Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חדש בפורום.....!

התחדשתי השבוע בסיאט איביזה... יש לי כמה תיקונים שאני רוצה לעשות-קלאץ' (קשה ועושה קולות שהוא חלוד כבר), בלמים-במהירות גבוהה שבולמים, דוושת הבלם ובכלל הבלמים רועדים...זה לא קורה אבל במהירות נמוכה...

וחוץ משתי התיקונים האלה, אני רוצה לעשות יישור קו של אחרי קנייה...

אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מוסך שיטפל בבעיות האלה, שיהיה קודם כל אמין ומקצועי, ואחרי זה המחיר.....

תודה רבה לכל מי שיעזור...

אייל

סיאט איביזה קופה, 2001, 1600, 75 כ"ס

פורסם
חדש בפורום.....!

התחדשתי השבוע בסיאט איביזה... יש לי כמה תיקונים שאני רוצה לעשות-קלאץ' (קשה ועושה קולות שהוא חלוד כבר), בלמים-במהירות גבוהה שבולמים, דוושת הבלם ובכלל הבלמים רועדים...זה לא קורה אבל במהירות נמוכה...

וחוץ משתי התיקונים האלה, אני רוצה לעשות יישור קו של אחרי קנייה...

אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מוסך שיטפל בבעיות האלה, שיהיה קודם כל אמין ומקצועי, ואחרי זה המחיר.....

תודה רבה לכל מי שיעזור...

אייל

תבדוק אצל מוסך אדמונד.

שברח' הסתת 10 (בסמטה) א.ת חולון, טל' 03-6500613/4 .תאם בואך מראש.

הייתי מנסה לקבל עוד הצעה שתיים ,אולי תוכל לחסוך סכום לא מבוטל.

תתחדש!

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

תודה רבה על העזרה,

מוסך רון זה מוסך מורשה?

לפי בדיקות שעשיתי גם בפורום בחיפוש, המליצו על שתי המוסכים האלה הכי הרבה: אדמונד, ומוסך רון, מה אתם ממליצים מבינהם?

פורסם

ואם למוסך רון אני צריך להתקשר לקבוע מראש להגיע? או שאני פשוט יכול להגיע יום ראשון ולהכניס את האוטו לטיפול?

פורסם

אני חושב שבתור כלל אצבע לחיים, עם בעל מקצוע תמיד דרוש לתאם מראש.

זה לא סופרמרקט... :wink:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

גם אני הייתי ממליץ לך על מוסך רון!

הייתי באדמונד כמה פעמים עם רכבי הקודם, המוסך מלוכלך קודם כל מלא גיפה של טיפולים על הריצפה והחברה שעובדים שם לא משהו.

במושך רון אוכלוסיית העובדים כמה רמות מעל.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

מה מעניין אותך מה יש על הרצפה במוסך?

זה לא חדר ניתוח.

אתה מעדיף שאחרי כל טיפול, יקחו שעה לנקות טוב טוב את המוסך ויוסיפו לך את זה על חשבון שעות עבודה?

:?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אני חושב שבתור כלל אצבע לחיים, עם בעל מקצוע תמיד דרוש לתאם מראש.

זה לא סופרמרקט... :wink:

וקבל הצעות מחיר !

פורסם
גם אני הייתי ממליץ לך על מוסך רון!

הייתי באדמונד כמה פעמים עם רכבי הקודם, המוסך מלוכלך קודם כל מלא גיפה של טיפולים על הריצפה .

אז תלך לכאן

Garage-1-1.jpg?t=1249290223

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
אז תלך לכאן

Garage-1-1.jpg?t=1249290223

זה לא אולם תצוגה במקרה ?

מה שבטוח - לא בארץ הקודש.

תרים כמה טלפונים,קבל 3-4 הצעות מחיר וסגור עניין.

בהצלחה !

• תוכן חדש...