Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברכב של חבר שלי המצת לא עובד. אני מעוניין לפרק את הקונסולה ולראות מה קורה עם החיווטים של הפלוס והמינוס למצת.

על מנת להימנע משבירת קליפסים למיניהם, אני מעונין בעזרה בפירוק הקונסולה ( הפאנל) הראשית. מישהו יכול לעזור?

אגב, כמובן שדבר ראשון בדקתי את הפיוז הרלבנטי והוא נמצא תקין. תושבת המצת רופפת מה שמגביר את החשד שלי שהחוטים מנותקים.

תודה לעוזרים ושבוע טוב...

פורסם

הזז את הכיסאות של הנהג ושל הנוסע עד הסוף קדימה.

משני צידי המשענת יד ישנם 2 ברגים,אחד בכל צד פרק אותם ושלוף את המשענת יד.

לאחר מכן תשים לב שהקונסולה תפוסה ע"י 2 ברגי פיליפס לידי הפאנל של ידית ההילוכים, פרק את הברגים.

לאחר מכן תפרק את המאפרה ויתגלה לעניך בורג פיליפס אחד פתח אותו.

כעט שכל הברגים משוחררים, תפוס את הקונסולה מחלקה העליון ומשוך אותה בזהירות, היא תפוסה גם עם קליפסים.

הנורה של המצת היא נמצאת מאחורי הקונסולה ואינה מחוברת לשקע המצת כלל.

זהירות שאתה שולף את הקונסולה, כי החוטים של שקע המצת קצרים, ובעת המשיכה הם עלולים להיקרע אז שלוף בעדינות ולאחר מכן נתק את הקונקטור של החוטים.

את כל זה כתבתי לפי זכרוני מפירוק, אני מקווה שלא שחכתי משהו.

בהצלחה.

פורסם

אוקיי ניסיתי הערב לפרק את הקונוסולה לפי ההנחיות וכנראה שלא מדובר באותו רכב (יכול ליהיות שהוא התכוון לדגם 323F עם הפנסים המתרוממים?). ההנחיות לא תאמו את המאזדה 323 שהתכוונתי אליה. למשל, אין בבכלל ברגים בצידי המשענת.

בכל מקרה, התחליל להחשיך אז החלטתי לא להתעסק עם זה בחושך.

אני עדיין מחפש הנחיות. מישהו יכול לעזור??

פורסם

זה הרכב. כלומר זה לא הרכב של חבר שלי עליו אני עובד אבל מדובר באותו הדגם. אלו סתם תמונות שמצאתי ביד2

אני מחפש תמונה של הקונסולה ואם אמצא אעלה אותה בהמשך...

o1_1_1_37487_20090913210919.jpg

o1_1_2_37487_20090913210931.jpg

פורסם

nisanhazazi, אשמח אם תוכל לברר לי.

גם לי זה לא נראה הכי מסובך. פשוט מדובר ברכב של חבר, לכן אני מעדיף ללכת על בטוח ולעשות שיעורי הבית לפני...:)

תודה רבה לך...

פורסם

מצאתי תמונה של הקנסולה.

מדובר בתמונה, ברכב " אנגלי" כלומר ההגה בצד ימין וכך גם הקונסולה ( כלומר המצת ,למשל, בצד ימין במקום בשמאל) אבל כך נראית הקונסולה. נראה שהיא מורכבת מ2 חלקים או משהו כזה...

33733110006_large.jpg

• תוכן חדש...