Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשל המתנה מייגעת לרכב מסויים

אני רוצה את עזרת חברי הפורום ו/או מביני עיניין בתחום רכבי אמריקאיות.

נציין אני אוהב רכב רחב , אוהב כוח במנוע ואוטו שמרגישים אותו.

התקציף הינו ככתוב בכותרת

בקשתי אליכם הינה ההצעות ודעות מה הן "המחלות" של הרכב לבדיקה לפני רכישה ומה הם היתרונות ומה בסופו של דבר מומלץ!

הרכבים הינם בכיוון של:

1.שברולט קורסיקה 3.1V6 בסביבות שנתון 95-96 וכדומה

2.שברולט קאווליר 2.2 בסביבות שנתון 95-96-97 וכדומה

3.פונטיאק גראנד פרי 3.1 בסביבות שנתון 95 וכדומה אולי 96 גם

4.פונטיאק סנבארד - לא מוסיף כי אמרו לי שזה רכב שלא כדאי בכלל לגעת אם בכלל הרכבים האלה!

5. פתוח להצעותכים וכדומה

נ.ב

חשבתי על מונטה קרלו וכאלה אבל דורשים ייקר מעל המחירון וזה לא הכיוון גג לגלוש 1000 לפה או לשם אפילו צתחת לתקציב שצויין.

יש לציין ידוע לי צריכת הדלק אך אין בעיה אני לא נוסע המון , ולגבי אחזקה אני מהקפדן שבקפדנים.

מקווה לתשובותיכם/ן בהקדם .

בתודה מראש

:roll:

פורסם

שלום

אני מכיר רק את הקורסיקה. אני לא זוכר בצורה מדוייקת אבל נדמה לי שב-96 היתה מתיחת פנים והרכב קיבל מנוע חזק יותר (3100 משודרג) וגיר 4 הילוכים. לי היתה כזאת וסך הכל הייתי מרוצה.

אל תצפה לחוויה כלשהי מהרכב. אולי הביצועים של המנוע יתנו לך קצת חיוכים עד לתחנת דלק. כל חלקי הפלסטיק שווים לתXX וכנראה שגם המושב של הנהג יהיה קרוע שלא לדבר על הצבע שהוא לא איכותי.

בשורה תחתונה תקנה את הקורסיקה רק אם יש לך חיבה לחריקות צמיגים שמגיעות בכל האצה ובכל סיבוב בכל מהירות.

לדעתי תבדוק דווקא את הגרנד פרי לעומק יכול להיות שהוא יותר מרווח.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

הצעה לכיוון אחר לגמרי,

אני לפני כשמונה שנים קניתי ספארי בדיוק מה סיבות שאתה מתאר. רכב פאן , נסיעות קצרות, מנוע סופר בשרני (גם אם לא מהיר), אתה יושב נוח מאד וגבוה מאד. מזגן מצויין.

אם זה בכלל מעניין אותך אפשר לקנות במחירים שציינת, אבל קח בחשבון שלא זול האחזקה, כי מדובר על מנוע 3.4 ל',

וגם כייון שבגלל מיקום המנוע והפתח הקטן, עובדים גם מתוך הרכב, ופרמטר העבודה בתיקון הכללי הוא משמעותי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

קאוואליר רק עם תיבת 4 הילוכים!

הדגם עם 3 הילוכים הוא נבלה מבחינת ביצועים.

רוצה קאוואליר טובה ב10 אלף שקל?

קאוואליר ידנית!

הביצועים טובים מאוד פחות מ9 וחצי שניות ל100.

צריכת הדלק גם כן סבירה,חלפים? יש מיליון ואחת פירוקיות בארץ.

וגם לא בעיה למצוא את דגם ה2400 בטווח המחירים שלך,שבא מאובזר יותר.

יש מחלות ילדות,דש בורד מתפורר,אלטרנטורים,חלונות חשמל...

לשלנו דווקא לא היה את זה,אבל גם סוג של עניין של מזל.

אם יש לך שאלות ספציפיות לגבי הקאואליר אתה מוזמן לפנות.

בקאוואליר אתה לא תהנה כל כך לפנות :)

• תוכן חדש...