Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לבדוק רכב המוצע למכירה בסוכנות "טרייד מוביל" במערב ראשון (רח' רוז'נסקי).

בחיפוש שעשיתי בפורום עולה מאחד השרשורים, כי עדיף שלא לבדוק את הרכב במכון הסמוך לסוכנות מחשש לקומבינות (הכצעקתה?)

לכן, מאחר ואינני מהאזור, אשמח אם תוכלו להציע מכון אחר במערב ראשון שאפשר לסמוך על הבדיקה שלו וכן שהבוחן שם יוכל לעבור איתי אחרי הבדיקה על דף התקלות, ולהפריד בין הכסת"ח לדברים המהותיים.

תודה!

פורסם

יש את קומפיוטסט באזור התעשייה הישן (מזרח?), מכון בדיקה חביב ועד כה עושה רושם אמין יחסית.

אני הייתי נוסע עוד 10 דקות בשביל לרכוש רכב בראש שקט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כלומר, אתה לא היית לוקח את הסיכון לטיפול באותו קומפיוטסט שנמצא במערב העיר, והיית נוסע למזרח העיר לסניף האחר של המכון? האמנם יכולה סוכנות כמו "טרייד מוביל" לעשות קומבינות עם מכון מוכר כמו קומפיוטסט? זה הרי מעשה פלילי!

פורסם

קומפיוטסט וטרייד מוביל הם רשתות גדולות ומכובדות. ההיגיון הבריא אומר שלא יתעסקו עם עברות פליליות.

ובכל זאת, הייתי נוסע עוד כמה דקות למכון שאני סומך עליו ולא מפקיד את הרכב במכון שאינני מכיר. בוא נשים את הדברים בפרופורציות, זה בסך הכל נסיעה למכון בדיקה בצד השני של ראשון לציון, לא נסיעה לבדיקה במטולה או בערד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא מכיר שום מכון בראשל"צ וממילא נאלץ "לסמוך" על מכון מזדמן.

כמו כן, ספק אם קומפיוטסט מערב ראשון יהיו שונים מקומפיוטסט מזרח ראשון.

ניחא. הבנתי שזה לא כזה ביג דיל.

פורסם

הקומפיוטסט במזרח העיר קרוב אולי למוסך סקודה מורשה? (kompy המליץ על "קלדס", זה קרוב? כי אני ממש לא מהאיזור...)

פורסם
הקומפיוטסט במזרח העיר קרוב אולי למוסך סקודה מורשה? (kompy המליץ על "קלדס", זה קרוב? כי אני ממש לא מהאיזור...)

מרחק קצרצר מאוד בין הקומפיוטסט לבין המוסך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קומפיוטסט במזרח הוא מכון בדיקה אמין מנסיוני האישי (גם טסטים אני מעדיף לבצע שם),ועם חלק מהבוחנים שנמצאים שם כבר שנים.

קלדס נמצא לא רחוק משם,אני באופן אישי לא מכיר את רמת המקצועיות בקלדס.

• תוכן חדש...