Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גולף - ויש מקרים אחרים.

כשהייתי צריך לטפל בטלפון - למרות שהוא נפל למים ואין כיסוי על זה - בזמן שאנשים לפני בתור השתוללו , שיקרו וצעקו - שילמו על התיקונים אחד אחד , אני בדיבור נעים חיוך ותודה - קיבלתי מכשיר חדש ללא השתתפות עצמית אפילו וללא שום בעיה (אפילו בלי לדרוש את האחראי , לעשות הצגות וצחוק מעצמי וכו).

אז יש ויש.

מעטות הפעמים שנתקלתי בהם שצעקות משיגות משהו יותר מהר ממילים נעימות, אך ברורות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קיבלתי אתמול שיחה נציגה של חברת הסלולר שאליה אני משתייך.

אז.. היא אמרה "מגיעה לך הטבה, כי אתה שולח הרבה הודעות, SMSים, ומשלם על זה הרבה כסף".

הסברתי לה שאני לא מעוניין בשום הטבה מהם, ולא אכפת לי לשלם הרבה. הרי, אני שמח שהכסף שלי מפרנס אותה. מה אכפת לה כמה אני משלם?

בקיצור, אחרי האירוע של נציג שירות שהעביר אותי מתוכנית ללא דמי מנוי, לתוכנית עם דמי מנוי (אומנם 10 שקלים בחודש, שזה לא הרבה)ללא אפשרות חזרה לאחור אני לא מאמין יותר לאף נציג שלהם (זה היה לפני 3 שנים...).

עקב בעית האמון שיש לי איתם, אני לא מתכוון לשנות שום תוכנית, או להחליף את מכשיר הטלפון שלי (יש לי נוקיה שקניתי לא מזמן, דגם מאוד ישן, שעלה 360 שקל... באייבורי).

אז נכון, החשבונות האחרונים שלי היו ממש גדולים, (פי 2.5 מהמצב הרגיל) אבל זה זמני ותכלס, יש לי טלפון קווי, של 60 שקל בחודש... ואני מעדיף לפרנס חברה אחרת.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
בלה בלה בלה ............................................. בקיצור, אחרי האירוע של נציג שירות שהעביר אותי מתוכנית ללא דמי מנוי, לתוכנית עם דמי מנוי (אומנם 10 שקלים בחודש, שזה לא הרבה)ללא אפשרות חזרה לאחור אני לא מאמין יותר לאף נציג שלהם (זה היה לפני 3 שנים...)..............בלה בלה בלה..................................... אז נכון, החשבונות האחרונים שלי היו ממש גדולים, (פי 2.5 מהמצב הרגיל) אבל זה זמני (כבר 3 שנים) ...............בלה בלה בלה................... ואני מעדיף לפרנס חברה אחרת.

אתה בטח לא פראייר.

הרי למה להתחייב ל-3 שנים כשאפשר להיות 3 שנים בלי התחייבות ולשלם יותר מכפול (אבל אתה יודע שאתה יכול לעזוב כל רגע :roll:)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
גולף - ויש מקרים אחרים.

כשהייתי צריך לטפל בטלפון - למרות שהוא נפל למים ואין כיסוי על זה - בזמן שאנשים לפני בתור השתוללו , שיקרו וצעקו - שילמו על התיקונים אחד אחד , אני בדיבור נעים חיוך ותודה - קיבלתי מכשיר חדש ללא השתתפות עצמית אפילו וללא שום בעיה (אפילו בלי לדרוש את האחראי , לעשות הצגות וצחוק מעצמי וכו).

אז יש ויש.

מעטות הפעמים שנתקלתי בהם שצעקות משיגות משהו יותר מהר ממילים נעימות, אך ברורות.

ליביו

כמובן שיש ויש.

אני פשוט אומר שכשזה לא עובד בצורה יפה, אז לא נורא אם תצעק קצת. אל תדאג, אם לא תאיים על אף אחד ברצח או תתחיל לשבור דברים, אף אחד לא יזמין לך משטרה סתם ככה מקצת צעקות (אם זה היה ככה היינו רואים כל היום רק ניידות בכל מקום במקום מאזדה 3 :))

פורסם

הם לא צריכים להזמין משטרה, תצעק מעט או תתעקש על שלך גם בלי צעקות והשומרים שעומדים בכניסה כבר יבואו לטפל בך.

אני שרק התווכחתי עם אחד העובדים כבר בא השומר לעמוד לידי למקרה שאני ארים את הקול על מר נציג שאמר לי לחיות עם הבעיות שיש לי במכשיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אורנג' ממש לא יודעים להתנהג.

הינה הסיפור שלי

אני ברשת אורנג' משהו כמו 5 שנים.

