Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפולקסווגן קרוול יש גומיה ענקית מסביב לדלת האחרונית שמונעת חדירת מים. הגומיה התפוררה לחלוטין. נכנסתי לצ'מפיון מוטורס והם רוצים 1,200 שקלים על גומיה. 1,200. פשוט מחיר הזוי. ניסיתי לאתר את הפריט ב-Ebay ואתרים אחרים בחו"ל ללא הצלחה. כנראה בגלל שאינני מכיר את השם המקצועי של הגומיה. מישהו מכיר מוסך שמוכר את גומיה במחיר שפוי או לפחות את השם המקצועי באנגלית?

פורסם

האם אתה מתכוון לגומייה כפי שנראית בשרטוט המצורף ?

דרך אגב האם קיים שם נוסף לדגם חוץ מאשר קרוול ?

ראה רשימה מצורפת.

1.pdf

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה יכול לשים גם מהדגם של הטרנספורטר(קרוול זהו רק דגם מפואר יותר).

כמו כן אני במקרה עובר מחר אצל המוסכניק שלי ויש לו שמה טרנספורטר שהוא משתמש בה לחלקים, אני אסתכל על הגומי ואבדוק אם הוא במצב טוב אני אומר לך.

קובי

פורסם

זה לא הגומיה הזו.

בקרוול יש דלת אחורית יחידה, נפתחת כלפי מעלה, ולא 2 דלתות , שנפתחות לצדדים.

פורסם
מצטער, לא הסברתי נכון. לא מדובר בגומיה מסביב הדלת אלא הגומיה על השלדה איפה שהדלת נסגרת.

האם אתה מתכוון לגומייה שסימנתי באדום בקובץ המצורף ?

2.pdf

פורסם

האטם נקרא בצורה פשוטה seal או gasket.

מצאתי 3 מק"טים לאטם תלוי בסוג הדלת. מדוד את היקף האטם ותשווה עם הפרטים שמסרתי לך.

7D0841817

7D0843791E

seal for high sliding door

6074MM - היקף האטם

7D0843791F

seal for sliding door

5124MM - היקף האטם

באתר המצורף (בתחתית הדף) ניתן לראות את תיאור האטם והמחיר וגם להזמין.

לפני ביצוע הזמנה מומלץ לבצע בדיקה מול המוכר האם האטם מתאים לדגם שברשותך.

http://translate.google.co.il/translate?hl=en&sl=nl&u=http://www.wwsmit.nl/onderdelen/letterindex/overzicht.html%3Fstory_id%3D115%26partno%3D%26desc%3DP%253F%26offset%3D900&ei=XGKNSpeZIIGQjAengtGBDg&sa=X&oi=translate&resnum=2&ct=result&prev=/search%3Fq%3D7D0843791E%26hl%3Den%26sa%3DG

843900.png

• תוכן חדש...