Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך להיות מדען כדי להבין שהצלון הנ"ל חוסם לך את שדה הראייה ולו במקצת או מטשטש לך אותו.

בשורה התחתונה על החלון הקדמי לא שמין שום דבר שיכול להפריע לך או לטשטש לך את הראות, דמיין שאתה נכנס לצומת ומסתכל דרך הצלון הזה מול השמש וממוך מגיע רכב לבן, אני מהמר שהסיכויים שלך להבחין בו הרבה יותר פחותים מאשר משקפי שמש ומגן שמש פתוח לכייון השמש.

אני נגד הרבה חוקים אידיוטיים במדינה שלנו אבל אני מסכים עם זה שאסור לשים שום דבר על החלונות הקדמיים.

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמרתי לה: "גברת, בחיים לא שמעתי שזה אסור, מה אני יכול לשים כדי לא להשרף בשמש הנוראית?"

"שום דבר!" - אמרה הגברת על מדים.

קרם הגנה אולי ו - 8)

אכן השמש הישראלית חסרת מעצורים ורחמים בשנים האחרונות .

אתה צריך לראות רכבים שעל חלונותיהם יש :

עיתונים

קרטונים

חיתולי בד

השבוע יצא לי לראות שכנה שהגיעה לרחוב כשעל כמעט כל חלון של רכבה היו מוצמדים לוחות קרטון , לגברת יש תינוק וצריך להגן עליו מהשמש .

אבל מה עם להגן על עצמך ועל התינוק ע"י כך שצריך לשמור על היקף ראיה בטוח ורחב .

פורסם

הצלונים הללו על אף שקיפותם פוגמים ביכול האבחנה בפרטים.

ומה לעשות שהאמת נמצאת בפרטים הקטנים !

לכן השוטרת / מתנדבת צודקת, ויש לשבח אותה על כך שבאותה שמש שורפת עליה אתה מלין, היא יצאה מרכבה והטריחה את עצמה לשפר את בטיחותך. לא תגיד רשמה לך דו"ח, התעללה בך, השפילה אותך. רק ביקשה ממך לבצע פעולה בסיסית התואמת את החוק ומשפרת את רמת הבטיחות.

העובדה שהחוק והבטיחות אינם נופלים בקנה אחד עם דיעותך, אינם מצדיקים את התלונה הקטנונית עליה.

ממליץ לכל החוכמולוגים שבטוחים שהם יודעים יותר טוב, להסיר את הצלונים מחלונות הצד הקידמיים.

דני G.

פורסם

בכלל, כל המגמה הזו של לבוא בטענות כלפי השוטרים/ מתנדבים די רווחת כאן בפורום, ובאופן אישי מתחילה לעצבן.

מספיק שככה המדינה נראית- לא צריך לדרדר גם את הפורום למצב הזה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

1. אני לא אמור לנחש על מה עצרו אותי.

2. בקשר ל "כל ילד יודע שזה אסור", מצאתי במעמקי הפורום תגובתו של משתמש, שדי מתמצא בענייני חוקי תנועה (יותר נכון, מאוד מתמצא).

כאן יש שאלה שבדיוק מתייחסת לוילון שקוף.

תגובה מס. 2

XBOX 12341 כתב:

מותר רק בחלונות הצדדיים או השמשה האחורית, אבל שים לב שהוילון לא יסתיר את המראה הימנית/ שמאלית.

3. לפי מיטב ידיעתי, ההסמכה לקבוע, מה מותר ומה אסור מבחינה זאת היא של בוחן תנועה ולא של המתנדב ( אבל יכול להיות שאני טועה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חייב להודות שאף פעם לא הבנתי את התולים צלונים, ואני נוהג בכל שעה ביום. משקפי שמש טובים (סרנגטי, אצלי) עושים את העבודה בצורה מספקת ויותר. אפילו בסוכך השמש אני לא מרבה להשתמש, רק במקרים קיצוניים.

מה שעוד משגע אותי ואני לא מבין איך חוקי זה הצלונים על השמשה האחורית, גם רואים הרבה פחות טוב מבפנים, ובעיקר אני, מאחור, לא מסוגל לראות דרך הרכב.

זה חוקי אגב?

צר לי שיש כאן נשמות עדינות שלא מסתדרות עם השמש, אבל איך אומרים - If you can't stand the heat get out of the kitchen.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אל תהיי קטנוני עם כל הקטע הזה של "אני אמור לנחש על מה עצרו אותי?".

סה"כ קיבלתי רושם שהיא דיברה בנימוס ועשתה את עבודתה נאמנה.

זה לא שאחרי חצי דקה היא לא אמרה לך על מה נעצרת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
דוגמא לאזרח המטופש שהזכרתי בתגובה שלי. התבססתי על מחקר שדה מעמיק ומקיף ולכן, התוצאות שסיפרתי עליהן ניראות בשטח מיד (התגובה הזו למשל...)

דבר ראשון תן לי להתחיל במטופש תקרא אתה יודע למי. עכשיו אחרי שהסדרנו את העניין הזה.

אתה לא חושב שתפיסת העולם שלך מעט לא בסדר? אתה נוסע בכביש שבו נהרגים עשרה אנשים מדי שבוע (אל תתפסו אותי בסטיסטיקה) ורוצה להתגונן מהשמש? זה כמו שמישהו עומד למות תוך יום (לא עלינו) וינסה להתגונן מפני קרינת הפלאפון. שים קרם הגנה.

ואם אתה כל כך טוב במחקרים מעמיקים (אתה יודע מה זה?) אז תחקור את ההשפעה של מדבקה קטנה (לצורך הדוגמא) על החלון הקדמי ומה היא עושה לשדה הראיה. שלא לדבר על צילון.

