Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה אני חייל שמעוניין לרכוש רכב ואני מתלבט בין הדגמים הישנים של פיאט פונטו מודל-97-2000

לבין פונטו ספייס מודל2001 רציתי לדעת מה יותר משתלם מבחינת אחזקה לטווח הרחוק והקרוב ובמה יותר עדיף להשקיע

יש לי הרבה חברים עם פונטו מודל ישן ויש להם מלא בעיות והשקיעו הרבה כסף אבל הרכב עלה להם יחסית זול שזה 10000 ש"ח

וכשאני חושב על זה אולי עדיף להשקיע בספייס שהיא קצת יותר יקרה ואולי הבעיות בה שכיחות יותר.

אני בעיקרון צריך את הרכב לנסיעה לבסיס שזה כ 10 ק"מ מהבית וליציאות של סופ"ש שזה מרחק של 25 ק"מ גג ונסיעות עירוניות בעיקר.

מה אתם אומרים?

HU:Clarion CZ500 AMP:Jbl GTO1004 COM:Morel Dotech Ovation 6.5 SUB:Hertz ES300

פורסם

אני בעל פיאט ממודל הישן עם קילמטראז' של מעל 215 אלף.

מה שאני יכול להגיד לך שהרכב נמצא אצלי עוד מעט חצי שנה ועוד לא ביקר במוסך פעם אחת (טפו טפו).

מה שכן הבעלים הקודם הוציא על הטיפולים שלה מלא כסף (מעל הערך שלה).

• תוכן חדש...