במהלך השנים החלפתי 3 מכשירים אצלהם

בטיפשותי או תמימותי עברתי ממסלול עיסקי שכלל בו 140 משתמשים מהעבודה של אמא,

למסלול חיילים שכיביכול עדיף ויותר משתלם. מאז החשבונות יוצאים יותר יקרים אבל זה פחות חשוב.

המכשיר האחרון שרכשתי היה lg ויוטי או איך שלא אומרים את זה. לאוייבים שלי לא הייתי מאחל את המכשיר הזבל הזה

תוך שניה מטגן לך את האוזן, מתכבה שחם לו ועם מסך מגע ששוה לת*ת. יום אחד המכשיר עף לי ברכב(ישב מתחת לרדיו ובידיוק האצתי חזק:lol:)

בקיצור עף לשטיח ומאז לא שמעתי אנשים, והתחילו בעיות קליטה. שלחתי את המכשיר לתיקון וחזר עם הבעיה הפוכה שלא שמעו אותי. חזרתי אליהם עצבני וטעון ואחרי 40 דקות שחיכיתי בתור הגעתי אל המפקידה והסברתי לה יפה שאני לא מרוצה מהמכשיר

שגם שהוא תקין סיוט לעבוד איתו והיא בתמורה אמרה לי שיבוא אלי שליח עם הטלפון מתוקן. השליח הגיע עם הטלפון מתוקן, טוב חלקית. הבעיות קליטה והכיבוי של הטלפון נשארו כמו שהם. בשרות לקוחות אומרים שאני אביא שוב את הטלפון לתיקון. אני לא מוכן לשרוף שוב 40 דקות מהחיים שלי על המכשיר הזה. בנוסף הסברתי לנציגה שאבא שלי מחזיק אצלהם עסק ומכניס להם אלפי שקלים בחודש. זה כמובן לא עניין אותה. ורק אמרה לי שהיא תתן לי חבילה של 120 שקלים כל חודש שאני אוריד צלצולים. גם כאן הם דפקו אותי. עכשיו אני צריך לשלם על צלצולי פאנטום מה שלא היה בעבר עם חבילה של 100 שקלים בחודש.

אני עכשיו מתלבט אם לשלוח להם את אבי שיודע להתמקח וגם יש לו על מה או פשוט להעיף אותם לכל הרוחות.

תמיר.

פורסם

כפי שתוכלו לראות בשרשורים דומים, לכל חברה יש את המקרים האלו. יש מצבים שבהם חייבים רגולטור חזק, והחברות הסלולריות הן דוגמא נהדרת.

לנושא הצעקות - כשלי היו בעיות עם פלאפון, צעקות שלי במרכז שירות לא עזרו, ומכתב למנכ"ל החברה עזר.

צביקי

פורסם
אין קשר ליבואן של נוקיה, נותן השרות פה זה אורנג' וליבואן אין קשר בכלל חוץ מזה שהוא מוכר לאורנג' את המכשירים של נוקיה.

התיקון נעשה במעבדות אורנג' ולכן הוא צריך להתלונן ברגים הגבוהים יותר באורנג'.

בטח שיש קשר. קודם כל יש לך אחריות שלו (לפחות בסלקום האחריות נמצאת בקופסא), שנית הוא מחויב לפי חוק לתת לך שירות וזה שהוא הסמיך את סלקום/אורנג'/מוחמד לתת שירות במקומו זו לא בעייה שלך ולסיום הוא בעל המותג בארץ והוא זה שיפסיד.

צריף את שלושת הדברים ותבין למה מאוד כדאי לו לדאוג שאורנג' יתנו שירות טוב למכשיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה בטח לא פראייר.

הרי למה להתחייב ל-3 שנים כשאפשר להיות 3 שנים בלי התחייבות ולשלם יותר מכפול (אבל אתה יודע שאתה יכול לעזוב כל רגע :roll:)

תשמע, אני לא יודע אם החברות האחרות יותר טובות.

אני בגישה שאם מחר אני שם את הפלאפון במגירה, ולא משתמש בו באותו חודש לא מחייבים לפי אותה "חבילה" (שהם מבטיחים לעצמם הכנסה קבועה ממני).

ואם אני יוצא פראייר כרגע, זה כדי לשמור את החופש שלי (ומוכן לשלם בשבילו).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני באורנג' כחודש.

יש לי 5800. ויש לי המון בעיות קליטה. ולאבא שלי גם.

הקטע של לשלוח לתיקון מכשיר לא מקובל עליי. אני משלם סכום על מכשיר מתקדם. ואני לא מוכן לקבל מכשיר גרוטאה ליומיים.

