Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש מכשיר סמסונג משנת תרפפ"ו.

אבל יש בו פיצ'רים שלא תמצאו באף מכשיר אחר:

1. משמש כמשקולת לדפים. טכנולוגית iBlaBla המתקדמת והמשקל הגבוה מונעים מהדפים לעוף.

2. טכנולוגיה ייחודית לסמסונג מחממת את האוזן, טוב לימים קרים.

3. ניתן לדפוק איתו שניצלים/להפריד שקדים מהקליפה.

4. עוד טכנולוגיה ייחודית לסמסונג שמעודדת אותך לשמור על הבריאות ולהמעיט בשיחות - הסוללה מחזיקה בדיוק יום. (מינוס).

5. אפשר להתקשר ממנו. תחשבו שפעם היינו צריכים להשתמש בטלקארד.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשש, כולם פה הייטק...

בהזדמנות זו אשמח להמליץ על מכשיר סופר לא מתקדם - אבל סוס עבודה. אצלי הוא ללא מצלמה אבל יש לו מצלמה 2 MP

יש בו נגן MP3, רק 2 GB זיכרון. NOKIA 7210 סופרנובה. מה שכן המכשיר דק ברמות שאין היום דברים כאלו ומאוד פשוט.

ממשק מאוד דומה ל6230 והתפריטים עובדים מהר והמכשיר לא נתקע כמו הטלפוני מגע החדשים.

nokia_7210_supernova_v.blue_add_30.jpg

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

טוב, עדיין קשה לי להחליט. נראה שה-5800 מתאים לי, בעקרון (כבר שיחקתי איתו איזה שעה פעם), אבל הוא לא נמכר בסלקום כך שהוא יורד מהפרק. אתם בטוחים שיש מכשירים מסובסדים נוספים שלא נמצאים בחנות המקוונת? אם כן - אצטרך לברר מהם. או לחכות באמת לבוא האייפון בתקווה שהוא יוריד את מחירי המכשירים האחרים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אולי תיכנס לאחד הסניפים של דינאמיקה כדי לבדוק אפשרות השדרוג למכשיר מסובסד.

אין סיבה לשלם אלפי שקלים בחנות סלולארית, אם אתה מדבר מספיק דקות בחודש להחזר מלא או כמעט מלא.

לפי האתר שלהם, E71 כן מופיע ברשימה, יש עוד כמה מכשירים:

http://www.dynamica.co.il/nd_GetMenuInfo.asp?pid=EN

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש מכשיר חדש מהתנור בסלקום והוא נקרא Samsung Galaxy I7500 ומהרושם הראשוני שהספקתי לקבל אחרי שיצא לי להתעסק איתו, הוא נראה מכשיר נוח, עם טאץ' טוב, מסך גדול ואיכותי, מצלמה טובה, יש לו GPS וגם כמובן הוא המכשיר הראשון שמושק בארץ עם המערכת הפתוחה החדשה שנקראת "אנדרואיד", ממליץ לך להעיף עליו מבט.

שבת שלום.

"And Justice For All..."

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ מכיוון שצריך להחליט ועכשיו יש אפשרויות מעניינות:

מראש אגיד, אני יודע שמדובר במכשירים ברמות שונות, יש גם עניין של מחיר ועלות-תועלת. הבעיה היא שאני לא מדבר המון, כך שהחשבונים שלי לעיתים רחוקות עוברת את ה-200 שקלים בזמן אוויר. למזלי, יש מדרגה נמוכה יותר של 75 שקלים שאליה אני כן מגיע תמיד. המחירים למטה מתייחסים למדרגה הזאת והם למשך 36 חודשים.

נוקיה N97 - ככל הנראה המכשיר הכי טוב, יעלה לי גם די הרבה - 74 שקלים לחודש.

נוקיה N86 - נראה שהחסרונות היחידים שלו מול ה-97 הם העדר מסך מגע ומקלדת. יש לו מצלמה טיפה יותר טובה, אבל שטויות. - 59 שקלים לחודש.

נוקיה E71 - מסך קצת יותר קטן, מקלדת, דק יותר אבל רחב וארוך יותר מה-86. זכרון פנימי קטן יותר. יתרון משמעותי הוא המחיר - 30 שקלים לחודש.

