Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי שאלה האם יש דרך לדעת ע"י העין בלבד האם אימפרזה היא טורבו או שהיא רגילה אני מדבר על הוחכה חותכת בלי קשר למה שהבנאדם הוסיף ושינה .

ומה ההבדל בין WRX STi לבין STi ?

יש בזה משהו...

פורסם

ג'אנטים מיוחדים של אימפרזה טרבו, ספויילר של אימפרזה טורבו ובכסה המנוע יש פתח למעלה עם בליטה(שכחתי איך קוראים לזה).

פורסם

ברקסים , הקוטר עולה עד למגש פיצה ב STI .

ב STן הם של ברמבו כבר וב WRX הם של סוברו .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
ג'אנטים מיוחדים של אימפרזה טרבו, ספויילר של אימפרזה טורבו ובכסה המנוע יש פתח למעלה עם בליטה(שכחתי איך קוראים לזה).

לא בדיוק,היום אנשים מרכיבים את הטמבון ,חצאיות,ספויילר ,גאנטים וכונס אוויר על אחת שהיא רגילה,[יצא לי לראות כבר 2 בדיחות כאילו]

ואני מבין שפותח הדיון כבר הבין שיש את התופעה לכן הוא שאל איך באמת ניתן לזהות .

אתה יכול להתסכל מתחת לרכב ולראות את הדיפירציאל האחורי[וכמובן זה כבר לא יהיה במראית עין].בלמי דיסק מאחור.ויש עוד דברים שלא עולים לי כרגע בראש[שאני בטוח שכל בעל אמפרזה טורבו יכתוב פה].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בתור בעלים של STI.

אי אפשר לפספס את הקליפר הגדול,שצבוע בכתום עם הכיתוב ברמבו.

זה לדעתי הסממן הכי בולט.

כל שאר הקישוטים/שינויים, כל ערס צעצוע יכול להרכיב על האוטו שלו בעלות לא היסטרית.

אבל תראה לי אחד שישקיע 20K בברקסים רק כדי שזה יראה כמו.

פורסם

גידי, זה זהב, לא כתום.

השיטה הכי טובה כבר נאמרה פה, לראות אם הברקס האחורי הוא ברקס תוף או דיסק.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

קאליפרים / כונסי אויר / ספויילרים / מדבקות / ג'אנטים / אגזוז / סאן רוף כל חאפר יכול להוסיף לאפרזה 6.1 אוטומטית רגילה.

ויש הרבה שאכן מוסיפים.

באימפרזה טורבו יש משהו אמיתי, שאי אפשר להוסיף. יש ציריות + דרייב-שאפט + דפרנציאל - עקב העובדה הפשוטה שהרכב הוא 4X4. (לא קיים בדגמים הקודמים הרגילים של האמפרזות).

מה עוד שרוב האמפרזות ה-WANNA BE הן אוטומטיות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עזבו שנייה את ה STi אני מדבר על ה WRX איך אני יכול לזהות ברחוב אחת כזאת על מה להסתכל?

כיצד נראה ברקס טוף ?

יש בזה משהו...

פורסם
כיצד נראה ברקס טוף ?

קח את זה :

cooklibrary%5C39035_(33).jpg

תמלא אותו בזה:

12124844315120.jpg

ויש לך ברקס טוף כשר למהדרין, גלאט כשר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא בדיוק,היום אנשים מרכיבים את הטמבון ,חצאיות,ספויילר ,גאנטים וכונס אוויר על אחת שהיא רגילה,[יצא לי לראות כבר 2 בדיחות כאילו]

ואני מבין שפותח הדיון כבר הבין שיש את התופעה לכן הוא שאל איך באמת ניתן לזהות .

אתה יכול להתסכל מתחת לרכב ולראות את הדיפירציאל האחורי[וכמובן זה כבר לא יהיה במראית עין].בלמי דיסק מאחור.ויש עוד דברים שלא עולים לי כרגע בראש[שאני בטוח שכל בעל אמפרזה טורבו יכתוב פה].

מן הסתם שאפשר להוסיף אותם גם לאימפרזה רגילה, לא אמרתי שלא. אבל אלו הדברים המיוחדים חיצונית באימפרזה טורבו.

אפשר להבדיל גם אם מסתכלים על הבלמים, עוד יותר טוב, מתחת למכסה המנוע. אבל אני ציינתי דברים פשוטים שנראים לעין.

פורסם
ומה ההבדל בין WRX STi לבין STi ?

כל STI היא גם WRX . אבל לא כל WRX היא STI

WRX היא אימפרזה טורבו , וSTI זה super turbo injection( אוו שלא :S ) ככה שהיא בעצם דגם חזק יותר של הWRX .

שכחתי ! גם הכונס אוויר של הWRX מגיע קטן יותר מזה של הSTI הכנף האחורית קטן יותר ( הרבה יותר O.o ) זה למראה חיצוני שמגיע מהמפעל כמובן בלי השיפורים למיניהם על ידי טיפוסים מפוקפקים :) .

פה נפלה שגגת כתיב אנא לא להתייחס לכתוב מעל XD \ אוו להתיחס ולא להרוג ! תודה רבה :)

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

• תוכן חדש...