פורסם

קודם כל הטעות שהיא עשתה

זה שהיא התחילה לשאול את הילדים שלך בני כמה הם, איך זה מתקשר לנושא קודם כל?

שנית, אין לה שום זכות לשאול את הילדים משהוא, אתה האב אתה אחראי על זה, אם היא הביאה לך דוח על זה, אתה יכול להתלונן עליה על זה.

ואגב הגעתי למסקנה שמשטרת ישראל, משטרת התנועה יותר נכון, היא המשטרה הכי מפגרת ויותר מפגרת הן השוטרות האלו, שעושות את העבודה שלהן, אם הן עושות אותה בכלל יתר על מידה.

היום עוצרים על כל דבר, פשוט מעצבן.

rhpe6t.jpg
פורסם

מה שעוד משגע אותי ואני לא מבין איך חוקי זה הצלונים על השמשה האחורית, גם רואים הרבה פחות טוב מבפנים,(רואים מאוד טוב.) ובעיקר אני, מאחור, לא מסוגל לראות דרך הרכב. (אל תדבק לתחת ותשמור מרחק סביר כך תראה טוב יותר.)

זה חוקי אגב? (

הצללה בשמשה האחרית אני לא חושב שזה חוקי (כמובן שאם זה מגיע מהחברה אז כן).וויולון זה כן חוקי.)

צר לי שיש כאן נשמות עדינות שלא מסתדרות עם השמש, אבל איך אומרים - If you can't stand the heat get out of the kitchen.

באדום

פורסם
דבר ראשון תן לי להתחיל במטופש תקרא אתה יודע למי. עכשיו אחרי שהסדרנו את העניין הזה.

אתה לא חושב שתפיסת העולם שלך מעט לא בסדר? אתה נוסע בכביש שבו נהרגים עשרה אנשים מדי שבוע (אל תתפסו אותי בסטיסטיקה) ורוצה להתגונן מהשמש? זה כמו שמישהו עומד למות תוך יום (לא עלינו) וינסה להתגונן מפני קרינת הפלאפון. שים קרם הגנה.

ואם אתה כל כך טוב במחקרים מעמיקים (אתה יודע מה זה?) אז תחקור את ההשפעה של מדבקה קטנה (לצורך הדוגמא) על החלון הקדמי ומה היא עושה לשדה הראיה. שלא לדבר על צילון.

קודם כל העניין שהזכרתי לגבי זה שהשמש מסרטנת ופוגעת בך גם כשאתה ברכב - נכון לחלוטין, שתדע כשאני נוהג בקיץ עם מכנס קצר רגל שמאל שלי שקרובה לחלון הופכת לשחורה ביחס לרגל ימין. אתה פשוט מרגיש איך השמש צולה אותך ואין לך לאן לברוח כי אתה באמצע נסיעה.

במדינה מתוקנת אפשר להקצות כמה אנשים למשרד מיוחד שיערוך בדיקות וניסיונות לגבי אותה השחרת חלונות, או מדבקה מיוחדת וכו'... לא הכל שחור-לבן! במדינה הזאת זה תמיד לא ולא משנה מה. למה? כי אף אחד לא רוצה לעבוד ולהתאמץ. העיקר אם הרכב מגיע מהמפעל עם זכוכית אחורית מושחרת זה חוקי, אבל אני ברכב שלי לא יכול לעשות את זה.. לא.. אני חייב לקנות BMW ב-700 אלף שקל כדי להנות בחלון אחורי מושחר? זה טמטום.

עדיף שאת כל הזמן הזה שמבוזבז על אכיפה של תקנות טפשיות היו משקיעים בבדיקה של אותם הפטנטנים השונים לרכב שכאן לא מאשרים...

רק כדי להדגים לכם איך חושבים כאן המחוקקים בישראל, צפו בסרטון הבא:

http://www.youtube.com/watch?v=ZZHsHdPYJ8Q דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נחשו לבד מי זה המחוקק הישראלי.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

עצרה אותו על השטות הזאת בזמן שבנתיב השמאלי מישהו בטח נסע על 140.:?

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

מוזר, אצלי בחלון הנהג ובחלון הנוסע מקדימה מודבקות 2 הצללות מעיין רשת שחורה עם 2 פסי הדבקה, תופס כ- 1/3 מהחלון, אף פעם לא העירו לי על זה ואני נוהג הרבה על הכביש והן מצילות אותי מצלייה.

פורסם
אתם יודעים כמה תאונות ומצבים מסוכנים מתרחשים בגלל אותה השמש?!

היא נורא מסנוורת, מכאיבה, מסרטנת, כן כן, והיא זו שלעיתים מהווה הגבלה לשדה ראייה.

השמש מסרטנת הרבה פחות דרך זכוכית. הזכוכית מסננת חלק מהקרינה המדוברת (בקושי משתזפים דרך זכוכית).

שים לב שגם החום שאתה מרגיש עם חלון סגור לעומת פתוח נמוך בהרבה.

מסוכן יותר ללכת ברחוב, אז אתה הולך ברחוב עם מעיל בקיץ?

פורסם

מה שעוד משגע אותי ואני לא מבין איך חוקי זה הצלונים על השמשה האחורית...

מסכימה.

לאחרונה יצא לי לנהוג ברכב עם צילון על השמשה האחורית ולדעתי יש פגיעה משמעותית בראות.

אני לא מבינה את הצורך בצילון כזה, לא ברור לי למה הוא תורם.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...