Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MOREL VS FOCAL

אלעד.א.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה התלתי לבנות מערכת השבוע רכשתי את הר"ד 9877 ועכשו אני ביטלבטות מה עדיף תקציב עד 1700(יד שניה) אני שומע הרבה המלצות חמות על MOREL ומיצד שני גם על FOCAL

איזה דגמים הייתם ממליצים לי ללכת לישמוע

תודה מראש

פורסם

אם 1700 שח זה הקציב שלך לזוג קומפוננט , הייתי ממליץ לך ללכת לשמוע הרץ היי אנרג'י , רמקול מעולה ויעלה פחות ממה שציינת

פורסם

+1 לניר

סט סטים טובים אבל מאוד מאוד שונים באופיים.

חובה לשמוע אותם לפני הקניה אחרת הסיכוי לאכזבה גבוה.

אלי

פורסם

מה לגבי הרץ?. עוד שאלה אם מגברל קיקר ZX350.4 אני יוכל להגביר או את המורל או הפוקאל אקטיבית זה ישמע טוב?. מישהו ניסה אם לא לפי הנתונים היבשים של הניר איך זה אמור לישמע?..

פורסם

תוסיף לרשימה גם את הקלארוס , המידבאס שלו חיה רעה לעומת המורל, K2P שמעתי פעם אחת ככה שאין לי חוות דעת עליו.

תגיע למפגש לא חסר אנשים עם קלארוס ברכב , ממליץ בחום.

אם תחליט שאהבת אותו יש כזה למכירה ביד שנייה, ואני לא חושב שהוא ישאר שם לעוד הרבה זמן.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

האם זה כול כך משמעותי ההבדל בין 2 חלקים ל3?... מה כבר יש בסט 3 חלקים שאין בסט 2 חלקים?..

ניר ?לגבי הרמקולים של הקרלוס שיש פה למכירה האם זה שווה לקנות אותםך בלי הקרוס?

ואפשר לקנות להם קרוס בניפרד עם כן אז כמה עולה תודה

פורסם

בוודאי.

אתה נותן לוופר לנגן את כל תחום הבאס, ואת המיד אתה משאיר לאלמנט יעודי לכך, שמצטיין בזה הרבה יותר מאשר הוופר.

תקבל יותר דיוק,יותר פירוט,יותר חדות ובסך הכל, תקבל סט יותר נאמן למקור.

ברור שזה שווה את ההשקעה.

רק על תשכח שצריך עבור סט 3 חלקים ,התקנה יקרה יותר.

under construction..

• תוכן חדש...