Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת הסיבות שכלכך נהנתי מהטיול הוא שמירת מרחק מהעדרים של הישראלים.יצא לי להכיר מלא אנשים מאירופה. אומנם אני בטח שגם לא חסר ישראלים שהם אחלה(כמוני שמתרחקים מהעדר) אבל הרוב כמו שנאמר הולכים בעדר כל אחד בתחת של השני, הולכים בדיוק לאותם מקומות ששאר העדרים הישראלים כבר חרשו אותם ואוכלים שניצל ופלאפל במסעדות של ישראלים .

ובהחלט לדעתי אם יש תקציב כדאי להשקיעה קצת יותר במגורים ולחיות במלונות נורמליים. יכול לשנות את האויר של הטייל לחלוטין.

תופעה מעניינת אחרת שחוויתי זה כשטיילנו בהתחלה 4 חברה ביחד היינו מתמכחים על כל דבר היינו מתווכחים אם התאילנדים על 10 באט (כמה נמוך כבר אפשר לרדת אני שואל את עצמי עכשיו).

לאחר שכל אחד הלך לדרכו והתחלתי להכיר גם אנשים לא מהארץ כל החשק של המיקוח נעלם. עם היו מציעים לי מחיר וזה היה נשמע לי סביר והוגן לא הייתי מבזבז אנרגיה בויכוח על 5 ש"ח ואם זה היה מוגזם פשוט הייתי ממשך הלאה.

תכלס אנחנו מוציאים אלפי דולרים על הטיול אבל מוכנים להרוג מוכר בשביל 5 ש"ח בשוק שלא לדבר על הצד השני(התאילנדי) שמרוויח ביום 200 באט אז עוד 40-50 בשבילו זה הרבה, אז תכלס שיניתי את הגישה שלי לכזאת שיהיה להם בכיף כי יש להם מדינה נפלאה והם אנשים נפלאים. ותכלס נהנתי הרבה יותר לקנות כאשר גם אני וגם המוכר היינו מרוצים מאשר לאנוס אותם.

פורסם

בשווקים בתאילנד מוכרים המון דברים מאותו סוג.

ככה שיכול לצאת מצב שבו תתווכח עם מוכר על לקנות מצית ZIPPO ב120 באט במקום 200, כשבחנות הבאה מוכרים את אותו זיוף בדיוק בפחות.

בקשר לשוק בבנגקוק - מה שהיה בשוק בצ'אנג מאי לא יכול להשוותו לשווקים של בנגקוק, יש שוק שוק עצום בגודלו עם כל דבר שרק אפשר לרצות.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
חולה על בנקוק, שהיתי שם עם אישתי 3 שבועות רצוף ויותר מחודשיים במסתכם בשלושה טיולים שונים.

אם מכירים את העיר לעומק מוצאים מקומות מדהימים.

ממש לא מומלץ לוותר, מומלץ להוציא את הראש מהקאווסן וללכת לטייל בחלקים הפחות מתויירים של העיר.

עידן

צודק!!היתי בתאילנד פעמים בשנת 2004-2006 אהבתי מאד בתאילנד וגם את בנגקוק,הכול יש שם קשור לרכב וגם מובן המקומות יפים.

פורסם

כמו שכתבתי הפסקתי לחוש את התחושה הישראלית של ל"היות פראייר " כי קניתי ב 5 ש"ח יותר יקר, ישראלי קונה ואז בודק עם החברים בכמה הם קנו ובודק ליתר בטחון גם בכמה אחרים קונים לוודא שהוא לא פראייר ואם ימצא ששילם כ 5 עד 1 ש"ח יותר מחבריו הישראלי הממוצע יתבעס כל הטיול. אני הייתי קונה מרוצה מהקניה מהמחיר וממש לא עניין אתי בכמה קנה ההוא ובכמה זה נמכר בדוכן סמוך.

השוק סופ"ש בצאנג מאי באמת יפה גדול ומיוחד בגלל מוצרים שהאנשים בצפון מייצרים בעצמם. בבנגקוק אהבתי את השוק לילה שנמצא בסילום (לפחות שם אני חושב שהוא נמצא). יש גם את שוק סופ"ש בנגקוק, אני נסעתי לשם בסקייטריין ומלמעלה הוא נראה ענק ומדהים אבל תכלס אין שם סורה מיוחדת הרוב חוזר על עצמו, והשוק סתם גדול ומתיש וגם המחירים לא זולים . לדעתי לא מציאה גדולה.

ולדעתי בנגקוק מדהימה אבל צריך באמת לחוש את העיר ובשביל זה צריך פשוט ללכת ברגל המון ,ואז באמת רואים את העיר המדהימה ואת כל הדברים שלא רואים מתוך המונית או האוטובוס.

• תוכן חדש...