Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמן מנוע 10/40 + פילטר מקורי . 186+34

החלפת נוזל קירור. 116 שח על גלון

החלפת גומיה לצירייה. 40 שח

החלפת רצועת מזגן 120 שח

החלפת רצועת אלטרנטור. 80 שח

ניקוי פילטר אויר. 0

2 רפידות קדמיות חדשות. 464 שח

פקק קרטר - 20 ש"ח.

עבודות 462 ש"ח

סה"כ ללא מע"מ 1470.

מה דעתכם על המחיר?

המוסך מורשה סוזוקי קרייזלר . החלפים מקוריים. אני יודע שהשמן והמים הירוקים זה שוד לאור יום , אבל זה הרווח הגדול וככה זה בכל מוסך לא?

האם המחיר סביר או שקרעו אותי לגמרי?

פורסם

אלו המחירים במוסכים המורשים.

מה שמוזר לי זה שהחליפו לך גומיות לציריות למרות שעד כמה שני זוכר לג'ימיני יש שני סרנים חיים ואין גומיות לציריות :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קרעו אותך לגמרי.

רפידות קדמיות עלו לי 75 ש"ח לפני שנתיים

סט רצועות = 80 ש"ח.

למה אתה מטפל במוסך מורשה?

פורסם

המחיר סביר מאוד בהתחשב שמדובר במוסך מורשה.

קח בחשבון שמדובר בחלפים מקורים שאורך החיים שלהם בדר"כ גדול יותר.

הברקסים המקורים של הגימיני החזיקו אצלי 50000 ק"מ בנהיגה רגועה, אני לא בטוח שתחליפי היה מחזיק כל-כך הרבה זמן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הרכב יצא מאחריות . האם כדאי להמשיך ולטפל במורשה? אני סומך עליו ב-100 אחוז והוא אמין מאוד.

הרבה פעמים אמר שלא צריך להחליף רפידות , והיום שאלתי לגבי מצתים והוא בדק ואמר שלא צריך.

(הוחלפו לפני 70 אלף ק"מ ).

כמו כן מה דעתכם על שמן של פז מגנטיק - 10/40 "בטכנולוגיה סינטטית "

והאם הוא יכול להחזיק מעמד 15,000 עד הטיפול הבא?

פורסם

בסוף זה כדאי.

גם יש לך מוסך שאתה סומך עליו

וגם בסופו של יום שתמכור את הרכב תהיה לך היסטוריה מסודרת של טיפולים

והכי חשוב שימוש בחלפים וידע מקורים.

חבל לחסוך כמה שקלים (בעיקר אם מדובר בטיפול אחד בשנה)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...