Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A4 (צורה חדשה) 2002 2.0 גיר רציף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש את הרכב.

קצת מפחיד אותי העניין של הגיר הרציף (פחד שנובע מעיקר מבורות).

אשמח לשמוע חוו"ד של מי שמכיר את הרכב לגבי האמינות הכללית שלו. בייחוד הגיר הרציף (מה אורך החיים שלו ?), מנוע ואלקטרוניקה.

אשמח לדעת אם ישנם דברים מסויימים עליהם כדאי לתת את הדעת לפני הבדיקה ולאחריה.

אשמח לשמוע האם ישנם הבדלי אמינות בין גירסת ה 20. ל 1.8 טורבו (האם גם הטורבו מגיע עם גיר רציף?)

פורסם

יש לי גרסה קצת שונה (מנוע 3.0) אולם מדובר באותו גיר רציף.

אני,בתור חובב נהיגה,הרגשתי פשרה בכך שאני נוהג בגיר אוטומטי,כל הנסיונות הקודמים עם גירים אוטומטיים היו גרועים (מבחינת ההנאה) הגיר האוטומטי תמיד גרם להשהיות בתאוצות ביניים או בתאוצות לאחר האטות (כגון באמפרים) בקיצור,הכי גרוע שיכול להיות,וכל מי שהתנסה,מבין.

הגיר הרציף היה הפתעה טובה מאוד,הוא מחזיק את המנוע מחובר לגלגלים כל הזמן,אין השהיות,התגובות מהירות ואני מאוד מאוד מרוצה .

גם מבחינת חסכון בדלק מדובר בהפתעה טובה,אצלי הצריכה הממוצעת קרובה מאוד ל 1 ל 10

מבחינת אמינות,זו כבר נקודת חולשה,בד"כ דורש שיפוץ בסביבות המאה אלף קילומטר.

מירון

Audi A4 3.0

פורסם

כנראה שכן אבל אתה יכול לקרוא יותר בפורומים אירופאיים.

בנוסף,קח בחשבון את עלות השיפוץ וייתכן שתראה שבפריסה על שנות האחזקה עדיין משתלם, אתה מקבל רכב מאוד מאוד איכותי,בנוי היטב,בטיחותי,בגרסה שלי גם כיפי בגלל עצמת המנוע. אצלי עד היום אין קרקושים ורעידות בשום מהירות.

אם כבר עלויות אז כל שאר הבלאי גם לא זול,סליל הצתה למשל עולה 500 ש"ח ,משולשים יקרים וכולי.

אני מאוד מרוצה ואני כבר שנה וחצי עם האוטו.

Audi A4 3.0

• ספונסר פורום
פורסם

הבעיות בתיבות האלו הם בדרך כלל במחשב הניהול שממוקם

בתוך התיבה עצמה .

מחירו של מחשב כ 5500-8000 שח למקורי מהחברה ללא שמן עבודה וללא מעמ.

בשנים האחרונות קיימות מעבדות שהצליחו לשפץ את המחשב הזה בהצלחה

והמחיר כולל שמן ועבודה נע באיזור 3500-4000 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה לכולם על התשובות. האם ניתן לומר כי הגיר פחות אמין מגיר אוטומטי רגיל? האם הבעיה בגיר (או במחשב שלו...) מופיעות בכ"ד בקילומטראז' מסויים?

האלטרנטיבה שלי היא מזדה 6 2ץ3 פרמיום משנת 2003. אני מנסה להבין עד כמה האחזקה של האודי תהיה יותר יקרה.

אני מוכן לסבול תקלות שוטפות (עד היום הייתה לי קליאו B ידנית שהטיפול בה היה פרוטות, מעבר לכך שגילתה אמינות מופלגת...) אבל לחטוף תקלה של כמה אלפי ש"ח זה כבר פחות סימפטי, ואני מעוניין לדעת עד כמה הדגם הזה מועד לתקלות יקרות, ועד כמה יש קשר בין התחזוקה שלו לסכנה לתקלות אלו (או ליתר דיוק, האם זה שארכוש רכב שטופל רק במוסכים מורשים בזמן, יקטין באופן משמעותי את החשיפה שלי לתקלות יקרות, או שאלו תקלות שקורות גם ברכבים שמורים ומטופלים).

תודה רבה לכל המסייעים

• תוכן חדש...