Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להוריד צבע מספוג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר זמן מה(שנה) עושה spray painting וד"כ הייתי משתמש בשיטה שונה ליצירת עצים וכו' וניסיתי לאחרונה לצייר את העצים עם ספוג. הבעיה שהצבע נישאר על הספוג והספוג מתקשה ואי אפשר להשתמש בו ניסיתי אציטון וזה לא עזר חשבתי לנסות מדלל צבע או משהו בסגנון אבל אין לי בבית ורציתי לשאול פה האם כדאי לפני שאני קונה,כדי לחסוך נסיעה וכסף.

פורסם

לזרוק ולקחת ספוג חדש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם זה היה ספןג רגיל אז כן...אבל זה ספוג מיוחד,הוא שפיצי כזה והוא עולה 5 שקל אז כל פעם לקנות אחד חדש לא ניראה לי פתרון טוב.

• אחראי פורום
פורסם

טינר (11 או 21) אמור להתגבר על זה. אתה קונה ליטר ב-15-20 ש"ח.

יש מצב שאתה מעלה לפה כמה עבודות? או אפילו למייל?

אני אוהב את העבודות האלה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הבעיה עם טינר הוא שהוא נוטה להתגבר גם על הספוג,

ולפורר לו את הצורה. בכל מקרה, אתה צריך לנקות באופן אינטנסיבי

מיד בתום השימוש - כשהצבע כבר קשה זה מאוחר מדי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• אחראי פורום
פורסם

הקישור הראשון שבור אבל השני יפה מאוד!

עם הספוג אתה יוצר את העצים למשל?

hans - את העמידות של הספוג הספציפי שלו אני לא יודע, הוא יצטרך לבדוק,

מניסיוני (ניקיונות של גופים בטינר ע"מ לייבשם משומנים לפני צבע), לא היה נזק לספוגים ולבדים שהשתמשתי בהם.

מסכים שהכי נכון לנקות כשהצבע עוד לא יבש לחלוטין.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם אתה עובד עם צבע על בסיס מים (בין אם זה אקרילי או "סיד") אתה צריך לוודא שטיפה יסודית בגמר השימוש + הוספת סבון בכמות נדיבה לשטיפה האחרונה. בשימוש הבא עם הספוג תצטרך לשטוף מעליו את הסבון היטב ולהתחיל לעבוד כרגיל. הסבון משמש כשכבת מגן בגמר השימוש ומונע התייבשות של הצבע בתוך הספוג.

בצבעים על בסיס טינר יש להשתמש בטינר או כל מדלל אחר ולבצע 2-3 שטיפות. את הטריק עם הסבון ניתן ליישם גם כאן - פשוט למרוח את המברשת היטב בסבון. בשני המקרים מומלץ להשתמש בסבון כלים נוזלי.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה לכם ניסיתי עם טינר מצאתי בבית קצת וזה לא פורר את הספוג או גרם לו נזק כלשהו.

ואיתי,כן עם הספוג אני עושה את העצים (יותר נכון את העלים בתמונה השניה).

בקרוב אני וחבר יוצאים לת"א לעשות בלייב ובמקווה למכור..

וד"א שאלה שלא ממש קשורה לנושא שאיתו פתחתי:אם אני עושה את הציורים שלי בלייב ברחוב ומוכר אותם אני צריך אישור כלשהו? (נגיד כמו כל האלה שיש בטיילת שעושים קרירטורות של אנשים).

• תוכן חדש...