Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ההורים שלי טסים לאיטליה סוף השבוע מקום הולדתו של הHERTS חשבתי לבקש מהם משם את הסט קומפוננט הטוב שלהם הHI ENERGY

למשו יש מושג מה ההפרש מחירים בין פה לשם?

ועוד משו איכן מדורג הסאט בסקלה של הMOREL ? וגם בהשוואה לקארלוס

אני יודע שזה עניין של טעם והכול אבל בכול זאת מבחינת ביצועים איכות פופולריות וכו'

פורסם

HERTZ.

למה שלא תערוך חיפוש? אתה יודע כמה פעמים השוו בין הרץ למורל וכמה פעמים ציינו יתרונות וחסרונות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המחירים באירופה לא כלכך זולים אני לא יודע מה מחירו שם אבל קח בחשבון שאם אתה קונה משם אין לך אבא ואמא {מבחינת אחריות} אני בתור בעלים לשעבר של הייבריד אוביישן יותר אהבתי את ההיי אנרג'י {אני רוצה לציין ששמעתי אותו בתצורת 3WAY אני מדבר על ההרץ יש בו צלילים יותר חיים יותר מפורט בוא נגיד ככה לעומת ההייבריד אוביישן} והוא גם יותר זול ממנו

בכל מיקרה אם ההפרש לא ממש חסכוני עדיף לך ליקנות בארץ

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

את הסט תוכל למצוא בסביבות ה170 יורו, כמו שישראל רשם המחיר הוא ללא אחריות.

תעשה את השיקולים שלך, לפעמים זה משתלם להביא מחו"ל - גם ללא אחריות.

פורסם

ישראל, משמיעה בת שעה אכן יש שיפור משמעותי לעומת האנרג'י הרגיל, הטוויטר חד ומפורט בדיוק כמו שהאוזניים שלי אוהבות,

אך הדרך לשלמות עוד ארוכה, כרגע המערכת לפני כיוון גיינים, פאזות, TC, חיתוכים ו-EQ.

צריך לשבת על זה שעות, מה גם שאני עדיין בקושי מתפעל את ה9887

פורסם

אחרי קצת :lol: נסיון עם כל מיני הרצים למיניהם המסקנה שלי:

1. היי אנרג'י בפני עצמו סט מצויין ומשתווה (ברמתו) להייבריד אוביישן.

2. להביא מחו"ל - אם ההפרש הוא ביותר מ500 ש"ח - שווה, עם פחות - לא שווה.

3. סט הכי טוב שאפשר להרכיב מHERTZ (לא כולל מילה) : טויטר SPACE1, קרוסים 2W30, ומידבאס של HI ENERGY

• תוכן חדש...