נוקיה E63 - כמו ה-71, רק מצלמה פחות טובה ומחיר יותר טוב משמעותית - 0 שקלים לחודש.

סוני-אריקסון W995 - יש לו כמעט כל מה שיש ל-N86, למעט זכרון פנימי גדול. אה, ומערכת הפעלה רגילה של סוני אריקסון לעומת סימביאן. היתרון - 25 שקלים לחודש.

עכשיו לעיקר - ברור שאני מעדיף לא לשלם כלום (הרי ממילא יש הוצאות על גלישה סלולרית - 26 שקלים לחודש ועל נוויגטור - 10 שקלים בחודש - ואני יודע שאפשר לבטל אותם אבל אני בטח לא ארצה...).

העניין הוא - E63 מציק לי בגלל המצלמה והגודל שלו. E71 לא נראה כמו שדרוג מספיק רציני בשביל עוד 30 שקלים בחודש, הסוני-אריקסון נותן כמעט כל מה שה-N86 נותן ועולה אפילו פחות מה-E71, אבל אני דואג שהממשק שלו יעצבן אותי (מאוד אוהב נוקיה). ואז מגיע ה-N86 שנראה מצוין - אבל אני לא יודע אם הוא שווה את תוספת המחיר. ובהנחה והוא כן - אז אולי כבר שווה להוסיף עוד 15 שקלים לחודש (540 שקלים בסה"כ לשלוש שנים) ולקנות את ה-N97 שמציע אפילו יותר...

רעיונות, הצעות, דעות?

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
פשש, כולם פה הייטק...

בהזדמנות זו אשמח להמליץ על מכשיר סופר לא מתקדם - אבל סוס עבודה. אצלי הוא ללא מצלמה אבל יש לו מצלמה 2 MP

יש בו נגן MP3, רק 2 GB זיכרון. NOKIA 7210 סופרנובה. מה שכן המכשיר דק ברמות שאין היום דברים כאלו ומאוד פשוט.

ממשק מאוד דומה ל6230 והתפריטים עובדים מהר והמכשיר לא נתקע כמו הטלפוני מגע החדשים.

nokia_7210_supernova_v.blue_add_30.jpg

המכשיר הזה בלתי נסבל, אי אפשר להשתמש בו רצוף מעל 2 דקות בלי שהוא מתחמם.

רוני, אם כבר אז כבר - N97... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אישית הייתי הולך על הN86. מכשיר מדהים.

היחיד שיש עכשיו בשוק שהצליח לבאס אותי קצת על הC905 שלי.

אישית אני לא חושב שהעובדה שאין לו מסך מגע זה חסרון.

באשר לאקסטרא 15 שקל בשביל N97 שנותן יותר;

מכמה אנשים עם N97 שמעתי שההתלהבות ירדה די מהר ושמדובר במכשיר די מסובך לשימוש.

מה גם שחלק נכבד מהאופציות שהופכות אותו לכלכך יקר, לא באמת שימושיות פרט למשהו שתוכל להגיד לאנשים שהפלאפון שלך עושה ושלהם לא.

נכון שיש לו עוד 2.5 אופציות, אבל השאלה אם אתה באמת הולך להשתמש בהן?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

המקלדת קורצת לי (אחת הסיבות שאני שוקל גם את ה-E71) אבל אני מסכים איתך שמסך המגע הוא ממש לא חובה - אפילו שגודל המסך ב-N86 בטח יגרום לי לנסות ללחוץ על המסך מדי פעם...

השאלה היא - אם ה-N97 מסובך לשימוש אז בטח גם ה-N86, לא?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני מכיר רק בנאדם אחד עם N86 ואין לו שום תלונות.

לעומת זאת יש מספר אנשים עם N97 כאשר אלו ששאלתי לדעתם אמרו שהוא יותר מידי מתוסבך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דרך אגב, לדעתי אסור להסתמך על מכשיר שהוא TOUCH בלבד.

יצא לי לשחק היום עם הN97 ואני מתחיל קצת לשנות את דעתי.

