Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר באוטו פלוס

http://www.autoplus.co.il/Site/pages/homePage.asp

וב-מישל סוכנויות

http://www.meruba.co.il/misel

מישהו מכיר אותם? קנה מהם? מישהו שהוא מכיר קנה מהם?

אני יודע עדיף להתרחק מסוחרי רכב בנתניה,אבל בכל זאת,אולי למישהו היה ניסיון איתם.

תודה מראש.

There is no fate but what we make for ourselves

פורסם

אם אתה יודע אז למה אתה מחפש צרות? כל הסוחרים האלה בייחוד בנתניה רמאים ורובם גם מקושרים לעולם התחתון אני אומר זאת מידיעה גם אני נתנייתי. כמה פעמים הלכתי לראות מכוניות שבטלפון הם אמרו האוטו חדש ואל תשאל איזה מצב גרוע הם היו. מעבר לכך ידוע לי על מקרים שהחברה האלה דפקו את גיסי בלי להכנס לפרטים למרות שהוא הגיע אליהם דרך חבר אבל זה מגרש אחר ולא אוטו פלוס. אם אתה נעול על רכב אצלם תבקש לבדוק אותו במכון שאתה קובע ולא בנתניה וגם אל תגיד להם איפה רק כשאתה בדרך לבדיקה. מקווה שעזרתי שנה טובה

פורסם

השאלה שלי היא האם למישהו היה ניסיון עם שני המגרשים הספציפיים האלה,כי קיבלתי עליהם המלצות מחברים,

ולא מצאתי שום דבר עליהם בחיפוש בפורום.

There is no fate but what we make for ourselves

פורסם

רכב גולן בנתניה יש שם בחור בשם צחי אחלה בנאדם מאוד נחמד ואמין-רחוק מעולם תחתון ..חפש בגוגל הוא יושב ברחוב החלוצים אם אני לא טועה.. בהצלחה..

פורסם

רק המחשבה שאתה הולך לשלם נניח, 40 אלף שקלים על רכב

שנקנה על ידי הסוחר 10-15 אלף פחות מהמחירון צריכה להטריד אותך

כמעט תמיד יש סיבה כלשהי

תמיר.

• תוכן חדש...