמחשב מעביר. קודי התקלות שמורים בזכרון של המחשב והם לא בהכרח מעידים שיש תקלה בפועל, אלא על משהו שהיה בעבר ולא נמחק מהמחשב.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בעיה חדשה,

כשאני שובר הגה כמעט עד הסוף הוא משמיע רעש חלש כזה עד לעזיבתו אני בהתחלה חשבתי שהחוטים נצמדים ובגלל זה הרעש אבל אני לא בטוח, למישהו קרה מקרה דומה?

פורסם
"לא מתניע" - פרט: יש סטארטר או אין?

כמו כן בדוק שמן הגה.

בדקתי.

לא יכול להיות ששברתי הגה יותר מידי ומשהו קרה שם? כי זה לא טוב לשבור הגה עד הסוף.

• תוכן חדש...