Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרתי מחודש וחצי בתאילנד והנה קצת רשמים.

dani12
שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כמו שכתוב בכותרת חזרתי לארץ, קצת ארוך אבל מומלץ למי שחושב

היתה תקופה נהדרת חודש וחצי הייתי בתאילנד ואז נסעתי ללאוס לשבוע ומשם ישירות בטיסה לבנגקוק וישראל.

הטיסה היתה עם הירדנים , סך הכל נחמד מאוד , האוכל לא להיט אך גם לא נורא כל השאר די טוב . המתנה מאוד קצרה באמאן. מטוסי איירבאס עם מקום רב לרגליים (בניגוד לחברות אחרות שדי צפוף)

ביגוד: מומלץ לקנות את הרוב שם ,המחירים זולים והכל בשפע, אני הגעתי למצב ששלחתי חבילה לארץ, עם בגדים שהבאתי מהארץ :brickwall: וכמובן דברים רבים אחרים שקניתי שם.

האוכל : אני אכלתי הכל ,מכל מקום מסעדות דוכני רחוב, או ישירות מהמנגל, התאילנדים צולים הכל וכל הזמן בבנגקוק כל הזמן יש ריח של אוכל צלוי באויר וגזי פליטה של מכוניות , יש את החשש הראשון כשמגיעים אך אחרי כמה ימים זה עובר.

קיבלתי הרעלה מזון פעם אחת וגם זה היה מציפס פג תוקף שקניתי במעבורת בדרך לאיים. האוכל זול מדהים וטעים(כמובן למי שלא שומר כשרות) למי שכן שומר לדעתי מפסיד את אחת החוויות של תאילנד.

בריאות: בגלל ההרעלה היתי בבה"ח מאוד נחמד מקצועי לא יקר (גם שהביטוח מכסה ) בכל מקרה עדיף על בה"ח בארץ לפחות מבחינת היחס.

בבתי חולים בלאוס לא כדאי לבקר .

המלצה שלי לא להזמין שום חדר מראש , אולי המחיר טיפה זול יותר אבל אפשר ליפול חזק , תמיד לבוא לראות אם אוהבים אז לקחת.

אף פעם לא להקשיב לנהגי טוקטוק או אנשים שכביכול משכנעים אותכם שאתר מסויים סגור וממליצים ללכת למקום אחר, הם מקבלים עמלות על זה.

מה שכן מומלץ זה בקואסאן ניתן לקחת טוקטוק לסיור באתרים בעיר תמורת 20-40 באט , בתמורה לזה הוא יסתובב איתכם חצי יום אך בסוף הטיול תצתרכו ללכת ל 10 דקות לחנות של תופרי חליפות לעשות סיבוב בפנים הנהג יקבל עמלה ואז יחזיר אותכם לקואסאן (אין חובה לקנות שום דבר מהחנות)

אם אתם צריכים טוקטוק להגיעה לאן שהוא להשתדל לעצור ברחוב ולא לנסוע אם אלו שעומדים ומחכים לתיירים הם בדרך כלל יקרים בהרבה.

מבחינ תחבורה לנסוע רק ברכבת או אוטובוסים מהתחנות המרכזיות, לא לנסוע בהסעות פרטיות אלה אם כן אתם רוצים להשאר בלי כסף.

בנגקוק עשיתי עם חברים עצמאית, העיר די קלה להתמצאות המפות החינמיות שנותנים במרכזי המידע לתיירים מאוד נוחות כמו כן מומלץ להעזר בעמדות אלו לקבלת מידע על שעות פעילות ודרכי הגעה, מומלץ להשתמש ב SKY TRAIN גם כי היא זולה משמעותית מלקחת מונית או טוקטוק, וגם הסיבה העיקרית זה המהירות כי העיר בדרך כלל פקוקה מאוד וברכבת פשוט עפים מעל העיר בקיצור מומלץ. רק חבל שהיא לא מגיעה לקואסאן (למי שמתכנן לשהות שם) אתר שמומלץ לדעתי זה הביוסקאי שזה הבניין הגבוהה בתאילנד שמשקיף על העיר כולה. וביקור באתרים הסטנדרתיים שמצויינים על המפות.את התיק הגדול ניתן להשאיר בקשר הישראלי , די נוח כי לא ממש צריכים אותו בטיול. את רוב הטיול עשיתי עם התיק הקטן והבינוני (35 ליטר)

