Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה בדבר עטלפים ?

זה עוף או עכבר עם שצמחו לו כנפיים יום אחד שהוא קפץ מהצוק ?

(ככה מוסבר בתוכנית טאו-טאו 8))

בכל אופן הרכב שלי לבן והינו האסלה השכונתית של העטלפים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
איזה בעסה לי....

לא בדקו איזה צבע מעדיפים חתולים?

כל צבע תופס...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מה בדבר עטלפים ?

זה עוף או עכבר עם שצמחו לו כנפיים יום אחד שהוא קפץ מהצוק ?

(ככה מוסבר בתוכנית טאו-טאו 8))

בכל אופן הרכב שלי לבן והינו האסלה השכונתית של העטלפים

לעטלפים יש מגוון עצום של סוגים ומינים. עטלפי "חרקים" (עטלפים קטנים) הם יצורים עם יכולת ראיה מוגבלת, הם מסוגלים להתמצא בשטח ע"י יריקה ופיענוח של הגל החוזר במספר מישורים.

להלן הסבר מויקיפדיה:

"בעטלפי הפרי חוש הראייה תקין, אולם, בעטלפי חרקים (עטלפים קטנים) הראייה מנוונת בדרגות שונות. חוש ההתמצאות של העטלפים מתבסס על הפקת גלי קול בתדרים על-קוליים. כושרם לעבד את המידע המצוי בגלים המוחזרים מהעצמים בסביבה (כמו משך ההחזרה, צורת הגל המוחזר והפרשי מופע) מאפשר להם להתחמק ממכשולים במסלול מעופם, לגלות, ואף להתביית, על טרף המצוי בשדה הקלט שלהם, כולל מרחקו מהם ושינויים במיקומו עקב תנועה או נסיון הימלטות. לכן חוש הראייה איננו קריטי עבורם - יכולת איכון באמצעות הד שלהם מפותחת במידה מספקת כדי להקנות להם 'תמונה מרחבית' בכושר הפרדה גבוה מאוד. לחלק ממיני העטלפים יש קרומי עור על אפם ואוזניהם, שמשפרים את יכולת השמעת הקולות וקליטת ההד."

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
הם מסוגלים להתמצא בשטח ע"י יריקה ופיענוח של הגל החוזר במספר מישורים.

אלא הערסים של בת-ים.

בקשר לעטלפים, בטח התכוונת "ע"י שריקה". :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מחקר מעניין. איך הם מסבירים את זה שהאסלות לבנות ואף פעם לא רינו ציפור מחרבנת באסלה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

^אין אסלה בצורה של מאזדה ליסינג.

ועכשיו אתם מבינים למה אני אומר תמיד "אז יאללה, בוא נעשה כמו ציפור".

תמיד שואלים אותי "מה, ונעוף? מצחיק..."

-לא. בואו נעשה כמו ציפור ונHרבן על מכוניות חונות!

מוזר, שעד היום לא אמרו לי "יאללה, רעיון טוב- בוא".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מזל שפילים לא יודעים לעוף. אני אומר שצריך להחזיר לציפורים באותו המטבע - פעם הבאה שאני רואה חרא על הרכב, אותה ציפור תמצא גם הפתעה קטנה ממני בקן שלה :evil:

אפשר לשים שם את טום החתול :evil:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

2 פסלים באיזה פארק ציורי באיטליה נחצבו ע"י אמן, שהיה כל כך טוב שהם נראו ממש חיים, בתנוחה של נשיקה אין-סופית בינהם (גבר ואישה). יום אחד המלאך גבריאל פיטרל באיזור של הפארק, וראה אותם, ומאחר והמקום השרה עליו מצב רוח טוב במיוחד החליט לתת ל-2 הפסלים רוח חיים לשעתיים, שיוכלו להתנשק "על אמת" ולעשות חיים שם בפארק, וכך עשה- אמר להם "יש לכם שעתיים, לא יותר, וניפגש פה אח"כ",ושניהם נעלמו להם בפארק.

אחרי כמעט שעתיים, המלאך חוזר וקורא להם.

הגבר אומר לו "עוד דקה בבקשה!"

ולוחש לאישה בין השיחים, בשקט ורומנטיות:

(טוב, עכשיו תורך להחזיק את היונה!!!!!).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...