Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו ראיתי בנשיונל גאוגראפיק ניסוי על זה.

לקחו חניון גדול של אוניברסיטה , הגיעו עם מכוניות נקיות ואחרי יום ספרו חירבונים על כל רכב לפי צבע.

המכוניות הלבנות ספגו הכי הרבה חירבונים.

אח"כ כדי להוכיח את הטענה הכניסו לתוך כלוב 2 פחים אשפה , אחד לבן ואחד שחור , השחור ספג 3 קקות והלבן ספק 7 קקות.

אז למי שיש אוטו לבן... כל הקקה :lol:

פורסם

ניסוי הזוי שרק ערוץ רייטינגי כמו נשיונל גאוגרפיק יכול לעשות.

המחשבה הבסיסית של הניסוי הזה, שגורסת שציפור מסתכלת למטה ובודקת על מה היא מחרבנת ומשנה את מוקומה בהתאם לצבע המקום שעליו הוא מחרבנת, מופרכת ומגוחכת במידה שרק אדם שלא מבין כלום בזאולוגיה יכול לחשוב על זה.

שיחזרו על אותו ניסוי ב 10 חניונים שונים ובכל חניון שיחזרו על הניסוי 100-200 פעמים ושיחזרו אז עם התוצאות כי בניסוי כמו שהוא מוזכר כאן, אפשר לבצע את הפילוח בצורה כזאת שיונים מעדיפות 1600 16V אוטומטים בעוד ששחפים מעדיפים V8 מעל 6 ליטר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני חושב שהמיקום משפיע יותר.

מה שהציפורים עשו לסובארו השחורה שלי היה התעללות בנינג'ה חסרת ישע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה באמת נכון! רק העגלה שלי כל יומיים נשארת מחורבנת כאילו כולם קיבלו הרעלת קיבה שם למעלה. רכב שעולה פי 15 וחונה לידי לא מקבל את ההפתאות האלה.

פורסם

הידעת ? עופות מעדיפות לחרבן על מכוניות לבנות.

עופות מעדיפים, לא מעדיפות.

מעבר לזה, הייתי שוקל שימוש במילה "ציפורים" ולא "עופות", בעיקר מטעמים פונטיים.

בברכה, העורך הלשוני.

פורסם

הכניסו כפקטור את מיקום הרכבים ביחס לעצים עליהם עומדות העופות? (הטעות במכוון :-) )

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם
ניסוי הזוי שרק ערוץ רייטינגי כמו נשיונל גאוגרפיק יכול לעשות.

המחשבה הבסיסית של הניסוי הזה, שגורסת שציפור מסתכלת למטה ובודקת על מה היא מחרבנת ומשנה את מוקומה בהתאם לצבע המקום שעליו הוא מחרבנת, מופרכת ומגוחכת במידה שרק אדם שלא מבין כלום בזאולוגיה יכול לחשוב על זה.

שיחזרו על אותו ניסוי ב 10 חניונים שונים ובכל חניון שיחזרו על הניסוי 100-200 פעמים ושיחזרו אז עם התוצאות כי בניסוי כמו שהוא מוזכר כאן, אפשר לבצע את הפילוח בצורה כזאת שיונים מעדיפות 1600 16V אוטומטים בעוד ששחפים מעדיפים V8 מעל 6 ליטר.

אולי לך זה נראה דבילי אבל כנראה שלציפור זה לא.

יכול להיות שזה יצא ככה באותם ניסויים אבל יכול להיות שיש באמת סיבה

פורסם

נשמע הזוי ומצחיק כאחד. מי עושה כאלה ניסויים? באמת מתחיל לשעמם לאנשים (לצערי רואים את זה במיוחד בעיתון כל בוקר :roll:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תמיר צודק. זה באמת נכון! (לפי המחקרים שלהם)

ציפורים מעדיפות לחרבן על כלי רכב מאוד בהירים ולבנים...

לא באמת מעדיפות פשוט הן מרגישות מאויימות יותר או משהו כזה.

קראתי על זה לפני איזה 10 שנים!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה גם כולל צהוב בננה?

יש לי חבר עם איביזה FR צהובה והחרא אצלו חוגג על הפח של האוטו .. כמה טוב שניזהרתי לא לקנות צבע צהוב.:twisted:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
יונים מעדיפות 1600 16V אוטומטים בעוד ששחפים מעדיפים V8 מעל 6 ליטר.

LOL'Z...:lol:

חזק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ספרו את זה לציפורים באיזור שלי - המנייקים האלו מחרבנים על כל המכוניות שמתחת לעצים בלי הבדל צבע, גזע ומין.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מזל שפילים לא יודעים לעוף. אני אומר שצריך להחזיר לציפורים באותו המטבע - פעם הבאה שאני רואה חרא על הרכב, אותה ציפור תמצא גם הפתעה קטנה ממני בקן שלה :evil:

• תוכן חדש...