מחירים של גסטהאוסים סבירים (מזגן ומים חמים בחדר) מתחילים מ 450 באט ומעלה מעלה. אוכל מאוד תלוי מ 25 באט למשהו פשוט 200 באט לבורגר קינג והשמים הם הגבול במסעדות טובות.

לגבי מחירים של קניות בשוק/רחוב את רובם ניתן להוריד בחצי ואף יותר מזה , אבל הכל בטוב טעם כמובן.

הצפון שזה צאנג ראי ,צאנג מאי ,פאי לקחנו טיול מאורגן לצפון דרך סוכנות מורשת של ה TAT שזה משרד התיירות התאי ל 9 יום.

שכלל 3 יום טרק ביערות בשמורת טבע ענקית ליד צאנג מאי 3יום עצמאי בפאי כלומר הסעות ואירוח אך ללא מדריך, ויומיים לראי שכלל ארוכות צוואר ,משולש זהב , דיוטי פרי שללאוס שייט על נהג המקונג ועוד כמה מקומות יפים בדרך.

למזלי בחלק זה של הטיול לא פגשנו ישראלים רבים מכיוון שרובם הולכים על טיול הגיפים הסטנדרתי אך פגשנו תיירים רבים אחרים מכל העולם. והנסיעה לצפון היתה ברכבת.

במרכז: 3 יום בקנצנבורי כולל לינה במלון צף שוק צף ועוד כל מיני פעילויות שזה גם דרך הסוכנות מורשה TAT .

הינו 4 חברה שילמנו על 12 יום טיול (צפון וקנצבורי) כ 10000 באט כל אחד שזה קצת פחות מ 300 דולר אך כלל לינה הדרכה צמודה אוכל והסעות מחיר זול (להשוואה טיול גיפים של 2 לילות עולה 5000 באט).

אחרי הצפון התפצלנו אני נסעתי לפטאיה ל 3 ימים ונשארתי יותר משבועיים , העיר היא עיר נופש שמהווה תחליף מצויין לאיים למי שאין זמן או מוגבל בתקציב , מציעה הכל ולכולם ורק מי שהיה שם יוכל להבין על מה אני מדבר.אני הייתי שם עם קרוב משפחה שלי שבא לנפוש לשם מרוסיה ולכן גם נשארתי שם די הרבה זמן.

הדבר היחיד שלא אהבתי זה שהים בפטאיה עצמה מלוכלך ולא נעים לרחצה ולכן אם רוצים להנות צריך לקחת מעבורת לאי הסמוך קו-לאן (אי האלמוגים) כ45 דקות שייט ומגיעים לגן עדן מים כחולים וצלולים וחול לבן ,כמו כן ניתן לבצע כל פעילות ימית שתרצו מאופנועי מים ועד צלילה. אופנוע ים לדוגמא עולה כ 600-700 באט לחצי שעה מעבורת עולה 20 באט סירה מהירה עולה כ 2000 באט (מומלץ אם יש איזה 10 חברה) גסט האוסים מתחילים מ 400 באט למשהו די עלוב ומעלה, אני גרתי במלון די נחמד ממש במרכז דקה הליכה מהחוף ו5 דקות מה WALKINGSTREET המפורסם של פטאייה בעלות של 850 באט ללילה לדעתי שווה את ההשקעה. למי שרוצה את השקט יש גם מלונות מאוד נחמדים בלגונה של פטאיה עם נוף יפה רחוק מההמולה של העיר (5 דקות במונית ממרכז) אך שם גרים הרבה תיירים מרוסיה שמגיעים לשם לנופש מאורגן (כמו שאנחנו נוסעים לטורקיה)

וכמובן חיי הלילה שמתחילים ב 22 ונמשכים עד הבוקר מועדונים דיסקוטקים פאבים ו הGOGO בארים (אבל זה כבר לפורום אחרו המבין יבין).

