Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

- שלום, אחרי שכבר כמעט חרשתי את החיפוש בפורום משום מה אני לא מוצא הרבה מידע על הרכב הפופולרי הזה.

אני מחפש לשמוע על הבדלים בין הדור הראשון שיוצר עד שנת 2000 לדור שאחריו שיוצא עד שנת 2004 אם אני לא טועה. חוץ ממתיחת הפנים - מה שונה? מרחב? מכניקה?

- לגבי בטיחות של הרכב הנל- לפי מה שידוע לי יש ל 2 הדורות כרית אויר אחת לנהג. אבל אני לא מעט רואה אקסנט מהדור הראשון עם מדבקה מאחורה Dual AirBag. ואפילו שמעתי על כאלה עם ABS. אז אולי כן אפשר למצוא מעט בטיחות ברכבים הללו. אפשרי למצוא שנת 2000 עם ABS ו-2 כריות אוויר או שבודדות כאלה נמצאות בשוק?

- לפי אתר EURONAP הזה של הבטיחות האקסנט 98 קיבלה כוכב וחצי. לשם השוואה הסוזוקי סוויפט שלי שנת 92. אז נכון יש הבדל של פה יש כרית אויר ופה אין אבל כמה הסוויפט שלי היתה מקבלת? 0?

- האם שווה לבטח מקיף את האקסנט 2000? כמה היא גניבה? (באמת שבקושי יש בפורום הזה מידע עליה אז כל מידע שתזרקו יעזור - מעבר ל"רכב בסיסי ואמינות טובה - לישראלים". אני מחפש מידע על דגמים יותר ופחות מוצלחים, רמות גימור, אופציות כאלה ואחרות. תודה.)

- הרבה מדברים על הפלסטיקה הירודה, אם נסדר או מתפורר הדשבורד - מה ניתן לעשות ובאיזה עלות? לחלופין, איך ניתן לשמר את הדשבורד ועד כמה זה יחזיק בשמש?

פורסם

הדור השני יותר נוח יותר חסכוני(גיר רגיל)מהדור הראשון היה בבעלותי 7 שנים על טנק דלק מלה הייתי עושה בין עירוני650 ק"מ

עירוני 550-560 מאד אהבתי אותה עד שאבא ריסק אותה על עמוד:bigcry:

אוטו מאוד זול מבחינת טיפולים,מאוד נוח בהשווה לדור ראשון

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

• תוכן חדש...