Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין קשר ליבואן של נוקיה, נותן השרות פה זה אורנג' וליבואן אין קשר בכלל חוץ מזה שהוא מוכר לאורנג' את המכשירים של נוקיה.

התיקון נעשה במעבדות אורנג' ולכן הוא צריך להתלונן ברגים הגבוהים יותר באורנג'.

בטח שיש קשר, הוא יכול לפנות ליורוקום ולתקן את המכשיר במעבדה שלהם במסגרת שנת האחריות הראשונה של המכשיר. התיקון גם יחסית מיידי (4 שעות) ולא יומיים אבל הוא מתבצע רק באזור המרכז (רמת החייל).

לפותח השרשור, סיכוי גבוה שבתיקון הקרוב לא יתקנו כלום אלא יחליפו לך את המכשיר למכשיר מחודש (או חדש אם יתמזל מזלך). כל השטויות של מנהל מעבדה בכיר שיבדוק את המכשיר זה בבחינת מכירת אויר בשקל כדי לגרום לך להרגיש טוב.

שיהיה בהצלחה, אני את המכשירים שלי משתדל לרכוש לא מהמפעילות בדיוק כדי לא להיות מחוייב להן. העסקה דרך המפעילה צריכה להיות אטרקטיבית מאוד כדי שאני אתחייב אליה ל-3 שנים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה נותנים מכשיר מחודש "תמורת" מכשיר חדש לגמרי? זה לא מכשיר ישן ששיווקו הופסק לפני שנים ואין במלאי בעולם.

מעצבן-משהו :| יש לי נוקיה 6500S שעבד מצוין חצי שנה והתחיל לעשות בעיות,לא הצליחו לתקן ונתנו מחודש במקום,"זה מה יש אדוני" - סלכלום הנבלות - וכל זה באותה שנה שנרכש 2008.

כרגע אני מתנהל עם המכשיר הישן (6280) שעובד ללא רבב,ואת החדש נתתי לאימי (שמבסוטית עד הגג)

מחכה לסוף הרומן איתם (אפריל 2010).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מהרגע שהמכשיר שלך יצא מהאריזה - הוא לא חדש, ואתה אמרת שהשתמשת בו חצי שנה , אז מה חדש בו?

ומה אתה חושב שעושים עם המכשיר ה"חדש לגמרי" שלך אם הוא לא תקין?

מתקנים, מחליפים פאנלים , מפרמטים ונותנים כמחודש.

לגבי הלמה - תבדוק בהסכם שלך מול החברה - כתוב בבירור מחודש.

אין מה לעשות - יש הבדלי מחירים "קלים" בין לתת מכשיר חדש ללתקן אותו ולהשתמש בו שוב למימושי אחריות.

ומהרגע שאין - לרוב אין כבר אחריות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא.

אם קנית גולף ובזמן האחריות היא היתקלקלה, נראה לך הגיוני לקבל גולף חדשה במקומה? :shock:

השירות של אורנג' היתדרדר לרמות שאני פשוט לא מאמין, ואת זה אני אומר בתור לקוח מהיום הראשון באורנג ובנוסף בתוכנית ועד עובדים בין החזקים במדינה.

הזילזול, איכות התיקון והשירות מתחת לכל ביקורת! הם מתקרבים בצעדי ענק למלכת הנבלות "הוט" (יימח שמם :lol:) את כל הסיפורים שקראתי השירשור כבר עברתי וביותר גרוע! עד כדי כך שבמשך חצי שנה מכשיר שלי שכב אצלם בלי שהלכתי לקחת אותו.

דווקא פלאפון שבה השירות היה מזעזע בשנים קודמות הפתיעה אותי לטובה בשנה האחרונה בתור לקוח עיסקי.

בקיצור- בדיוק כמו "הוט" הטמבלים שהורסים את החברה עקב שירות גרוע גם אורנג החליטה ללכת בדרכה ובדיוק בגלל זה ירדתי מחשבונית של כ500 ש"ח בחודש ל40 ש"ח.

כל הקוצ'י מוצ'י של בוא קח איזה מכשיר שאתה רוצה בחינם גם לך וגם לכלב שלך לא יעבדו עלי פה, אני לא מתחייב להם יותר בחיים!

עוד שנה וקצת למנאייק :twisted:

פורסם

חכה יגיע הרגע שגם בפלאפון ימררו לך את החיים

בכל חברה זה קורה והשאלה היא באיזה חברה זה קורה יותר

בנתיים בתור לקוח של סלקום מהיום שהם הופיעו בארץ, לא היה רגע אחד שהיתי מרוצה מהם, וגם פלאפון לא מי יודע מה אבל לפחות השירות שלהם טוב יותר מסלקום

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

השרות הגרוע של החברות נובע מזה שהן הפכו לחנות למכשירים במקום לספקי זמן אויר.