מפטאיה המשכתי(עם חברה שהכרתי בפטאיה) לפוקט באוטובוס העיר עצמה היא סתם עיירה רדומה , והכל מתרכז סביב האיים הפרוסים מסביב. החוף העיקרי זה פטונג , נחמד יפה אבל לא יותר מזה, ביקרתי בעוד חוף יותר מבודד שאת שמו אני לא זוכר אך בגדול ציפיתי ליותר מפוקט.כלומר חוף יפה ,מרכזי קניות בפטונג מלא תיירים , אני ציפיתי למשהו אחר.בעיה נוספת היא שאם אתם לא גרים בחוף מרכזי או גרים בעיר פוקט עצמה ורוצים להגיעה למקומות בילוי בערב או לילה תצתרכו לקחת מונית במחיר מופקע מכיוון שהאוטובוס מפסיק לעבוד ב שש או שבע בערב.

משם מעבורת לפיפי כרטיס עולה כ 600 באט ניתן לחכות לרגע האחרון ואמרים שהם מורידים מחירים ב2 .

פיפי מדהימה הכי אהבתי את האי הזה בטיול , שקט נופים מדהימים ים נקי כשיש שפל ניתן להכנס לק"מ לתוך הים והמים בקושי יגיעו לברכיים. גרתי בבונגלו על החוף כ1100 באט אך ניתן גם לקחת גסטהאוס במרכז האי ב500 -600 באט.

ניתן לקחת סירה פרטית מסביב לאי ב 2500 באט או את אותה הסירה עם עוד תיירים דרך סוכנות טיולים ב 300 באט לאדם.

כמו כן מומלץ לקחת ספינה גדולה לאיים סמוכים שכולל אי קופים שנורקל בשמורת אלמוגים ושייט קייקים וארוחת ערב כ 500 באט לאדם, אני מאוד אהבתי.

משם מעבורת לקרבי לראות את ריילי ביץ , קרבי עצמה די משעממת לתייר רגיל (לא חסר מקומות בילוי רק צריל לדעת למצא אותם), יש שם שוק לילה קטן וחמוד ככמו כן ניתן לקחת סירה שתעשה לכם סיבוב בנהר . וכמובן סירה לחוף ריילי שכשלעצמו יפה אבל אין כלכך מה לעשות שם כמה שעות יספיקו כדי לראות לצלם ולהתרחץ במים אך לא יותר מזה.

חזרה לקרבי ואטובוס לפוקט, מפוקט נסענו לעיירה בשם רנונג שנמצאת על גבול בורמה אך בדרום תאילנד (חברה היתה צריכה להאריך את השהיה בתאילנד לכן לצאת לבורמה וחזור לתאילנד)יש שם כמה נופים נחמדים מעיינות חמים אך לא משהו שמומלץ לבוא בשבילו במיוחד.

משם נסענו לסורתני באוטובוס, מסורתני לקחנו מעבורת לקוסמווי.

יש מעבורות יום ויש לילה , שיוצאים ממקומות שונים.

אוטובוס אחרון שיוצא מסורתני למעבורת יום (כשעה נסיעה) ב 17 מעבורת אחרונה ב 19 אנחנו הגענו אחרי 17 ונאלצנו לקחת טוקטוק במחיר יותר גבוהה כדי להספיק למעבורת (פה גם קיבלתי את הקלקול קיבה).

קוסמוי אי די גדול ונחמד עם כמה חופים מכיוון שלא לקחנו שייט לאיים סמוכים כמו קופנגאן (בגלל מזג אויר לא משהו) לקחנו רכב בהשכרה וחרשנו את כל האי שדווקא די נחמד אם כמה נקודות תצפית ,מקדשים וגן חיות קטן עם מופע נחשים ציפורים ועוד.

