Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נחסוך במילים, נתפסתי על 117 בכביש של 80 עם דבורה. כביש דו מסלולי לכל כיוון, בקטע המדובר לא הייתה גדר הפרדה. הייתי בנתיב השמאלי. הכביש הוא כביש 89. נסעתי מכיוון מעלות לכיוון נהריה, ובידיוק הייתי בירידה, וגם בנתיב ממול הייתה ירידה והגיעה לה הניידת פתאום מעל ההר (משמע לא ראיתי אותה עד שהיא התחילה לרדת).

האם לפי התקנות מותר להם לתפוס עם הדבורה כשהם נוסעים ממול?

תגובתי הייתה "נסעתי כחוק".

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, מותר להם.

חבר נתפס בכביש הערבה עם דבורה שנסעה ממולו.

במקרה שלך נשמע שיש נסיבות מקלות בעניין, היו עוד רכבים על הכביש מאחורייך?

העבר שלך "נקי"?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

האם הוא הלך למשפט? האם בבית המשפט תפיסה מקדימה תופסת ומותרת? זה הקטע שהכי חשוב. למישהו יש את תקנות השימוש בדבורה? אני לא מצליח למצוא באינטרנט.

מאחוריי כן היו רכבים, בידיוק עקפתי כמה. לא יודע באיזה מרחק אבל הם היו מאחוריי.

עבר תעבורתי של 4 שנים נקי. אני דיי בטוח שיש לי רישיון כבר 5 שנים, שכן בתקופה הזאת בערך בשנת 2005 הוצאתי רישיון. צריך לבדוק את הנושא, אולי נוכל לשכנע אותם להמיר לאזהרה.

אם לא, נלך לשלם. באמת שאין מה להגרר למשפט על זה.

תוך כמה זמן נמחקות ה-8 נקודות הללו?

פורסם

הוא הלך למשפט צבאי, יצא זכאי אומנם בגלל טענה שהיה רכב צמוד אליו מלפניו.

לא בקיא בפרטים של העניין אבל משפט צבאי קצת שונה, לא רוצה סתם להטעות.

אני לא הייתי משלם, הנקודות לא נמחקות הם נצברות עד הנהיגה מונעת.

שוב לא מבין בזה ממש אבל אפשר להריץ חיפוש באינטרנט על שיטת הניקוד החדשה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

משפט צבאי ומשפט אזרחי יש שוני רב מאוד ביניהם, מניסיון. גם בבית דין צבאי.

נהיגה מונעת כבר עשיתי בצבא, תקף לאזרחות.

מקריאה בפורום הבנתי שעד 12 נקודות שנצברו, הן תקפות לשנתיים. האם זה נכון? או שאחר כך צריך גם לעשות פעולה כל שהיא שתרצה את פקידי משרד התחבורה?

פורסם
אני לא הייתי משלם, הנקודות לא נמחקות הם נצברות עד הנהיגה מונעת.

שוב לא מבין בזה ממש אבל אפשר להריץ חיפוש באינטרנט על שיטת הניקוד החדשה.

לא נכון ואתה בהחלט מטעה כאן !!

הנה הציטוט מאתר רשות הרישוי ופעם אחת ולתמיד ודווקא בגלל,שאין אופציית חיפוש בגלל התקלה של עמוס

"כמה זמן נשארות הנקודות?

הנקודות נצברות מיום העבירה ונמחקות כעבור שנתיים.יחד עם זאת, אם במהלך השנתיים נצברו נקודות נוספות והגיעו עד כדי 12 נקודות- הנקודות לא תמחקנה! במצב שכזה, הנהג יוזמן לקורס בסיסי בנהיגה נכונה – על חשבונו. הקורס בן 12 שיעורים ב 3 מפגשים ובסיומו מבחן. עמידה במבחן תמחק את הנקודות. במידה והנהג לא ייבצע את הקורס – עומדת לרשות הרישוי הסמכות לפסול את רשיון הנהיגה שלו"

מה קורה אם נצברות נקודות נוספות?

בצבירה של 22 נקודות תוארך תקופת הצבירה ל 4 שנים. מ 24 נקודות יוזמן הנהג לקורס ייעודי- על חשבונו. נהג שצבר 36 נקודות ומעלה- רשיונו ייפסל אוטומטית ל 3 חודשים וייחודש רק לאחר מעבר מבחן עיוני-"תאוריה". נהג שצבר 36 נקודות בפעם השנייה – רשיונו ייפסל ל 9 חודשים שלאחריהם ייאלץ לעבור את מסלול קבלת הרשיון מההתחלה- בדיקות רפואיות, תאוריה, טסט"

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נהיגה מונעת צבאית לא פוטרת אותך מנהיגה מונעת באזרחות אלא רק מה"רענון נהיגה" שחלק מהנהגים מקבלים אחרי תקופה מסויימת שיש להם רישיון.

פורסם

באסה.

מקריאה של חוק הנקודות החדשות, אני מצליח להבין שאם צברתי 12 נקודות במהלך שנתיים, אני צריך לעבור "אמצעי תיקון" (יופי, עכשיו אני מוצר שצריך לתקן). אבל אני לא מוצא התייחסות לגבי מה קורה עם פחות מ-12 נקודות בתום תקופת הצבירה.

פורסם
אני דיי בטוח שיש לי רישיון כבר 5 שנים, שכן בתקופה הזאת בערך בשנת 2005 הוצאתי רישיון.

איך שלא תחשב את זה, אין לך 5 שנים רשיון וזאת סיבה לכשעצמה שלא לקבל את בקשתך להמרה לאזהרה.

אם הוצאת רשיון ב-01/01/2005, רק בתאריך 31/12/2009 יהיה לך 5 שנים רשיון (ויש שיגידו שרק למחרת היום כלומר ב-01/01/2010).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בקיצור, לשלם וזהו. איך אפשר לדחות ליותר מ-90 ימים את תשלום הדו"ח? אני כנראה אצטרך לחכות עד שייכנס המענק שחרור שלי.

בכל מקרה, אני עדין מבקש הבהרה בקשר לנושא הנקודות, ומה יקרה אחרי שנתיים אם הנקודות יישארו על 8.

אשמח להבהרה ממישהו שמבין בנושא ובטוח בתשובתו.

פורסם

עדכון מעניין מאוד.

הרגע, תודות למירן, שמתי לב שהשוטר לא חתם את שמו על הדו"ח ואין שום מידע מי הוא!

האם אפשר ללכת למשפט, ובגלל שאי אפשר להשיג את השוטר, יבוטל הדו"ח? האם אפשר לבטל אותו בלי משפט כבר? או שעדין הוא חוקי?

P1000172r.jpg

P1000173r.jpg

פורסם

אז אני מבין שאם הדו"ח מבוטל אני מוזמן לאגאדיר כאות תודה, בכל זאת תחסוך 750 ש"ח :wink:

ובלי שום קשר, אני בכלל הייתי אומר שלא מדובר עלי... שהרכב נגנב ואני בכלל הייתי במיטה עם הז' בחוץ, עדיין שבת בבוקר :-D

פורסם

אל תמהרו לשמוח, הדו"ח עדיין לא מבוטל.

תשלח בקשה ותקווה שהוא כן יבוטל.

אין שום בעיה למצוא את השוטר, אם הדו"ח קיים במערכת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...