Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://en.wikipedia.org/wiki/Subaru_Tecnica_International

על כך נאמר: טוב לשתוק ולהיחשב לטיפש מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח את זה.

זה בסדר, שהיה לי STI שמעתי הרבה וריאציות הרבה יותר טיפשיות מזה.

כמו

subaru turbo intercooler

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
תראה לי אחד שישקיע 20K בברקסים רק כדי שזה יראה כמו.

פה אתה טועה. כבר מזמן קיימות צלחות פלסטיק שמתלבשות על בלם תוף, כדי שייראה כמו דיסק מחורר:

405.jpg

אגב, איך רואים שזה חיקוי ולא בלם דיסק אמיתי - אין קליפר :lol:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טעות שלי , זה מה ששמעתי אני מצטער . נא לא לצלוב אותי אם יש אפשרות כזאת תודה רבה . אוהב אתכם XD

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

פורסם
פה אתה טועה. כבר מזמן קיימות צלחות פלסטיק שמתלבשות על בלם תוף, כדי שייראה כמו דיסק מחורר:

405.jpg

אגב, איך רואים שזה חיקוי ולא בלם דיסק אמיתי - אין קליפר :lol:

זה לא פלסטיק זה פלדה, ומקרוב רואים שזה זיוף, זה בעובי 2 מ"מ.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

לפותח השרשור, תאמין לי כשתראה STI או WRX אמיתית על הכביש לידך קודם כל אתה תרגיש ותשמע את הצליל הבאסי הנהדר של מנוע הבוקסר שלה שמאפיין אותה מבין כל האמפריזות וכל הרכבים המשפורים של הערסים.

דבר שני, הצבע שלה הכחול מאפיין אותה ממרחק 10 קילומטר, ואם היא בצבע רגיל לא כחול אז לפי הצלחות האחוריות עם קליפירים בראבעת הצמיגים בצבע זהב כזה, ואם זה WRX אתה תראה את פנסי הערפל המקוריים שלה,

ויש עוד כמה דברים שערסים יכולים להתקין אותם על כל אמפריזה צעצוע אבל המקוריים נראים אחרת, בקיצור כשתעבור ליד אחת אמיתי אתה תרגיש את זה בלב בתנאי שהאמפריזה היא בדם שלך.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

יוסי, תתפלא אבל לא לכל STI יש צנרת זרימה חופשית, ועם הצנרת המקורית אין הרבה רעש בטורים נמוכים.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

גם בטורים נמוכים בצנרת מקורית האימפרזות עושות הרבה רעש.

STI נמוכה יותר משאר הדגמים , חוץ מזה אם מישהו כל כך מטומטם ועשה הכל כדי שהאימפרזה שלו תראה כמו STI אז שיהנה אני לא מבין למה בכלל טחנו פה את השכל על זה.

פורסם

באימפרזה טורבו יש משהו אמיתי, שאי אפשר להוסיף. יש ציריות + דרייב-שאפט + דפרנציאל - עקב העובדה הפשוטה שהרכב הוא 4X4. (לא קיים בדגמים הקודמים הרגילים של האמפרזות).

זה גם לא הוכחה חותכת, כי יש דגם 2.0 ליטר לא טורבו, אבל הוא כן 4X4.

פורסם

אני לא אמרתי שיש לה רעש של ערסים, אמרתי שיש רעש מיוחד לאמפריזות רעש רגיל גם בהילוך סרק שרק חובביבי אמפריזות יודעים להבחין בו.

ולגבי מערכת ה4X4 כמו שאמרו כל אמפריזה מנוע 2.0 לא טורבו היא גם 4X4.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
לא בדיוק,היום אנשים מרכיבים את הטמבון ,חצאיות,ספויילר ,גאנטים וכונס אוויר על אחת שהיא רגילה,[יצא לי לראות כבר 2 בדיחות כאילו]

לא הבנתי,מה הבדיחה בזה ?

הלוק של האימפרזה בגירסאות הספורטיביות יפה משמעותית,אני בטוח שיש הרבה בעלי אימפרזות רגילות שהיו שמחים שהרכב שלהם יראה כמו אימפרזה טורבו וישאר עם צריכת דלק נורמלית.

אם היצרן היה מוכר גירסה רגילה של האימפרזה אך עם הבודי קיט של הטורבו אני בטוח שזה היה הולך טוב.

פז'ו עשו את זה בזמנו עם ה-106 קוויקסילבר שהיתה נראית חיצונית כמו GTI אבל בתכלס היתה XS רגילה (בקיצור לא ספורטיבית),וזו רק דוגמא אחת ככה מהראש.

אני לא רואה בזה שום פסול,זה לא שהלכו ובנו בודי קיט של פרארי על אימפרזה,סה"כ התקינו בודי קיט של טורבו על 1.6 רגילה בשביל היופי.

לפותח השרשור, הדרך האמיתית שלך לדעת זהו אימפרזה טורבו אמיתית זה על ידי כמה דברים:

1.צלחות בלימה גדולות ביחס לדגמים הרגילים,גם הקאליפרים,ו-STI יש כיתוב של ברמבו על הקאליפרים.

2.סאונד מנוע עם גרגור הרבה יותר בשרני (גם בסרק).

מעבר לזה יש הרבה דברים שמייחדים את האימפרזה מבחינת הלוק אבל ניתן להוסיף לדגמים אחרים של האימפרזה ה"עממית", וכמו שכבר ציינו,דיפרנציאל אחורי זה לא אינדיקציה,קיים גם בדגמים אחרים של אימפרזה עם הנעה 4X4.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אאל"ט, בדגמי הטורבו סידור השעונים בלוח המחוונים שונה מבשאר הדגמים. בעוד שבכולם מד המהירות נמצא במרכז ומד הסל"ד מימינו, הרי שבדגמי הטורבו זה ההיפך, והסל"ד הוא זה שבמרכז.

עריכה: חיפשתי קצת תמונות, וכנראה ש(שוב)אני צודק

Dashboard.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בקיצור כשתעבור ליד אחת אמיתי אתה תרגיש את זה בלב בתנאי שהאמפריזה היא בדם שלך.

אני מרגיש את זה בביצים, כי אצלי היא בנוזלים אחרים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...