מלון נחמד בחוף צוואנג עלה 700 באט, גיפ ל 24 שעות 800 באט והשתתפות עצמית של 5000 באט במקרה של תאונה.

משם בחזרה לסורתני, לשים לב שהכרטיס למעבורת כולל גם כרטיס לאוטובוס בחזרה לעיר. סורתני עיר נחמדה גם כן אך לא יותר מזה . ואוטובוס חזרה לבנגקוק ומשם לפטאיה להשלמת הנופש וחזרה לבית.

בפטאייה בא עלי דיכאון שלא היה כמוהו בחיי, לקחתי אוטובוס לבנגקוק למשרדי רואיל-גורדן שילמתי 50 דולר ודחיתי את הטיסה בשבוע.כלומר היו לי עוד כ 10 יום לטיסה לארץ.

ואז חשבתי מה לעשות ב 10 יום האלו. חברתי (שהיא בעצמה מלאוס) אמרה בוא ניסע ללאוס תראה קצת לאוס ,אז יום אחרי לקחנו אוטובוס מבנגקוק לעיר גבול צפונית שנקראת NONG KHAI.

מהתחנה בעיר לוקחים טוקטוק 50 באט לאדם שלוקח אותכם כמובן לסוכנות ויזות שמבטיח לכם ויזה במהירות וקלות. להגיד בנימוס לא תודה והנהג בצער יקח אותכן עוד כ 500 מטר למעבר בגבול.משם אוטובוס מעל גשר הידידות ללאוס מנפיקים ויזה במעבר הגבול , 32 דולר את העודף מקבלים בקיפים שזה המטבע של לאוס. כשעה המתנה רצוי שתהיה תמונה אך לא חובה (לי ויתרו)

וממשיכים ללאוס עצמה, איך שיוצאים מהמעבר מתנפלים אליכם עשרות נהגים , לברוח מהם ולחפש טוקטוק שיש אליו נוסעים כבר תמורת כ 50 באט לנוסע הוא יקח אותכם לתחנת אוטובוס מרכזית בוינטיאנג שזה הבירה, יש שם גם שוק אוכל די גדול אם אתם רעבים. משום מה בכל חור שם מוכרים באגטים (לא הצלחתי להבין מדוע).

משם נסענו ליום למשפחה שלה, ולמחרת נסענו(עם המשפחה במשאית המשפחתית) לעיירת נופש ואנגויאנג אם נהר יפה והרים מסביב הנוף שם באמת מדהים , אך זו עיירה נטו של תיירים. מאוד מומלץ לבקר ולהשכיר אופנוע או אופניים ולנסוע קצת מסביב,ואז חזרה לוינטיאן. הנסיעה אורכת כ 4 שעות ובדרך יש נופים מאוד יפים. עושה רושם כאילו בלאוס נעצר הזמן .

לוינטיאן מספיק יומיים מלאים יש שם כ3-4 אתרים ראשים ולעשות סתם סיבוב בעיר , יש את רובע "התיירים" שמלא גסטהאוסים ושוק ענק של כל טוב לאורך נהר המקונג. אני בדיוק הייתי בתקופה של איזה פסטיבל שבו אלפי אנשים הושיטו פרחים ונרות בלילה וירו זיקוקים על הנהר. ויום אחרי זה היה להם תחרות של סירות בנהר כך שהיה די נחמד.

את רוב העיר אפשר לעשות ברגל , וגם העיר עצמה חוץ מהרובע של התיירים נראת כמו כפר גדול.

לסיכום מבחינת תקציב לתאילנד לדעתי המינימום זה 1000 דולר לחודש לאדם , וזה צנוע.

אני ביזבזתי ב 50 יום כ 4K דולר אבל חייתי במלונות טובים אכלתי טוב, ניסיתי כל מה שהיה לתאילנד להציעה גם ביום וגם בלילה.

