Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

קראתי כמה נושאים שנפתחו לגבי טיפולים במוסך לא מורשה וחלקים מקוריים.

הדעות חלוקות ואני מנסה להבין בעיקר אם באמת המוסך הלא מורשה (במידה ובאמת אמין) משתמש בחלקים מקוריים, האם באמת ניתן לבצע טיפולים שוטפים אצלו? או שאתם מעדיפים לא להסתכן ולבצע הכל במורשה?

פשוט באמת יש פער מחירים מאד גדול לפעמים בעיקר על עבודה... הטיפול הבא שאצטרך לעשות הינו טיפול קטן של שמנים פילטר שמן, החלפת נוזל קירור וכו' שווה לבצע את הטיפולים הקטנים במוסך מורשה בשביל המכירה העתידית? ואת הדברים כמו הברקסים / היותר גדולים (שהם לא טיימינג כמובן) במוסך לא מורשה שסומכים עליו?

שאלה 2 - הנוזל קירור המומלץ להונדה 05 הוא אדום / ירוק? זה משנה משהו?

תודה

פורסם

קודם כל חשוב לדעת האם הרכב עדיין בתקופת האחריות, אם כן זה משנה את כל התמונה כי אתה מחוייב ע"פ תעודת האחריות ולכן לא הייתי לוקח את הריזיקה.

במידה והרכב סיים את תקופת האחריות, אכן כדאי לבצע את הטיפולים הקטנים במוסך פרטי (חשוב שיהיה מוסך שעובד בד"כ עם רכבים דומים), לגבי בלמים טיימינג ודומיהם זה מאוד תלוי עד כמה בעל המוסך אמין.

אני אישית מטפל ברכב שלי במוסך מסויים בת"א, היום עשיתי טיפול גדול, (אם תרצה אשלח לך פרטים עליו בפרטי), והיו כמה פעמים שנתקלתי ביושר מטורף מצידו כולל היום.

החלקים בהם הם משתמשים בד"כ תחליפיים, המתאימים לדגם הספציפי, ברוב המקרים אם לא בכולם אין בעיות עם חלפים אלו, אתה יכל גם לבקש מהמכונאי שימוש בחלקים מקוריים - קח בחשבון שזה יעלה קצת יותר ...

לסיכום, במידה ואתה פונה למוסך פרטי קח בחשבון ש:

הכי חשוב לדעת מי הולך לגעת לך באוטו, מבחינתי זה לא פחות חשב מהרופאת נשים של אישתי ... :wink:

פורסם

בדיוק בגלל זה פתחתי את הפוסט, גם אני כמוך מייחס לזה חשיבות עילאית.

ולכן אבדוק בטיפול הבא אפשרות לבצע במוסך פרטי ולא מורשה, פשוט לפי מה שהבנתי מחברים דווקא את הקטנים שווה לבצע במוסך מורשה ואת הגדולים (המסוכנים יותר, התעסקות עם שסתומים / טיימינג וכאלה) דווקא במורשה..

לגבי השאלה השניה ממתין לתשובה, ואשמח לעוד דעות בנושא הראשון

• תוכן חדש...