Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ניסאן טידה 2008 עם קילומטראז' של 14,000 ק"מ. כבר מספר חודשים הבלמים משמיעים רעש חריקה חזק בזמן הבלימה, במוסך מורשה של ניסאן טוענים כי התופעה נפוצה בדגמי טידה ומיקרה והדבר נובע משימוש בסוג דיסקות חדש על פי הנחיות משרד התחבורה. נאמר לי במוסך שבעזרת נוזל מסויים יתכן כי החריקות יעלמו לזמן מה ושעלי לחכות לטיפול השנתי בו ישימו את הנוזל מכיוון שאין ברעש שום סכנה בטיחותית. האם מישהו נתקל בתופעה?

בנוסף, בטיפול השנתי נאמר לי כי הרפידות שחוקות ויש צורך להחליפן, אך טוענים כי אין לזה קשר לבעיית החריקה. האם הגיוני שברכב חדש עם 14,000 קילומטר הרפידות ישחקו? והאם באמת אין לזה קשר לחריקות?

האם יש למישהו עצה מה עלי לעשות?

פורסם

כן אחי זה הגיוני שרפידות ישחקו הכל תלוי בנהג איך הוא נוסע ואיפה הוא נוסע בדר"כ.

לגבי החריקות ממה שידוע לי(ואני מדבר כאחד שעובד עם מוסכים רובם מורשים ועם כל היבואנים) לא קיים דבר כזה חריקות שאין מה לעשות איתם.

במיוחד לא בטידה שזה רכב מצוין רוב לקוחותיו מרוצים.

מצד שני למוסך אין אינטרס לנפנף אותך או לשקר לך עם תשובה כזאת שזה בעצם ללכלך על המותג שהם מיצגים. תחזור למוסך תדרוש פתרון מידי אני מאמין שתקבל.

פורסם

במוסך אמרו לי שאפשר לשים נוזל אבל הם לא יכולים להתחייב שזה לא יחזור ושחוץ מזה אין מה לעשות, יתרה מזו - מבחינתם זה לא נחשב לבעיה ככה שזה לא מעניין שם אף אחד.

פורסם

זו לא בעיה שגורמת לאי תפקוד של הבלמים כך שהם צודקים .

מה לעשות , יש סוגי רפידות שחורקות יותר מאחרות .

טידה נו .. לא אתפלא אם היצרן מרכיב ברכבים הזולים שלו רפידות מתוצרת CHINA .

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש טידה.

אני חווה את אותו הבעיה עם אותו הסיפור בדיוק.

אגב, תגובת המוסך זהה פחות או יותר.

מעניין..

פורסם

אחת התופעות שאני אישית לא יכול לסבול הוא צרצור/חריקת בלמים בעת בלימה, על אחת כמה וכמה ברכב מודרני. עם הרכב שלי ניסיתי בזמנו לטפל בזה, אך ראיתי שלא משנה מה אני מנסה הרעש לא נעלם. הוא כן נעלם לפרק זמן קצר לאחר החלפת דיסקים + רפידות שכבר היו בלויים, אך חזר תוך פחות מ 100 ק"מ אאל"ט. ייתכן שמוסך מקצועי יותר מהמורשה (המהולל) היה מצליח לפתור את זה לצמיתות. עד אז, נוסע עם חלונות סגורים. ;)

פורסם
גם לי יש טידה.

אני חווה את אותו הבעיה עם אותו הסיפור בדיוק.

אגב, תגובת המוסך זהה פחות או יותר.

מעניין..

נראה לי שהוא כבר החליף רפידות בשלוש וחצי השנים שעברו .

• תוכן חדש...