פשוט חוייה מטורפת (במיוחד כשיש חברה מקומית שלוקחת אותך למקומות שתיירים לא מגיעים אליהם בדרך כלל)

מה שנשאר זה רק לספור את הימים והחודשים לחזור לשם.

אם למישהו יש משהו ספיציפי מוזמן לפנות אני אענה בשמחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא קראתי הרבה אבל בביקור שלי בתאילנד אפשר להגיד:

1) לוותר על בנגקוק.

2)האוכל טעים מאוד, זול יחסית ומאוד מתאים למי שאוהב חריף (התאילנדים מתים על חריף מאוד או מתוק מאוד).

3)אל תאמינו שאתם הולכים לחזור עם טון וחצי בגדי בילבונג וארמני בגרוש וחצי באיכות זהה - הרוב המוחלט שם הוא זיופים באיכות סוג ד' ופה ושם (בעיקר מקומות גדולים) אפשר לראות חיקויים טובים מאוד. חיקויים של בילבונג מאוד נפוצים שם. כנ"ל DC ושאר מותגי הגלישה.

כל סעיף 3 מתייחס גם למי שרוצה לקנות שעונים, ZIPO וכו' ברבע מחיר, תוותרו על זה.

4)עדיף להתחיל במקום פחות מתוייר, ולקראת סוף הטיול (למי שרוצה) לנסוע לאחת הערים הגדולות, ורצו כמובן לא לבירה.

Insane things comes from insanely people.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השקל וחצי שלי על תאילנד:

1.בנקוק-בזבוז זמן אחד גדול,ואם כבר צריך בכל זאת להיות שם אז להעביר את הזמן עם איזה בודי מסאז',שווה לא בגלל שהבחורה באמת תשחרר את השרירים אלא בשביל החוויה ולסמן וי.

2.פאטיה-יש אחלה מועדונים,זו העיר עם הכי הרבה זנות בתאילנד,יש שם זונות מכל הצבעים\גזעים\מינים,מעבר לזה לא ממש וואו.

3.קופיפי (פיפי)-אי קטן,נוף מדהים,נקודם תצפית ("נתיב ההמלטות מצונמי") עם נוף עוד יותר מדהים,מאוד שקט שם,מקומיים לא הכי סימפטיים ואני עוד עדין,אתרי צלילה מדהימים מסביב לאי,עלול לשעמם למי שמחפש קצת יותר רעש,מלונות קצת "ג'יפתיים" אחרי שנהרסו בצונאמי.

4.פוקט-העיר עצמה די משעממת,יש פה ושם חופים יפים מאוד.

5.קוסמוי-לטעמי האי הכי "כייפי" בתאילנד,מלונות מדהימים (3 כוכבים בקוסמוי מקביל בשקט ל-5 כוכבים בארץ),המון אטרקציות- אופנועי ים,סקי,צלילה,בנג'י,מסלול קארטינג מדהים ועוד,המון מקומות בילוי,חופים טובים,אי גדול שיש בו מה לראות ואיפה לטייל, ללא ספק הפייבוריט שלי.

6.קופנגן-ה-אי לחבר'ה צעירים,כל המסיבות פול מון,ים של בחורות,המקום בו הישראליות מרגישות הכי נוח בעולם להשתזף טופלס (ולא רק ישראליות,אגב),חופים יפים-צריך לדעת לאן להגיע באי,צד אחד שלו נראה כמו ג'ונגל ומשעמם ברמות,בצד השני מגלים שיש חיים...

אפשר לפרט ולהרחיב עוד הרבה,אבל זה הכיוון הכללי.

צריך להזהר בכל תאילנד ובמיוחד בבנקוק מכיוסים,כשההורים שלי היו בתאילנד לפני 3 חודשים הם הגיעו לאחר מכן להונג קונג עם התיק של אמא שלי חתוך בחלקו האחורי באמצעות סכין יפנית,למזלה למרות שהתיק נחתך לגמרי שום דבר לא נגנב ושום דבר לא נפל,עובר אורח האיר את תשומת ליבה לכך.

