Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב של 30-35 מה לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני חייבת את עזרתכם.

יש לי תקציב לרכב ש 30-35 אלף שקלים. אני צריכה רכב משפחתי אוטומטי די דחוף.

1- מה לקנות? קיה ריו? שברולט אוואו? מגאן 2? יונדאי אלנטרה?

2- איזה שנתון אני צריכה לקנות כדי להבטיח כמה שיותר את זה שלא אכנס איתו למוסך כמו רכב ישן, כמו הרכב שיש לי היום מ98'?

3- איפה לקנות? פרטי או ממגרש?

4- ברכב האחרון שקניתי נפלתי שהסתבר בדיעבד שסוכר רכבים מכר לי אותו כאילו זה האוטו של אשתו, איך לא נופלים?

מצבי הכלכלי לא מזהיר ככה שאני מנסה כמה שיותר להצליח עם הרכב. אודה מאוד לעזרתכם!

פורסם

אני הייתי הולך דווקא על הניסן אלמרה בשנתונים של 2001 2000 מנוע 1.6 אוטומט.

מאוד אמין, מאוד נוח ולדעתי גם נראה טוב.

אם תצליחי להכניס קיה ריו בתקציב שלך אני יהיה מאוד מופתע.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אומנם לא פרסת את הדרישות שלך מהרכב אבל אני מניח שהן לא רבות, אוטומטית ואמינה פחות או יותר.

בתקציב שלך אפשר להכניס מס' מכוניות בנות 7-8 שנים , אף אחד לא יכול להבטיח לך שהרכב יהיה אמין כי זה נורא תלוי איך טיפלו בו במהלך השנים.

יונדאי אלנטרה יכולה להיות אופציה נחמדה כרכב משפחתי בסיסי, מזדה לנטיס משנת 2002 , ניסן אלמרה וכל היפנומטיות למינהם יכולות גם כן לבוא בחשבון.

לגבי איך לא ליפול בקניית רכב, כאן יש מגוון עצות שאני בטוח שאם תקראי טוב, לא תפלי.

פורסם

קודם כל לא לקנות בלחץ,

דבר שני, בטח שלא ממגרש.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...