Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בבניה טרומית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שרוצה לסגור "מרפסת". המרפסת היא המשך של החדר ויש גג בנוי מעל ורצפה. המחשבה היתה לסגור את החלק שמקורה ע"י הגג ולהרוויח את המקום (יש מרפסת ענקית והסגירה לא גוזלת מהמרפסת הרבה אבל מגדילה את החדר בכמה מטרים טובים).

אחרי מתן האישורים הרלוונטיים ניצבת השאלה "איך".

בחנות לחומרי בניה יעצו לבחור להשתמש בפלטות של איסכורית מבודדת. הבעיה היא שזה ניראה מחריד מבחוץ מבפנים. אפשר לשים קירות גבס.

חשוב שזה יהיה מבודד גל לחום וגם לרעש.

האם יש שיטה אחרת שהיא מומלצת לבניה מהירה?

תודה מראש,

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גבס יעיל רק לחללי פנים. לא יעיל לקיר חיצוני.

אפשר איזכורית - כלפי פנים בגמר גבס / או סגירה בתריסים (תריסים דמי). מכוער.

אפשר לוחות צמנט בורד - כמו לוחות גבס, אבל יעילים ועמידים בעבודות חוץ. יש מגוון יצרנים הרדי-טקס / הרדי-קומפרס איכותיים. פתרון מהיר, קל, גמר כלפי חוץ יכול להיות צבע או טיח (על גמר רשת (בהתאם לגמר הקיים בחזית. כלפי פנים גבס. ניתן לשלב זיגוג / חלונות בקיר.

אפשר סגירת בזכוכית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
למה לא לסגור בבלוקים ? (עלויות?)

גם, וגם בגלל שצריך לעשות טיח על זה וכו'.

העבודה תהיה עבודה עצמית. אני לא יודע לעשות טיח וגם החבר לא ממש.

גבס יעיל רק לחללי פנים. לא יעיל לקיר חיצוני.

אפשר איזכורית - כלפי פנים בגמר גבס / או סגירה בתריסים (תריסים דמי). מכוער.

אפשר לוחות צמנט בורד - כמו לוחות גבס, אבל יעילים ועמידים בעבודות חוץ. יש מגוון יצרנים הרדי-טקס / הרדי-קומפרס איכותיים. פתרון מהיר, קל, גמר כלפי חוץ יכול להיות צבע או טיח (על גמר רשת (בהתאם לגמר הקיים בחזית. כלפי פנים גבס. ניתן לשלב זיגוג / חלונות בקיר.

אפשר סגירת בזכוכית.

הרעיון היה להשתמש בלוחות האילו ולצפות אותם בלוחות גבס מבפנים (יש פרופיל מיוחד שמשמש לזה).

פעם ראיתי כל מיני לוחות שמשמשים לבניה טרומית, הם מגיעים עם גימור יותר יפה מגימור של "מחסן". משהו שדי דומה לצמנט-בורד אבל עם משהו דמוי טיח עליו.

אני לא זוכר איך קוראים לזה, ובחנות התחילו לצעוק עלי "לך מכאן, אשכנזי!"

אז אני שואל כאן...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לוחות צמנט בורד נראים כמו לוחות גבס ועושים עבודה מעולה מניסיון.

צריך קודם לבנות מסגרת (אם אני לא טועה מאלומיניום) אז אתה מלביש מבחוץ צמנט בורד, ומבפנים גבס.

נראה מעולה. מישהו מהמשפחה שלי בית שלם ככה.

תמיר.

פורסם

למה איסכורית ניראת לא יפה בגמר?

אם העבודה מבוצעת נכון ולקחת את הפרופיל הנכון השטוח הגימור יהיה יפה.

כמובן שתקח איסכורית מבודדת עם הקלקר בפנים, לאחר מכן בחלק הפנימי תצמיד פלטות גבס אפשר עם דבק בלי ברגים.

שפכטל, צבע וחדר גמור ביום אחד.

פורסם

לדעתי, פנל מבודד (איסכורית) עם גבס מבפנים וטיח מבחוץ.

יצא לי לעזור לחמי, שמתעסק בתחום, כמה פעמים.

בניה מהירה ופשוטה, מבודד מעולה ובגימור נכון לא יראה כמו מחסן.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...