Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצא לי לראות תאונה די מוזרה. בכביש הזה יש שתי נתיבים, הימני הולך לפניה שמאלה, ימינה ולמשאיות גבוהות והשמאלי נכנס למנהרה. רכב שניסה בשניה האחרונה לעבור לנתיב השמאלי כדי לעבור במנהרה נכנס בפז'ו שאתם רואים בתמונה. כשהם חוסמים את הנתיב השמאלי בגלל התאונה נהג המשאית עקף אותם מימין ולא שם לב בגלל זה לעמוד התלוי והשלט של ההגבלת גובה (כי הוא נמצא מעל הנתיב השמאלי).

*בתמונה רואים את הפזו ממש קרובה למנהרה עצמה אבל זה רק כי הם הזיזו את הרכב אחרי התאונה של המשאית כדי לא להפריע לתנועה.

זאת התוצאה:

photo0103lid.jpg

photo0104z.jpg

photo0105h.jpg

פורסם

זה לדעתי גשר שובר שיאים:

http://www.youtube.com/watch?v=oeN20KIb3QY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עוד פעם זה קורה במנהרה המח@#$% הזאת? כבר עבר (ניסה) שם אוטובוס לפני כמה שנים.

צריך שהעירייה תשים תמרור אזהרה הרבה לפני המנהרה עם ציון הגבלת הגובה! אחד אחרי זיו לכיוון רוממה ממש אחרי הקיוסק ותחנות האוטובוסים. ושני בכיוון שבו הייתה התאונה, קצת לפני הכניסה לרמות ספיר, כמה מאות מטרים לפני המנהרה.

העתק: יונה יהב

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

יש מוט ברזל בכניסה שאם המשאית הייתה עוברת בנתיב השמאלי היא הייתה פוגעת בו ואז הנהג היה מבין שהרכב גבוהה מדי. הבעיה שבנתיב ההוא הייתה תאונה אז הוא עבר מימין ולא שם לב.

פורסם

מעניין אם הביטוח מכסה כזאת תאונה

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

כבר 4 שנים שאני גר באזור חיפה.

ראיתי שם לפחות 7 תאונות כאלו בזמן הזה.

בתקופה שהייתה עובר שם כל יום, הייתי אפילו מתכנן את הנסיעה עם 20 דקות אקסטרה למקרה שיש כזאת תאונה.

מה שמוזר זה שתמיד המשאיות נכנסות מכיוון חורב לכיוון זיו, אבל לא הפוך.

פורסם

יש שם מספר תמרורים, מוט ברזל וכו'. מעניין האם זה נהג שהסתמך יותר מדי על הGPS :roll:

bmw racer, תודה על התמונות

פורסם

זה קרה כל כך הרבה פעמים שלעיתים זה קורה שוב לפני שמספיקים להחליף את מוט האזהרה שבכניסה. החל ממשאיות כמו בתמונה דרך אוטובוסים וגם סתם מוניות טרנזיט עם מדחס גדול של מזגן על הגג.

פורסם

אני גר בצמוד למנהרה הזו, והתאונות האלו קורות כל הזמן.

הבעיה היא שאין כמעט שילוא שמתריעה על מנהרה חוץ ממוט ברז כמה מטרים לפני המנהרה עצה ואם כבר הגעתה אליו אין לך לאן לסטות כבר

פורסם

עברתי שם בדיוק מתי שהיית תאונה של האוטובוס עם תיירים,העייריה פשוט לא לומדת לקח.

וגם הנהגים.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...