Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי מנוע באוט שלי, ומאז יש לי בעיה מאוד מוזרה. האוטו שלי בסרק עומד על 1000 סל"ד.

כשאני מכניס הילוך רוורס או דרייב הטורים נופלים והאוטו כמעט נכבה ולפעמים נכבה. אני לא זוכר שזה היה ככה. גם כשאני מזיז את ההגה כח הטורים יורדים במקום לעלות. ניסו לפתור לי את הבעיה ע"י החלפת מגבר טורים אבל זה לא ממש עזר.

ישנה עוד תופעה שהטוירם לא קבועים ועולים ויורדים באיטיות מ- 900 ל 1100 סלד, אני אוסיף שניקו את בית המצערת ובוצע ניקוז אוויר מסודר,יש למישהו מושג מה זה עוד יכול להיות?

פורסם
החלפתי מנוע באוט שלי, ומאז יש לי בעיה מאוד מוזרה. האוטו שלי בסרק עומד על 1000 סל"ד.

כשאני מכניס הילוך רוורס או דרייב הטורים נופלים והאוטו כמעט נכבה ולפעמים נכבה. אני לא זוכר שזה היה ככה. גם כשאני מזיז את ההגה כח הטורים יורדים במקום לעלות. ניסו לפתור לי את הבעיה ע"י החלפת מגבר טורים אבל זה לא ממש עזר.

ישנה עוד תופעה שהטוירם לא קבועים ועולים ויורדים באיטיות מ- 900 ל 1100 סלד, אני אוסיף שניקו את בית המצערת ובוצע ניקוז אוויר מסודר,יש למישהו מושג מה זה עוד יכול להיות?

על הקיר אש יש 2 סולנוידים.

תבדוק אם הם עובדים והאם ואקומים מחוברים נכון

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

לאיזה דגם מנוע החלפת?

בעם התקנת את אותו דגם מנוע כמו הישן - 1.6 - בדוק צינורית pcv במצערת לסתימה ואת מתג tps לכיוון כהלכה.

- הסולונואידים משרתים את מעגלי ה egr והקאניסטר ואינם פעילים בסרק (מצערת סגורה) גם אם הם תקולים.

בעם התקנת מנוע דגם חדש יותר 1.5 - בדוק את שסתום pcv המותקן במכסה השסתומים ובעם לא תקין \ קיים היה עליך להתקין צמצם בתוך הצינור.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

מנוע 1.5 אינו מנוע של אפלאוז אלא הינו מנוע שרייד קלאסיק מוזרק כיוון שהמלאי של מנועי 1600 הזרקה לאפלאוז מעט בעייתי (אני יודע כי סבלתי מזה אישית ועד שהביאו לי מנוע לקח כמעט שבוע).

לפותח השרשור:מניסיון רע עם הבעיה הזו והבעייתיות הרבה באי האפשרות לחבר את הרכב לסורק תקלות (למעט במרכזי בת"א) אל תחליף חלקים סתם.

הדבר היחיד ששווה ניסיון ובסופו של דבר פתר את בעייתי היה החלפת כל בית המצערת ל אחד אחר מפירוק לאחר שניקיתי את המצערת פעמיים אבל זה ממש לא עזר וכל החלפת חלקי החשמל,שקעים תקעים ועוד רק הכבידה על חשבון הבנק שלי ולא עזרה לפתרון.

אצלי זה היה קורה גם בשילוב רוורס,גם בשילוב דרייב וגם בהדלקת אורות עשה בעיות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...