Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרכישת ג'יפ עד 130K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בספק אם תצליח למצוא אבל אולי ניסאן קשקאי מהגרסאות הבסיסיות בן שנה בערך....שווה לחפש זה רכב מאוד ממולץ.

אם לא אז הונדה CRV מודל 2004-5 הוא רכב מעולה וגם הראב 4 מאותם מודלים. אם תמתין קצת אולי תוכל למצוא אפילו ראב מהדגם החדש (2007 ומעלה).

מיצובישי אאוטלנדר הוא רכב "אפור" יחסית אבל נמכר במחירים ממש מצחיקים ואולי תצליח למצוא אחד אפילו משנת 2008.

בקשר ליונדאי, רכב שעומד להתחלף בקרוב, לא משהו מיוחד. יונדיא אלנטרה מוגבהת שאוכלת אפילו יותר דלק. אולי תצליח למצוא דיזל בסיסי משנת 2008. הבנזין נמכרים במחירים ממש מצחיקים.

תוכל גם למצוא קיה ספורטאז' משומש משנת 2008 בתקציבך.

אחת האופציות המצטיינות מבחינת ניהוג הוא הסובארו פורסטר, במיוחד דגם הטורבו. חפש משנת 2005 עד 2007 ורק מהדגם הישן.

רכב מאוד מעניין הוא וולבו XC90 שנמכר במחירים מגוכחים ממש כמשומש. נס לחפש משנת 2003 הוא מעניק תמורה מעולה למחיר.

אם אתה מעוניין בפוזה של רכב שטח וחובב סטיישנים תוכל לחפש וולבו XC70 שזה רכב סטיישן בגרסת שטח לייט (מאוד).

ומכיוון אחר (שוב מאוד) אם יכולת השטח היא לא העניין ואתה מעוניין בתדמית הג'פאית ובמרחב הפנימי בדוק את סקודה רומסטר סקאוט. היא לא מאוד "ג'יפית" אלב זה רכב חביב מאוד ואני לא יודע אם הוא בדיוק נכנס בתקציב אבל זו אופציה מאוד מעניינת ולא ממש שגרתית.

בהצלחה!

פורסם

מצחיק איך כולם פה ממליצים ברצינות על רכבים מצויינים, אבל נעדרי הפוזה הדרושה למדרכות יהודה המכבי בת"א - שזה כנראה מה שהגברת מחפשת (נועה), לפי השאלות שלה.

ובכן, נועה, רכשי לך את הטוסון שאת כל הזמן שואלת עליו ותהני. רק אל תחני על המדרכות , בבקשה, ותזכרי: לג'יפ מרכז כובד גבוה ולכן בסיטואציות מסוימות הוא פחות בטוח מרכב רגיל. אני גם שמח שלא מעניינת אותך צריכת הדלק - זה מאוד תורם למי שנוסע סביבך, ולכל שאר העולם בכלל.

ולענייננו: ההצעה שעלתה מקודם - לבדוק קיה ספורטאג' חדש, היא הצעה טובה מאוד, משום שמדובר ברכב תאום ליונדאי טוסון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שלום רב,

תודה על התשובות לבינתיים.

אודהלחוות דעת בדבר הגרנד צ'ירוקי. באופן כלי ובפרט איזה דגם מומלץ?

פורסם

סליחה על השאלה אני חושב שאני נמצא באותו המצב כמוך

אתה רוכש את הרכב בתור רכב חברה ?

או שאתה קונה אוטו בלשבילך והבוס משלם דלק ?

פורסם
איזה דגם של גרנד צ'ירוקי עדיף בעיניכם?

אף אחד,

נראה כאילו את לא באמת מתייחסת למה שהחברים פה כותבים וממליצים לך ומנסה כמה שיותר להתרחק מההצעות וללכת לפי מה שנראה לך.

זה בסדר, אבל את פשוט יכולה מלכתחילה לשאול על מספר דגמים שעליהם את סגורה ולקבל חוות דעת.

שבת שלום ובהצלחה במציאת רכב מתאים.

סער

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מוכרח להודות שאני גם מתרשם שאתה נעול על על גרנד-צ'ירוקי או ניטרו - אלו רכבים שבאמת לא שווים את הכסף,בעיקר בגלל איכות פנים ירודה (חומרים זולים,איכות הרכבה לא טובה לאורך זמן) ומנועים מיושנים ביותר - כבר לא מייצרים מנוע 3700 סמ"ק עם 205 כ"ס וגם לא גיר אוט' 4 הילוכים (ובטח שבלי טיפטרוניק).

אבל אם אתה כ"כ רוצה,אז לך על הרע במיעוטו: גרנד-צ'ירוקי 2005 ומעלה.מכיוון שצריכת דלק אינה רלוונטית,הייתי ממליץ על דגם ה-V8 (בנזין).יבוא אישי זו אכן בעיה,מכיוון שלרכב מיבוא יכולות להיות מערכות חשמל שונות,פנסים אחרים ובמקרה הספציפי של הגראנד גם ייתכן שהמנוע אינו מותאם לסוג הדלק הישראלי.בכל מקרה,מוסכי היבואן לא מתלהבים מלקבל רכבים מייבוא אישי לטיפול ולא תמיד מצוידים עבורם.בחזרה לעניינו,יש את דגם ה-V8 בנפח 4700 סמ"ק עם 231 כ"ס (דגם שנמכר בצורה סדירה גם בישראל) או 5700 סמ"ק עם 330 כ"ס (רק ביבוא אישי) שיש לו מערכת מיוחדת שמאפשרת להפעיל רק חלק מהצילינדרים,כדי לחסוך בדלק.האופציה המדליקה מכולן זו גרסת ה-SRT8 עם מנוע V8 בנפח 6.1(!) ליטר עם 415 כ"ס,שמזנק מ-0 ל-100 באזור ה-5 שניות.

הערה חשובה: לא משנה באיזה דגם של גרנד תבחר - מה-V6 הכי קטן ועד ה-V8 הכי גדול - שהגיעו ביבוא אישי,שים לב אם יש להם הנעה כפולה והילוך כוח!

בהצלחה :)

• תוכן חדש...