Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה הצעות, רק כך בחשבון שהן מראש מכווננות לתקציב מקסימלי של כ-200:

טאבולה - אם יושבים באחד מהשולחנות הפינתיים זה יכול להיות רומנטי - תאורה נמוכה, עיצוב חביב (אם כי מעט מיושן). תוכל לאכול בתקציב שלך, אבל תצטרכו להזהר במה שאתם מזמינים - לא פילה, לא דגים יקרים. לטעמי, ארוחה שאמורה להיות רומנטית ובה אתה חייב להגביל את עצמך לחצי מהתפריט (ובעיקר את החברה) לא כל כך לעניין.

אני אוכל שם יחסית הרבה (יש להם פילה בין הטובים שאכלתי), ולי ולחברה יוצא חשבון של בערך 300-350 ש"ח, כולל טיפ, עבור שתי מנות עיקריות, מנת פתיחה וקינוח (לא שותים יין)

אופציה שנייה - אמורה מיו באבן גבירול: מסעדה איטלקית "בייתית", תפריט מגוון, אווירה נעימה (לא הייתי מגדיר אותה כרומנטית לחלוטין, אבל בהחלט טובה ונינוחה), וסביר להניח שתסתדרו עם התקציב.

אופציה שלישית - ג'ויה: לטעמי הכי פחות רומנטית מבין ה-3, עקב תחושה מעט "מודרנית" ונקייה במסעדה, אבל האוכל טוב, וסביר להניח שגם שם תצליחו להסתדר עם התקציב.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

יש מסעדה סינית וותיקה מאוד בראשל"צ - סאן פלאואר (Sun Flower). יכולה להתאים מבחינת אווירה, ואני מאמין שגם לגבי התקציב.

אל תשכחו להזמין מרק וון טון במידה ואתם הולכים לשם.

פורסם

פרנצ'סקה היא מסעדה עם אוכל איטלקי מהמשובחים בארץ, אווירה רומנטית ביותר מול הים

והמחירים לא בשמיים.

מקום מאוד שקט עם אוכלסיה איכותית, 2 מלצרים משרתים אותך ביחד (אין לי מושג למה), גם שהם באים לקחת הזמנה.

באמת משהו ברמה, האוכל זה כבר עניין של טעם אני לא מתלהב מאיטלקי.

טיילת ראשל"צ מאוסה רק בימיי הקיץ, שהערסים הקטנים מסתובבים שם, בלילות של אוקטובר המקום פשוט שונה לגמרי.

אין לי שום קשר למקום הזה דרך אגב, אכלתי שם פעם אחת שאני וחברה שלי חגגנו את השנה שלנו, היה מדהים.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אם יורשה לי אני לא מחפש להכפיש ובטח ובטח לא לפגוע אבל המסעדות בחוף בראשון לא כאלה איכותיות - כן מאוד נחמדות יש י ליד מה שמאפשר הליכה ככה ביחד וזה אבל עדיין לא משהו שאתה אוכל איזה מנה שם ואומר וואו איזה טעייים

אם האופצייה הינה לאיטלקי אני יכול להמליץ לך בחום על פסטה מיה ישנו סניף בת"א קטן אינטימי ונחמד (שבו אני מבקר די המון) ויש את הסניף היותר חדש וגדול בהרצליה פיתוח שקצת יותר מושקע ומעוצב! בסניפים האלו אני הייתי אז אני ממליץ עליהם!

לא יותר מידיי נוף טבע ופסטורליה אבל עדיים ב200 לזוג צריך להתפשר :wink:.

כמובן ישנם עוד 2 סניפים ברמת החייל והוד השרון אבל לא נכנס לזה!

מומלץ בחום רב ואוכל מחומרי הגלם בין הובים בארף לטעמי - ואני נמצא בהרבה מסעדות ביימי חיי!!!

קישור שייסייע לך מעט

http://www.rest.co.il/pasta-mia/

תהנה !

נ.ב

רצוי להזצין מקום מראש ולבקש איזה 2 נרות על השולחן

בסכום אפשר לשלב איזה בקבוק קאווה ככה לאווירה נאה!

:roll:

פורסם

בתור ראשוני כל מה שהציאו לך זה פשוט וזול.

רוצה להשקיע 200 שקל בבקשה ,יש לך את האיזאדורה או את הסוהו שתי מסעדות ברמה מאוד גבוהה.

יש לך גם את המסעדה של השף שגב ברמת החייל.

נ.ב אין לי מושג איך אמרת איזדורה עם פשוט באותו משפט.

בין המקומות הכי מושקעים שיצא לי לראות.

פורסם

דווקא מפרנצ'סקה בים לא כל כך התלהבתי.

יש לך בפארק המדע ברחובות את תרזה, המחירים יחסית נוחים וזולים והאוכל היה טוב (הייתי שם פעמיים ויצאתי מרוצה). אין שם אפקט "וואוו" אבל בסך הכל אווירה אינטימית שקטה ונעימה.

אסף.

• תוכן חדש...