כמה כסף צריך להכין לתאילנד זה תלוי ב"איך רוצים לחיות",תאילנד יכולה להיות 2000$ לחודש (כולל טיסה) ותאילנד יכולה להיות גם 10,000$ ל-10 ימים,בקלות,הכל שאלה של כמה בא לך וכמה אתה יכול להרשות לעצמך להתפנק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר שני אנשים אומרים לוותר על בנגקוק..

דעתי היא בדיוק ההפך.. בנגקוק היא עיר מדהימה !!

השילוב המדהים בין עיר ישנה, מלאה בתרבות ודת לבין עיר מודרנית ומרכז תיירות עולמי. מקדשים עתיקים ולידם גורדי שחקים מודרניים, והכל מעורבב בבלאגן אטומי כמו מרק ירקות מוצלח (למרות שהריח בהחלט לא מזכיר מרק ירקות).

צריך כמה ימים כדי להתחבר לאווירה, ואז פשוט נהנים ממה שהעיר הזאת נותנת, והיא נותנת המון, הנה רשימה חלקית ביותר:

- השווקים האין סופיים: לדוגמא שוק הסופ"ש המפורסם והענקי Chatuchak

- הפארקים: לדוגמא LUMPINI PARK

- מרכזי הקניות: למשל PANTIP PLAZA, כל מה שתרצו באלקטרוניקה

- האוכל: מהאוכל הפשוט ברחוב עד למסעדות היקרות.

- חיי הלילה: אפשר למצוא מקומות מלאים בתיירים ואפשר למצוא מקומות של מקומיים, יש הכל מהכל.

- העיר העתיקה: המקומות התיירותיים המוכרים ועדיין, יפים ומיוחדים.

- התחבורה: טוקטוקים, מוניות על גז, אוטובוסים מעשנים מלפני 300 שנה, קטנועים, רכבת עילית, רכבת תחתית חדשה, סירות הנהר, פקקים

- הצלעות של TONY ROMA'S :-D

בנגקוק היא פשוט בלאגן. בלאגן יפה, בלאגן צבעוני, בלאגן פועם, בלאגן שברגע שממריאים ממנו רוצים לחזור אליו שוב.

אתה יכול לאהוב אותה מאוד או לשנוא אותה, אבל להגיד שבנגקוק היא בזבוז זמן.. בחייכם..

הנה כמה תמונות שצילמתי בבנגקוק, רק בישביל התמונות האלה שווה "לבזבז" את הזמן :wink:

-----------------------------------------------------------------

בנגקוק מה Banyan Tree hotel.

241527718_456db79559.jpg

נזיר מתפלל ב golden Buddha at wat Traimit

271502634_b62ef29394.jpg

The Golden Mount, part of the Wat Saket

250583963_a8ac2f6c65.jpg

Wat Traimit

212712596_c499f60e9c.jpg

Rama VIII Bridge

204726902_e7ee838eba.jpg

הרחוב העיסקי הראשי של בנגקוק: Sukhumvit Road

255613569_7ac66e8135.jpg

אחד הקניונים היותר יוקרתיים בעיר: Siam Paragon.

269212748_6e86bb2d2f.jpg

כל כך יפה בשקיעה: Wat Arun.

213997335_45aed78e75.jpg

עוד תמונות בפליקר שלי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בבנגקוק צריך לדעת לאן ללכת. הקאוסן מגעיל ומזוהם אבל אם אתה מתרחק ממרכז העיר יש שם מקומות יפים ונחמדים.

בפעם הראשונה שהייתי שם לפני 19 שנים היה שם פארק מים ענק עם בריכת גלים גדולה, מגלשות ומתקני לונה פארק. בשנים האחרונות אני מגיע לשם לענייני עבודה והמארחים שלי מזמינים את המקומות (לא איזורים תיירותיים) והם מביאים אותי למקומות שקטים.

