Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט בין רכישת רנו מגאן II 4 דלתות ל-5 דלתות.

ממה שאני יודע, ל-5 דלתות יש בסיס גלגלים קצר יותר ב-6 ס"מ אז היא קצת יותר צפופה מאחורה (לא מפריע לי) והיא אמורה להיות טיפה יותר זריזה ולצרוך קצת פחות דלק.

אני גם יודע שה-5 דלתות מיוצרת בספרד וה-4 דלתות מיוצרת בטורקיה (לא יודע מה זה אומר על איכות ההרכבה).

עשיתי נסיעת מבחן קצרה על 2 המכוניות ושמתי לב שלמרות שלשתיהן יש אחיזת כביש מצויינת, הרגשתי שה-4 דלתות היתה יותר מאוזנת בסיבובים חדים במהירות גבוהה מאשר ה-5 דלתות (שבה הייתי צריך לאזן את עצמי במושב בזמן הסיבוב).

האם זאת ההתנהגות הצפויה בין האצ'בק לסדאן?

תודה מראש למומחים,

טל

פורסם

לא יודע לגבי מגאן II. אבל מגאן סדאן מדור קודם היה מיוצר בספרד.

מבחינת התנהגות, הלוגיקה אומרת שבסיס גלגלים ארוך יותר אמור לשפר את חלקות נסיעה.

דווקא למגאן 5/3 דלתות יש דגם ספורט - RS בעל מנוע טורבו 225 סוסים.

אתה בטוח שבמגאן 5 ו-4 דלתות נסעת באותה תנוחת ישיבה ומושבים עשויים מאותו בד?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא יודע לגבי מגאן II. אבל מגאן סדאן מדור קודם היה מיוצר בספרד.

מבחינת התנהגות, הלוגיקה אומרת שבסיס גלגלים ארוך יותר אמור לשפר את חלקות נסיעה.

דווקא למגאן 5/3 דלתות יש דגם ספורט - RS בעל מנוע טורבו 225 סוסים.

אתה בטוח שבמגאן 5 ו-4 דלתות נסעת באותה תנוחת ישיבה ומושבים עשויים מאותו בד?

אני מדבר על דגם ה-Expression (גם ב-4 דלתות וגם ב-5 דלתות).

מדובר על מנוע 1600 עם 115 כ"ס ועם אותם מושבי בד.

פורסם

בהנחה שהמכוניות שבחנת אינן חדשות, ייתכן שהבדלים בהתנהגות נובעים מהבדלים בסוג ומצב הצמיגים/ מצב בולמי זעזועים/ כיוון פרונט לא מיטבי באחת מהן וכדומה.

באופן עקרוני, מכונית בעלת בסיס גלגלים ארוך יותר אמורות לתת תחושה יותר "יציבה" - כלומר פחות להוטות לשנות כיוון. בין 4 ל-5 דלתות, דווקא 4 דלתות אמורות להתנהג טוב יותר (וזאת גם לדעתי ע"ס נסיון) בשל חלוקת משקל הנוטה יותר לאחור ותוספת של קורת רוחב קשיחה מעל לסרן האחורי.

(add lightness' (Colin Chapman'

• תוכן חדש...