Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב206 XS!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 2000 ידנית 90 כ"ס, 3 דלתות צבע כחול :-D

האוטו באמת כיפי לנהיגה (לא ה205 שהייתה לי אחרי הכל אבל נחמד בפני עצמו) ואני חושב שעשיתי החלטה נבונה!

אבל! שאלה לי אליכם: יש 3 מדבקות מעצבנות במיוחד שאני לא יודע איך להוריד בקלות. יש שיטות להעיף את המטרד הסביבתי הזה? (ראו תמונות).

ובנוסף, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי משהו ברור בנושא.. לגבי צביעת פלסטיקים של הפגושים לשחור שוב, מהי הדרך המומלצת? קראתי על משחת נעליים נוזלית, הכצעקתה?

תודה רבה לעונים וחג שמח!

IMG_1395.jpg

IMG_1398.jpg

IMG_1399.jpg

פורסם

קודם כול תתחדש על הרכב.

לגבי צביעת הפגושים תקנה ספריי של חברת krylon אני צבעתי את הפגושים עם הצבע הזה יצא טוב.

+ניירות מיים תשייף את הפגושים לפני הצבע.

לגבי המדבקה ניתן להוריד עם קצת מים חמים וסמרטוט או עם פן על המקום.

253972-%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%20%D7%A6%D7%91%D7%A2.jpg

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ניר, הבובה יד 4, עשתה 180K. עבדה קשה ולא נחה יותר מדי. הייתה אצל זוג צעיר במשך 6(!) השנים האחרונות מה שרק חזק את הרצון שלי לרכוש אותה.

בכללי המצב המכני, כמו שיצא בבדיקה (מוסך מונזה בעפולה אגב, ממש מקצוענים) הוא סביר+ לשנתון. יש כמה דפיקות מעצבנות ברחבי המרכב, כולל מראת צד שצריך להחליף אבל סך הכל הרכב נוסע ומרגיש מאוד חזק על הכביש (כמו שאמרתי לא ה205 בכל הקשור להתנהגות השלדה וההגה אבל למי אכפת 8)).

בכללי אני מאוד מרוצה, ונראה איך היא תחזיק. רק נשאר להחליף את הזוועה הזו שקוראת לעצמה ג'אנטים למשהו קצת יותר מעניין.

• תוכן חדש...