עידן, בקו פנגן זה לא שהישראליות מרשות לעצמן להשתזף כמו התיירות משאר העולם. הישראליות פשוט לובשות חלק תחתון של בגד הים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולמי שפעם ראשונה בתאילנד צריך לציין את מזג האוויר המשוגע- אל תתפלאו אם באמצע חום מטורף (יותר מיולי אוגוסט כאן) יתחיל בבת אחת לרדת גשם בכמות עצומה למשך כמה דקות. זה עוד בלי להזכיר את הלחות הנוראית שגורמת לתל אביב להרגיש יבשה.

Insane things comes from insanely people.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא קראתי הרבה אבל בביקור שלי בתאילנד אפשר להגיד:

1) לוותר על בנגקוק..

השקל וחצי שלי על תאילנד:

1.בנקוק-בזבוז זמן אחד גדול,ואם כבר צריך בכל זאת להיות שם אז להעביר את הזמן עם איזה בודי מסאז',שווה לא בגלל שהבחורה באמת תשחרר את השרירים אלא בשביל החוויה ולסמן וי..

חולה על בנקוק, שהיתי שם עם אישתי 3 שבועות רצוף ויותר מחודשיים במסתכם בשלושה טיולים שונים.

אם מכירים את העיר לעומק מוצאים מקומות מדהימים.

ממש לא מומלץ לוותר, מומלץ להוציא את הראש מהקאווסן וללכת לטייל בחלקים הפחות מתויירים של העיר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל שאלה של מה אתה מחפש,אם אתה אוהב ערים צפופות ורועשות אז בנקוק תתאים לך ותאהב אותה.

אני אישית לא בקטע של קניות ולא בקטע של שווקים וכו' או לראות מקדשי בודהה וכו',לכן אותי היא פחות מעניינת.

הייתי כבר כמה פעמים בבנקוק,כל פעם אני רק מחפש את הדרך המהירה ביותר לברוח ממנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה יוצא באט אחד בשקלים? וכמה באטים זה דולר אחד?

ועד כמה הרמה של החיקויים של הבגדים והשעונים טובה שם?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דולר אחד זה בערך 33 באט , 1 שקל זה בערך 9 באט. בנגקוק זו עיר מדהימה שיש בה הכל, אבל זה נכון שיש שאוהבים אותה ויש ששונאים. אני מאוד אהבתי א העיר.

החיקויים לא משהו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עידן, בקו פנגן זה לא שהישראליות מרשות לעצמן להשתזף כמו התיירות משאר העולם. הישראליות פשוט לובשות חלק תחתון של בגד הים.

לא מבין מי מסתכל על הישראליות בתאילנד ?:roll:

נוסעים לשמה בשביל לברוח מהארץ ..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מבין מי מסתכל על הישראליות בתאילנד ?:roll:

נוסעים לשמה בשביל לברוח מהארץ ..

קודם כל כישראלי אני מעדיף כחול לבן.

שנית יש בארץ מבחר מכל הסוגים, הגדלים והצבעים ואם יש משהו טוב למה לפסול רק בגלל ארץ הייצור?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה,כל אחד וההעדפות שלו.:arrow:

אבל... משגע אותי ההתנחלות הישראלית הזאת בתאילנד גדודים-גדודים כל אחד בתוך התחת של השני כאילו הם בישראל (מי שלא מכיר את התופעה מוזמן להציץ בסרטונים של ישראלים ביוטיוב ובאלבומים במקושרים או פייסבוק) .

כאילו אתם בחו"ל ?לא פאקינג מסקרן אתכם להכיר עוד אנשים חוץ מהאנשים במדינה שלכם? :roll:

כזה שאני הייתי בתאילנד סקרן אותי להכיר אנשים או בחורות מחו"ל כי אני יודע כבר מה יש לי בארץ ..

יוגב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשהייתי שם בטיול לא שרצתי כלל בריכוזי הישראלים.

בכלל בנסיעות לחו"ל אני מעדיף לשלם עוד כמה דולרים למלון יותר טוב ולא להיות בג'ונגל הישראלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...