מדובר בהחלט במכשיר מעולה,אולי הטוב ביותר בשוק , אבל אני מקבל את התחושה שלאחר זמן מסויים של שבועיים-שלושה תרד ההתלהבות מכל הפיצ'רים ואז נשארים עם מכשיר בעל מימדים גדולים יחסית לטלפון רגיל מדורות קודמים ועם ממשק הטאץ' שדורש אדפטציה מסויימת.

אגב, ה N97 MINI ממש מעבר לפינה, נראה כמו פשרה טובה בין גודל ופיצ'רים

http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-n97-mini

בעניין הN86 ,לדעתי הוא גרסא עדכנית שממשיכה את הנישה של ה6288 (הטלפון הנוכחי שלי) או ה 6500S ואין מצב ליפול איתו. הוא יספק את הסחורה אבל בגדול הוא דיי סטנדרטי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני אישית לא אוהב מסכי טאץ'. יצא לי להתנסות עם רוב המכשירים (ככה זה שעובדים בתחום) Iphone , 5800, KU990, F480 , KC910 וכו'. אני לא מסתדר עם המסכים האלה. של האייפון אמנם מגיב הכי חד ומהיר אבל מבחינתי זה לא נוח.

לי יש כבר קרוב לשנתיים HTC Cavalier. מדובר על מכשיר מיושן עם מקלדת מלאה בדומה ל E71. קשה לי מאוד להיפרד ממנו בגלל המקלדת. המקלדת מאוד שימושית בשליחת הודעות SMS, אי מיילים , גלישה באינטרנט וכו'. ביום שהוא ימות סופית (הוא בתהליכי גסיסה מתמשכים :-)) אני אחליף אותו במכשיר אחר עם מקלדת מלאה.

ה N86 הוא לא "מהנישה" של ה 6280. "הממשיכים" של ה 6280 הם ה 6600 סלייד וה 3600 סלייד. ה N86 הוא "מהנישה" של ה N95 , N96, N85 וכו'. מדובר במכשירי מולטימדיה מתקדמים. היתרון של ה N86 הוא מצלמת 8MP, משדר FM מובנה ומסך ענק. אם השימוש הוא יותר לכיוון המולטימדיה (נגן, מצלמה וכו') אז ה N86 נותן מענה מצויין.

אם השימוש שלך בטלפון הוא יותר "משרדי" אז ה E71 מספק חבילה טובה. מצלמה סבירה, מקלדת מלאה, מקלט GPS מובנה , אינטרנט אלחוטי וכו'. בחו"ל כבר קיים מחליף ל E71 בדמות ה E72 שמציע מצלמת 5MP ומהירות גלישה הרבה יותר גבוהה.

E63 הוא בעצם מעין E71 שהפשיטו אותו מהמקלט GPS , הסירו את המצלמה המשנית לשיחות וידאו, שינו את המצלמה למצלמת 2MP ואם אני לא טועה גם קצב העברת הנתונים של המכשיר יותר איטי.

אם אתה מחפש מכשיר "מגניב" עם המון פיצ'רים ושילוב של כל הדברים ביחד ואין לך בעייה לשלם אז ה N97 מציע את כל הדברים רק החיסרון שהוא קצת יותר גדול משאר המכשירים בשוק והוא עם מסך טאץ'.

לפי דעתי, תגיע לסלקום תבקש להתנסות עם מכשירי הדגמה ותראה איזה מהמכשירים הכי מוצא חן בעיניך. לכל אחד אצבעות שונות ולא כולם מסתדרים עם מקלדת מלאה קטנה. אחרים לא מסוגלים ללכת עם מכשיר בגודל של ה N97 בכיס ולחלק אין בעייה.

אסף.

פורסם

בקשר ל-E71 - יש לקחת בחשבון מקשים קטנים עד זעירים, מלאי אינפורמציה (אותיות וספרות בשלל צבעים ושפות), דבר שלא מסייע לתפעולו המהיר.