ועם יש תקלה בתיקון (מה שיש המון פעמים) אז לשלוח שוב פעמיים.

אני בימים אלו חושב עם לבדוק הצעות אחרות. ולעזוב את החברה המעפנה הזו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

טוב אני רק רוצה לעדכן, היום אחרי שצלצלתי לאורנג' שוב בצהריים והפעם בצעקות שאני דורש לדבר עם מישהו בכיר (אחרי שהבטיחו שיחזור אלי מישהו מיום חמישי לפני 4 ימים), הבטיחו לי שתוך 5 שעות מישהו בכיר מדבר איתי ובאמת התקשרה תוך שעתיים בחורה דיי נחמדה (נשמעה שאפה :-)) בשם לילך שהציעה לי את הדברים הבאים:

אני אתן את המכשיר לתיקון שוב פעם, פעם אחרונה, היא בטיחה שמנהל בכיר במעבדה יבדוק שהמכשיר תקין אחד לאחד ורק אז הוא יישלח לביתי\לאן שאני ארצה, יומיים אחרי שהמכשיר כבר יהיה אצלי היא באופן אישי תיצור איתי קשר ותשאל אם אני מרוצה.

היא גם הציעה לי (למרות שהתעקשתי שאני לא רוצה שום מתנות ושום הטבות ושום נעליים- רק מכשיר חדש) שיחות חינם לאדם אחד עד 350 דקות, מכיוון שיש אדם אחד שאני מדבר איתו הכי הרבה בחודש וגם זה יוצא בסביבות ה250 דקות (מתוך ה700 שאני מדבר בכללי) אז זה יוצא לי חסכון של משהו כמו 150 שקל בחודש.

היא גם הציעה שכל השיחות שלי יהיו 41 אגורות לדקה במקום 50+ שזה מה שהולך היום.

בכל מקרה, אני אתן את המכשיר לבדיקה ואז נראה מה יהיה, באופן אישי מה שלילך אמרה בטלפון נשמע מאד מפוצץ ומאד מבטיח - אבל אני איבדתי כל אמון בהם ואני בטוח ב100% שהמכשיר יהיה לא תקין גם בפעם השלישית+ שהוא יישלח אליהם, ההטבה עם השיחות חינם למספר אחד בלבד תיכנס לתוקף רק עוד חצי שנה (למרות שהיא הבטיחה ממחר) ומכשיר חדש או תקין - אני לא אקבל.

אוהד.

פורסם

אני מיע לכולם לבדוק טוב טוב את החשבונות מאורנג',כלקוח ותיק שלהם הייתי מרוה בשנים הראשונות אבל מאז שעשיתי את הטעות ולקחתי דור שלישי ושידרגתי לN95 שמתי לב שהם עובדים בשיטת המצליח,קניתי במיוחד מכשיר עם GPS עצמאי והתקנתי תוכנה שלא שייכת להם,זה לא הפריע להם לחייב אותי ב20 ש"ח בחשבוך אע"פ שמעולם לא השתמשתי בGPS שלהם,קניתי במיוחד מכשיר עם WIFI כדי לא להזדקק לשרותי האינטרנט שלהם-פתאום אני מוצא חיוב של 110 ש"ח על הורדת 11 מגה! כמובן שצעקות על נציגי השרות ביטלו את החיובים אבל החלטתי שאני לא ממשיך איתם לאחר גמר ההתחייבות.

פורסם

צעקות.

בשבוע שעבר מכשירי שבק חיים ונזקק להחייאה. נסעתי כברת דרך למרכז שירות ושם המתנתי לתורי.

באחד האשנבים היתה גברת שאי אפשר היה להתעלם מצעקותיה הצורמניות והרמות. חוסר שביעות הרצון שלה היה ניכר לכל באי המקום. בשלב מסויים זה עבר להטחת מילים אישיות כלפי נציגת השירות הלא מפותחת.

ניגש לאשנב אחד העובדים ואמר לגברת שאם היא מתכוונת לצעוק, אז פשוט לא מתייחסים אליה ושתמשיך לצעוק במקום אחר. באותו רגע היא התחילה לצעוק גם עליו. הבחור הורה לנציגה שישבה מול הצעקנית לעזוב את העמדה ושלח אותה לפתוח עמדה באשנב אחר. הנציגה החלה לקבל קהל בעמדה חדשה בעוד הצעקנית מצאה עצמה יושבת מול כסא ריק ומחכה למושיע.

כשהצעקנית ניסתה להידחף לעמדה אחרת, הקהל הממתין בעצבנות, כבר עשה את שלו והרחיק אותה מהתור.

זאת היתה דוגמה למרכז שירות שלא נבהל מצעקות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...