פעם קנינו מכשיר שעלה הרבה כסף וידענו שהמכשיר ישרת אותנו שנים רבות.

הדיון היה כמה נשלם על זמן אויר.

היום חברות הסלולר משווקות מכשירים - זה הפרונט שלהם ועל זה הם מתחרים. המכשיר לא באמת בחינם, גם לא ללקוח עסקי. מחיר המכשיר מגולם בתוך המחיר הקבוע ומחיר זמן האויר. אילו היו מנטרלים את מחיר המכשיר מהעיסקה, היה מתברר שמחיר זמן האויר נמוך יותר.

אלא מה, שעכשיו יש התחייבויות וקנסות לפורשים. מי שפורש באמצע משלם קנס שלפעמים הוא גדול יותר ממחירו המקורי של המכשיר בלבד.

כשמחזור חיים של מכשיר הוא בערך 2-3 שנים, אין טעם להשקיע באיכות. ממילא עוד לפני שתגמר התחייבות אחת ינסו לשכנע אותנו לקנות את הגאדג'ט הבא.

בקרוב גם זה יגמר (אני מקווה). משרד התקשורת מגבש מהלך שבו חברות הסלולר יהיו חייבות לתת את אותם התנאים והמחירים גם למי שלא רכש מכשיר דרכם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא אמרו שזה כבר נכנס לתוקף המהלך הזה?

ולא הבנתי מה יתן לי לבצע עסקה אצלם בלי לקחת מכשיר, בזמן שבתוך העסקה הזאת כמו שאתה טוען מגולם מחיר המכשיר? אני בעצם מפסיד פה מכשיר שאני משלם עליו שלא ביודעין

in the face

with a chair

פורסם

לא מדוייק.

חברות הסלולר מציעות היום תעריפים גבוהים יותר למי שלא רוצה לקנות דרכם מכשיר, כביכול מענישים אותו על זה שלא היה מוכן להיכנס להתחייבות ולהיות נרצע.

אין סיבה לכך שמחיר הדקה יקר יותר, למעט האמצעי להפחיד לקוחות להסתובב לא קשורים.

עובדה היא שלקוחות שגמרו התחייבות ורוצים לעזוב, מקבלים תנאים טובים יותר באמצעות שימור לקוחות ולרוב גם בלי להתחייב.

במצב החדש, חברות הסלולר יהיו חייבות לתת את התעריף המוזל כפי שמקבל לקוח שרכש דרכם מכשיר.

לדעתי, אם מכניסים חברה נוספת לתחום הסלולר, נכון יהיה לקבוע שאסור לה לשווק מכשירים. באופן כזה אי אפשר יהיה לבלבל לקוחות עם מבצעי קיזוז, התחייבות, שידרוג ושאר מרעין בישין, והתחרות תהיה על מחיר זמן האויר נטו.

אני משוכנע שחברה חדשה שתאמץ קו שכזה, תגדיל במהרה את חוג לקוחותיה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אני אצל סלקום במסלול הזוי לחלוטין של 18 אג' לדקה .

18אג' לדקה מה אתה מנכ"ל סלקום או משהו? איך אתה משלם כזה מחיר?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אבל כבר היום העניין מחולק, יש את הטלפון עצמו, ויש את המסלול שאתה יכול לבחור בלי קשר ולהתחייב למסלול של X דקות בחודש תמורת X כסף למשך שנה וחצי.

היום אם תבוא ותגיד להם שיש לך מכשיר ואתה מעוניין בקו בלבד עם מסלול של 500 דקות בחודש הם לא יגידו לך לא, הם יתנו לך את זה בהתחייבות של שנה וחצי כמו שנותנים ללקוח שקנה דרכם מכשיר.

in the face

with a chair

פורסם

תומר,

המצב כיום הוא, שזה שקנה דרכם מכשיר משלם עליו בהתחייבות אחת, אבל מקבל זיכוי כלשהו בהתחייבות אחרת.

התיקון המתגבש, יחייב את חברות הסלולר לתת את אותו זיכוי ואותם תעריפים גם למי שלא קנה דרכם מכשיר.

כיום הם כובלים למסלול למשך שנה וחצי, אבל על המכשירים הם גובים תשלום למשך 36 חודש. להערכתי, הדבר הזה יוביל לכך שבתום 18 חודש, חברת הסללור תציע ל מסלול חדש (מסלול המשך) שאם תתחייב לו, ימשיכו לזכות אותך על המכשיר.

הבעיה היא שלמחוקק לוקח שנתיים לשנות משהו, ואילו חברת הסלולר מתחכמת ומשנה משהו מהיום למחר ומוצאת דרך להתחכם על הוראת המחוקק.

.

• תוכן חדש...