Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכרזים לקנית רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשביל למצוא מכרזים בלי לקנות מנויים למיניהם:

בעיתון גלובס.. כל ערב יש פרסומים על מכרזי מכוניות..

לא באתי לסתור אותך..

באתי לציין שעורכי הדין רושמים ב"הכרזה על מכרז" שהם לא מחוייבים לקבל את ההצעה הגבוהה ביותר..

רק לציין.. השבוע נמכרה אודי A6 שנת 2000 מנוע 2400 סמ"ק ב78 אלף שקל.. :roll:

באיזה מכרז בדיוק?

איזה שנה?

נשמע מופרך..

מכרז של הוצאה להפועל.. הבעלים של הרכב היה המנכ"ל או היו"ר של המשביר לצרכן (הישן)

המכרז התקיים השבוע או שבוע שעבר.. הרכב היה שנת 2000 (כמו שכבר רשמתי..)

והמכרז נסגר על 78 אלף שקל.. וזה פורסם בעיתון ידיעות אחרונות או ביום שלישי או רביעי..

מדובר על מכונית של המשביר לצרכן ולא היה מכרז כלל. הרכב נמכר למנכ"ל היוצא שהתשמש בו מיום צאתו מהסוכנות, ובית המשפט אישר את מכירת הרכב למנכ"ל היוצא ע"פ "הערכת שמאי".

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בשביל למצוא מכרזים בלי לקנות מנויים למיניהם:

בעיתון גלובס.. כל ערב יש פרסומים על מכרזי מכוניות..

לא באתי לסתור אותך..

באתי לציין שעורכי הדין רושמים ב"הכרזה על מכרז" שהם לא מחוייבים לקבל את ההצעה הגבוהה ביותר..

רק לציין.. השבוע נמכרה אודי A6 שנת 2000 מנוע 2400 סמ"ק ב78 אלף שקל.. :roll:

באיזה מכרז בדיוק?

איזה שנה?

נשמע מופרך..

מכרז של הוצאה להפועל.. הבעלים של הרכב היה המנכ"ל או היו"ר של המשביר לצרכן (הישן)

המכרז התקיים השבוע או שבוע שעבר.. הרכב היה שנת 2000 (כמו שכבר רשמתי..)

והמכרז נסגר על 78 אלף שקל.. וזה פורסם בעיתון ידיעות אחרונות או ביום שלישי או רביעי..

מדובר על מכונית של המשביר לצרכן ולא היה מכרז כלל. הרכב נמכר למנכ"ל היוצא שהתשמש בו מיום צאתו מהסוכנות, ובית המשפט אישר את מכירת הרכב למנכ"ל היוצא ע"פ "הערכת שמאי".

לפי ידיעות אחרונות המכונית נמכרה במכרז עבור 78 אלף שקל.. :roll:

ומעניין אותי איזה שמאי העריך A6 שנת 2000 ב78 אלף שקל.. :shock:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני בכלל התכוונתי האם כדאי, למי שלא מבין במכונאות, לבא ולקנות רכב ע"פ מראה עיניים בלבד, שהרי לא נותנים לאף אחד לבדוק את האוטו!

לפי התשובות שלכם, הרי שכולם מסכימים שזה כדאי ושניתן להשיג עסקאות טובות!

גם עו"ד האחראי על המכירה יודע שלא ימכור במחיר מחירון! הוא ימכור למי שייתן הצעה סבירה מתחת למכירון. השאלה היא מה "הסביר" כאן מתחת למחירון? את השאלה הזו צריך להפנות למי שיש לו נסיון בתחום ויודע את טווח המחירים שעסקות כאלו נסגרות.

השאלה היא באיזה אסטרטגיה ללכת? מה שנת ייצור הכי מוקדמת שכדאי בכלל לגשת?

האם יש טעם לקחת מישהו מקצועי (כאמור לא ניתן לבדוק את הרכב כי הוא נמכר AS IS).

אני למשל מחפש רכב משפחתי גדול, לא רכב שטח, אבל החלום הרטוב שלי זה MPV.

ראיתי בעבר כמה מכרזים על רכבים מהסוג הזה. המכרזים הללו מופיעים בעיתונים, לאו דווקא למנויים. בין השאר אני רואה מכרזים על מכוניות אחרות הנחשבות לטובות, עם קילומטראז לא היסטרי. לפעמים זה בגלל החלפת צי רכב (שזה לטעמי פחות רצוי) ולפעמים זה מסיבות של כינוס נכסים (זה עדיף).

השאלה היא מה יכול להיות רע לקנות אוטו כזה בן שנתיים, למשל? בטוח שייצא יותר זול מאשר לקנות יד שנייה דרך העיתון, הלא כן?

פורסם

:!::!::!: מגרש של מכוניות ממכרזים :!::!:

יש בדרום ת"א כמה מגרשים של מכוניות מחברות\השכרות\הוצל"פ

המגרש הכי גדול שאני מכיר ברחוב אליפלט (כולי תקווה שאני מאיית נכון)

המגרש נמצא בסמוך לבניין מרכזים (זה שהיתה בו השריפה הגדולה)

יש שם עשרות רכבים בעיקר מחברות ומהשכרות.

ניתן למצוא במקום מחירונים של כל הרכבים וכן ניתן לבדוק במשרד מה המחיר בו נמכר רכב דומה במכרז הקודם.

שימו לב !!!

רוב כלי הרכב עם קילומטרז' גבוהה מאד !

ב ה צ ל ח ה !!! :wink:

תחביבים זה עסק יקר !!!

פורסם
:!::!::!: מגרש של מכוניות ממכרזים :!::!:

יש בדרום ת"א כמה מגרשים של מכוניות מחברות\השכרות\הוצל"פ

המגרש הכי גדול שאני מכיר ברחוב אליפלט (כולי תקווה שאני מאיית נכון)

המגרש נמצא בסמוך לבניין מרכזים (זה שהיתה בו השריפה הגדולה)

יש שם עשרות רכבים בעיקר מחברות ומהשכרות.

ניתן למצוא במקום מחירונים של כל הרכבים וכן ניתן לבדוק במשרד מה המחיר בו נמכר רכב דומה במכרז הקודם.

שימו לב !!!

רוב כלי הרכב עם קילומטרז' גבוהה מאד !

ב ה צ ל ח ה !!! :wink:

זה לא מגרש מכרזים רגיל.

ניתן להניע את הרכב וגם לקחת אותו למכון בדיקה.

בד"כ הרכבים שמגיעים לשם הם של כל מיני חברות שלא עושות ליסינג וקונות (ומוכרות) את הרכבים בעצמן. יש גם רכבים מליסינג והשכרה אבל לא כאלה שהייתי מאחל לעצמי או ליקיריי.

עומדות שם גם מכוניות מכינוס נכסים אבל ממש לא הרבה, ואותן כמובן לא ניתן לבדוק אלא רק לראות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...