בנוסף (לפחות ברשת פלאפון) - המכשיר הזה (וגם ה-E66) סובלים מכל מיני תקלות (מכשיר קופא, לא ניתן לחייג מספר הטלפונים/מרשימת שיחות אחרונות, וכו'). הגענו עד היבואן (יורוקום. אנחנו - לקוח עסקי די גדול) - טוען כבר חצי שנה לגירסת תוכנה שתפתור את הבעיה - טרם נמצאה הנוסחה...

עליי לציין שיש גם מכשירים שלא סובלים מהתופעה כלל (עניין של מזל ?) . גם אחרי שהחלפנו מכשירים

שסבלו מהתקלות הנ"ל (למכשירים חדשים מהקופסה) - עדיין צצות התקלות הנ"ל.

alfa 156 2.5.

פורסם

לפני זמן קצר התחדשתי בN97.

רציתי ממש את המכשיר הזה. אך למרות ההתלהבות הראשונית ועור הברווז אצל נציג השירות, במילה וחצי אסכם כי זה לא זה.

למרות המקלדת הנפתחת, זה רק פוגע בפרקטיות ובשימושיות. זה אחלה גאדג'ט מדליק אבל לאחר שימוש קצר אתה מבין שהוא רחוק מלהיות מכשיר אטרקטיבי. מדליק הוא כן.

הוא פשוט לא זורם כמו מכשיר סלולר, אלא יותר כמו מיקרו-מחשב עייף. כל דבר זה פרוצדורה. ותפריטים ויציאה ועניינים. לא יודע, אפילו דברים בסיסיים ואלמנטרים כמו send\end נהפכים להיות מסורבלים משהו. כן נלחץ, לא נלחץ. נלחץ בטעות וכו'. הבעיה שהוא גם ממש לא באמת כמו מחשב אמיתי אך איטי. הלוואי. למשל הגלישה שם זה לא ממש גלישה על מיקרו לפטופ. ואתר תומך, אתר לא תומך וכו'. ממילא אין מה לחפש בזבל של הWAP. זה יותר למקרי חרום. כביכול ניסו לקחת אופנוע ספורט, מכונית מירוץ ומפלצת שטח ולמזג את הכל לתוך איזה מושלם אבסולוטי. זה לא עובד כך. עדיין לא.

יש מכשירים עם מצלמות מעולות, יש עם נגנים מצוינים, יש עם שליטה משרדית טובה יותר. עדיין כל פיצ'ר כמעט יהיה על חשבון פיצ'ר אחר. נכון להיום.

בכלל לדעתי ענין הטאץ' במכשירים סלולריים [אולי מלבד אייפון אך יש לי סלידה ממנו. אני פשוט לא אוהב את האייפון ונראה לי שהוא הכל חוץ ממכשיר טלפון] עדיין לא ממש בשל. זה לא מרגיש שלם ו"סגור". הנסיונות הטכנולוגיים לדחוף את כל העולם ואחותו בתוך קופסא זעירה ועדיין לא להקריב את הנדסת האנוש והשימושיות עדיין לא צלחה לדעתי. מן הסתם זה יקרה בעתיד.

עדיין מכשיר טלפון סלולרי צריך בראש ובראשונה לעשות את הפונקציה המרכזית הזו בצורה אופטימלית ודווקא בזה הN97 נופל לדעתי ולטעמי.

רוני,

רגע לפני שאתה רץ לקנות את ה"חלום", נסה להתארגן לשימוש אישי בן כמה ימים שלו. אם אתה בסביבות ירושלים/נס הרים תרים טלפון ובכיף. אולי דווקא כן תאהב אותו ותסתדר איתו.

צביקה.

פורסם

תודה, אתם עוזרים לי להתמקד. נראה לי שה-N97 לא בשבילי. שיחקתי איתו קצת בעבר והוא באמת די גדול. ה-N86 קצת יותר קטן (אבל עבה באותה מידה) ועשוי יותר להתאים לי. נותר רק להחליט אם המקלדת המלאה חשובה יותר (ועניין המחיר, כמובן).

השימושים שלי יהיו ככל הנראה גם אינטרנט ומייל, ולכן אני מעדיף מקלדת. השאלה היא אם ה-N86 יהיה קל יחסית לעבודה ברשת. כנראה שאני אצטרך להתנסות עם אחד לפני ההחלטה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...