Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב , לאחר שהחלטתי שהגיע הזמן להתקין בלוטוס' ברכב והצורך בGPS נייח , לדעתי אין מנוס מלרכוש מערכת משולבת...

(הרכב פולו 2001 , בעל דאבל דין )

ראיתי ושטוטטתי במס' חנויות ואתרים בארץ והמחירים המון מעל למה שציפיתי...(3000-6000 ש"ח...)

לעומת זאת המחירים בחול כבר הרבה יותר סבירים...(מחירים באיביי לאחר משלוח (350-400 דולר)

אני מדבר כמובן על המערכות שכוללות את כל הרכיבים -(GPS , BT , DVD ..) כדוגמת אלה...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Pyle-PLDNV71BT-DVD-CD-MP3-USB-Built-in-GPS-Bluetooth_W0QQitemZ350232836452QQcmdZViewItemQQptZCar_Audio_Video?hash=item518b80f964&_trksid=p4506.c0.m245

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/7-2-Din-Car-DVD-Stereo-with-GPS-Navigation-Bluetooth_W0QQitemZ250414682296QQcmdZViewItemQQptZCar_Audio_Video?hash=item3a4de0d0b8&_trksid=p4506.c0.m245

http://cgi.ebay.com/7-Car-DVD-Player-GPS-Navigation-Bluetooth-TV-Map_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4506Q2ec0Q2em245QQhashZitem4a9a7c9a93QQitemZ320419437203QQptZCarQ5fVideoQ5fNavigation

חשוב לי לציין שאני ממש לא חסיד של מערכות מוסיקה מפוצצות - ממש לא מדבר אליי להוציא על מערכת שמע לרכב יותר מ1500 שקל... - הצורך לרכישה נובע כמו שרשמתי מצורך בדיבורית וGPS

רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם מערכות מהסוג שבהן אני מתעניין...?

מהי החוות דעת?

האם יש לבצע איזשהי "המרה"\שינוי למערכת כדי שהGPS יפעל כראוי בארצנו?....

תודה למשיבים.

פורסם

הלכתה רחוק , את הדברים האלה אתה יכול לקבל בארץ ( חיפוש הכי קליל בעולם בZAP) ותוכל למצא מגוון שונה של דאבל דין ( החל מ1399 עד 2199 ) כוללים כל המפרט שאמרתה .

GPS תצטרך להתקין במו ידיך ( מן הסתם כמו בכל מכשיר מארה"ב , תהליך קליל).

תהליכי שיפוצים

פורסם

אני רכשתי בחו"ל מערכת מולטימדיה 1DIN

כולל כל הפינוקים .

זאת אומרת GPS .BT.SD.TV.DVD .RADIO.CAMERA.

קורא את כל הפורמטים .

מה שאני יכול להגיד לך היה שם מבחר מאוד גדול ניסיתי אחד אחד עד שבחרתי את מה שמתאים לי .

הדיבורית מעולה . כולל רשימת שיחות אחרונות.

והGPS מעולה עשיתי איתו כמה נסיעות . (הכי חשוב לא מאבד קליטה)

מסך ברור .

המכשיר ללא שם היה שם גם אלפיין ופיוניר הבעיה עם מותגים שאין בהם את כל הפינוקים הכל זה תוספות

שעולות לך כסף .

(את האמת את שלי אני עוד לא התקנתי .בגלל החלפת רכב בקרוב .בגלל שרכשתי 2 והתקנתי על הרכב של אחי לשנינו אין תלונות)

הכי טוב שתראה איך הוא מתפקד . ככה לא תהיה מופתע .

פורסם

תודה רבה על התגובות...

אבל ,

בזאפ כל המכשירים שעולים בחיפוש הכוללים GPS מתחילים ב3500 שקלים - יקר!

לגבי התקנת GPS , מה זה אומר? במה זה כרוך? רכישה נוספת?....

natio2 , אשמח לראות או לשמוע עוד פרטים על המערכת שרכשת....לינק למוצר \ או תמונות יעזרו אף יותר...

האם הGPS הוא PLUG AND PLAY - או שהיית צריך לבצע התאמה \שינוי\ תוספת כלשהי? (תוכנה \אנטנה\וכדומה...)

מהיכן רכשת?...

שוב - תודות..

פורסם

אתה יכול למצוא היום באותם המחירים גם יחידות ראש דומות שתומכות בDVB-T כלומר ממיר טלוויזיה דיגיטלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקי תמונה אני יעלה של המוצר עוד כמה דקות .

הGPS בא עם אנטנה רק לחבר אותו מאחור . ולהניח את האנטנה .

להשים תוכנה והכל עובד .!!!

נרכש בחו"ל

אין צורך בשום התאמה .

אבל החיסרון הגדול זה התצוגות של המכשיר שהם לא משהו . ואני מנסה למצוא פתרון ללא הצלחה אני ינצל את הבמה הזאת אם משהו יכול לשפוך אור על הנושא ?

המערכת ההפעלה היא WINCE

עוד כמה דקות תמונות !

פורסם

כמו שאתה רואה בתמונות הכבל אנטנה .

מתחבר מאחורה לייד הצמה של ה RCA

ועכשיו מה שנשאר זה רק תוכנת ניווט שאם שמתה לב יש כרטיס זיכרון כבר בחזית .

התמונות חמות מהתנור . :twisted:

המערכת עדיין לא הותקנה .

החווד דעת שנתתי לך הוא משמיעה ותפעול אצל אחי ברכב

קניתי אז 2 י'ח.:-P

זה מגיע עם צמה. כבל מיני USB. עט מגע .

אנטנה ל GPS .שלט דק במיוחד. ספר הוראות .

אבל שוב התצוגות שלו לא משהו .

זאת אומרת שאתה שומע שירים אז רשום לך DVD בגדול על המסך .

לא אהבתי .

IMG_0016.jpg

IMG_0017.jpg

• תוכן חדש...