Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרגיש שמערכת האיוורור הפנימית חלשה מידי ברכב ואינה מצליחה ליצור מספיק מערבולת אויר שתייצר חום, הרדיאטור חימום פנימי חדש, אך למרות זאת אין חימום לתא הנוסעים, במהלך נסיעה מהירה מערבולת האויר שנוצרת עקב הנסיעה דווקא מורגשת כחום שמוקרן לעברי, אך כשאני מפעיל את המאוורר הפנימי התחושה היא שהוא אינו מצליח ליצור מספיק איוורור.

האם יש למישהו מושג איך אני יכול לבדוק את המאוורר?

אולי משהו במערכת תיעול האויר עצמה לא תקין?

כשקניתי את הרדיאטור הפנימי הגיע איתו מן פס דבק עם ספוג, מה תפקידו?

למישהו יש אולי עצה אולי זה יכול להגיע ממשהו אחר?

אשמח לכל תגובה.

תודה.

פורסם

מבחינת חום מנוע אין בעיה, הכל תקין הצינורות מאוד חמים, כמו שאמרתי בנסיעה מהירה האויר שנוצר מהנסיעה עובר דרך פתחי האיוורור ואני מרגיש חום.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ להודיע שפתרתי את הבעיה, אחד מהבעלים הקודמים החליט להיות יצירתי והפך את קטבי המאוורר הפנימי מה שגרם לו להסתובב הפוך, הוצאתי אותו (למזלי יש גישה מהתא מנוע מאוד נוחה) הפכתי את הקטבים וזה הסתדר.

• תוכן חדש...